Originally Posted by
Manager of sam
Zar zor çevirdim zaten finansı yıl içinde 15 MN Euro zarara merdiven dayamıştık...Sponsor falan derken 3 MN Euro ya düştü zarar...Eğer ŞL ye katılabilirsem 0 olcak kurtulcam

Belki o zaman para verirler diye düşünüyorum...Para vermedikleri gibi Sattığım oyuncuların parasınada el koydular 3 te 1 ine...
Birde kombine sorunu var nedense ilk sene satığğım kombinelerin seneye daha az miktarda satıyotum(Hata bu 1000 falan eksiği oluyo yada 500 750 vb.)

Buda insanın canını sıkıyor.Taraftar gelmediğindede zaten ne anlamı kalıyoki bir UEFA da önemli maçlarda birde derbilerde doluyo stat.Zaten 2 yıllık kontratım var başarı yakalayamassam sözleşme yenilemiyolar.Yönetimin başarısıda ligde şampiyonluk

Bu sene olabilirsem bakacağım belki birkaç yıl daha kontrat imzalayabilirim...
Son olarak bir temenni inşallah 2013 e gelebilirsem benim transfer bütçemde 43 MN Euro olur

Galatasaray da aynen bu sorunları yaşıyor zaten, elideki borçlar ve borç ödemeleri yüzünden para harcayamıyorlar, para yok çünkü..
Unutmayın geçen sene bazı maçlara protesto için taraftar gelmedi, çok normal düşüşler olması, Gs gel-gitler yaşıyor ve bunun tek sorumlusu kötü yönetimden kaynaklanan borçlar ve hala kötü yönetilmeye devam edilmesi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı