FM araştırmaLarı nereye gidiyor. ?
Fm2006 iLe birLikte oyunda artık oyuncuLar üzerinde ki PA ve CA dengeLErinde inanıLmaz bir düşüş meydana geLmeye başLadı. Bunun sebebi nedir acaba. Her yıL sürekLi ve sürekLi oLarak özeLLikLer düşmeye devam ediyor. Her aLana bakıyorum özeLLikLer düşüyor deniyor, Avrupa ve Dünya da ki araştırmaLara bakıyorum onLarda düşürüyor. Bu oyuna nasıL etki edicek. BiLindik üzere geçen yıL çoğu takımLarın özeLLikLerinin iyi yansıtıLmamasından doLayı isyanLardaydık, bu geneL oLarak üLkemizde oLsun Avrupa takımLarında oLsun böyLeydi. Memnun oLunmayan bir sistem üzerinden neden gidiLiyor ki.
Amaç gerçek hayatta bir oyuncunun gösterdiği performansı ve özeLLikLeri oyun içerisinde de yansıtabiLmek değiLmi ? Peki bu başarıLamaz iken haLa ısrarLa bütün oyuncuLarın özeLLikLerinin kırpıLmasının manası nedir çözemedim.
C.RonaLdo gibi Dünyanın en iyi oyuncusu oyun içerisinde görmek istediğimiz hareketLeri yapamazken adı sanı duyuLmamış bir adamın çıkıp bütün savunmayı dizmesi için mi yapıLıyor bu düşüşLer anLamıyorum.
Ben 2006 ve 2005 de ki mentaLiteyi geri istiyorum asLında. O zaman kimse isyanLarda değiLdi, herkes oyuncu özeLLikLerinden memnun kaLıyordu. Takır takır işLeyen bir sistemi değiştirmenin gereği ne.