Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
SON BOMBA MUTU !!!

Kewell'dan sonra Fernando Meira'yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere...
23.7.2008

Harry Kewell’dan sonra Fernando Meira’yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere: Adrian Mutu... Bir kaleci bir de santrfor alarak transferi kapatmak isteyen yönetim; Oliveira’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Rumen yıldıza çevirdi. Yıllardır Sarı-Kırmızılılar’ın rüyalarını süsleyen Mutu için hatırı sayılır bir bütçe ayıran Adnan Polat ve kurmaylarının bütün kozlarını oynadığı ve golcü futbolcuya reddedemeyeceği bir teklif götürdüğü bildirildi. Cim Bom’la Mutu’nun parasal anlamda el sıkıştığı, kulübü Fiorentina ile de kıran kırana pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Son transferler olmasaydı bu habere inanmazdım ama şimdi heyecanla bekliyorum...
Galatasaray santrafor alacak degil mi?

Mutu santrafor mu peki?

Kafadan atacaklarsa bari dogru pozisyonda oynayan oyuncuyu atsinlar. Mesela Luca Toni, mesela Fernando Torres, mesela Henok Goitom, mesela Mehmet Batdal...

Ama forvet arkasinda oynayacak Mutu'nun ne isi var Galatasaray'da...

Bosu bosuna hayali haber yazan gazetelere bir daha hic bir zaman tekrar geri alamayacaginiz zamani kaybetmeye deger mi?

Transfer olur, aciklanir, sevinilir, hayal kurmaya baslanir. Gerisi fasa fiso.

Ama ille de okuyacagim diyorsaniz:

Harry Kewell’dan sonra Fernando Meira’yı da kadrosuna katan Galatasaray, dünyaca ünlü bir yıldızı daha bitirmek üzere: Fernando Torres... Bir kaleci bir de santrfor alarak transferi kapatmak isteyen yönetim; Mutu’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtikten sonra rotayı Ispanyol yıldıza çevirdi. Yıllardır Sarı-Kırmızılılar’ın rüyalarını süsleyen Torres için hatırı sayılır bir bütçe ayıran Adnan Polat ve kurmaylarının bütün kozlarını oynadığı ve golcü futbolcuya reddedemeyeceği bir teklif götürdüğü bildirildi. Cim Bom’la Torres'in parasal anlamda el sıkıştığı, kulübü Liverpool ile de kıran kırana pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.
bakin ne kolay haber yazmak... 12 ay oncesinden haber metinini al, isimleri degistir sonra ortalikta "gasteciyim" diye dolas.