Sayfa 27 / 41 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Umarim sirf Turkiye'ye transfer oldu diye daha da fazla dusurme yapmaz Liverpool arastirmacisi.

Bu arada hakikatden free-kick masters turnuvasina cagrilan biri olarak 12 puan verilmis olmasi free-kicklerine cok ilginc bence izleyebilirseniz su turnuvada iyi olur.

802'de harry Kewell'in Reputation ozellikleri sole:

CA: 152
    PA: 167
    CR: 144
    HR: 168
    WR: 130

Bundan daha ne dusebilir merak ediyorum... Bu adam belirli yetenekleri olan bi oyuncu sonucta sakatliklari olmasa su anda 165+ civari CA olur du yani world class oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Abi yani bize transfer oldu diye düzenlemeyi siz yapmayacakmısınız?

Direk ordaki gözlemcinin öngördüğü şekilde mi gelecek?
    bize gelir gelmez değiştirilmesi çok ayıp olur ayrıca doğruda olmaz yabancı transferlerimiz hakkındaki ilk oynamaları üzerinden en az bir transfer dönemi geçene kadar yapmıyoruz
    örnek vereyim kotchoni geldi denizlispora 110-115 ca lık bir adam ama 85 olarak kaldı. Yine oftaşspor a gelenlerde öyle.
    ki onların yanlış olma ihtimali çok fazla kim yapmış nasıl yapmış muamma ama bu adamı koskoca liverpool araştırmacısı yapmış yani
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama sakat olduğu için güçsüz yapacaklar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Umarim sirf Turkiye'ye transfer oldu diye daha da fazla dusurme yapmaz Liverpool arastirmacisi.
    Degerlendirmesini zaten daha ligler bitmeden yapti. Turkiye'ye transfer oldugu icin dusmesi soz konusu degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de dikkatimi çekti Barış Memiş'den özellik olarak Arda daha kötü umarım Arda hakkettiği özellikleri alır(CA değil özellik )
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

benim bir sorum olcak.bizim turk futbolcularımız mental acıdan cokmu zayıf.ne bilem 20li yaslardaki bir moutinho olsun,bir modric olsun,hatta rosenborgdaki skjelbred olsun mental acıdan muhtesem gozukuyolar oyunda.ama nedense bizim turk oyunculrımız genelde 10-15 arasına sıkısıyo.en gencinden en yaslısına kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by muratali View Post
    benim bir sorum olcak.bizim turk futbolcularımız mental acıdan cokmu zayıf..
    ewet çok zayıf
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi mentallerde düzenleme yapıldı mı?
    Futbolcu Bilgileri

Mehmet Düz'ün favori kişilerine Romario ve Sergen Yalçın eklenmeli. (Kaynak: FourFourTwo Ocak 2008)

Nesil
    2007

Galatasaray datasının düzelmesini istiyorum

İlk önce finans açısından Fenerbahçe ile dağlar kadar uçurum var aramızda biraz saçma değil mi?İlk sene UEFA da Yarı Final oynuyorum Ligde ikinci oluyorum FTK yı kazanıyorum verilen bütçe 875 000 Euro Fenerbahçe'nin aldığı adamlar Di Natale ve Gökhan İnler net transfer harcaması 11 MN Euro...

Biraz saçma gelmiyomu sizede?Üstelik o yıl Fenerbahçe UEFA da gruptan bile çıkamadı.Maddi kaynak 0 nerden geliyo bu para?Bana niye gelmiyor(Fener birtek TSL de şampiyon oldu bu arada, Şampiyonlar Ligi ne katılamadı ve FTK dan Çeyrek Final de elendi)?

Gerçekten bu data yüzünden oyundan soğudum Her yıl Fenerbahçe kimleri almış diye hayranlıkla bakıyorum.Tamam Fenerbahçe finansal açıdan bizden daha güçlü fakat bu kadarda uçurum değildir artık...(Üstelik ben o yıl 5.2 MN Euro değerinde 1 yıllık genel sponsorluk ve 2.2 MN Euro değerinde 2 yıllık forma sponsorluğu ayarlamıştım)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok kardeşim o para nerden geliyor herkes biliyor Bence datada bir problem yoktur.

Gerçekten Galatasaray'ın finasal durumu böyle hatta bence daha da düşük. Oyuncu alım satımları ile Finansını güçlendirebilirisin. Mesela ben öyle yaptım. Fenerin Toplam bütçe 51 M, benim 55 M

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Maddi kaynak 0 nerden geliyo bu para?Bana niye gelmiyor(Fener birtek TSL de şampiyon oldu bu arada, Şampiyonlar Ligi ne katılamadı ve FTK dan Çeyrek Final de elendi)?
    Maddi kaynagin cogu stattan geliyor. Stat bitene kadar, ve bittikten sonra 1-2 yil seyirci ortalamasini daha ust seviyeye cikartmadan ciddi bir transfer butcesi bekleme.

2013'de benim transfer butcem 43 milyon Euro idi mesela. Herhangi bir oyuncuyu da buyuk bir paraya hic satmak zorunda kalmadim, ozellikle genc ve yetenekli oyunculari takima ucuz fiyata transfer etmek icin ugrastim.

Gerçekten bu data yüzünden oyundan soğudum
    Aksine, beni de daha cok oyuna bagliyor. Ilk bir kac sezonu ucuz ancak yararli transferlerle gecirdikten sonra Galatasaray'in finansal durumu cok daha iyi hale geliyor. Esas isin zevki o zorlu donemleri hem oyuncu satmadan, hem de basarili olmak icin ugrasarak gecirmek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aksine, beni de daha cok oyuna bagliyor. Ilk bir kac sezonu ucuz ancak yararli transferlerle gecirdikten sonra Galatasaray'in finansal durumu cok daha iyi hale geliyor. Esas isin zevki o zorlu donemleri hem oyuncu satmadan, hem de basarili olmak icin ugrasarak gecirmek.
    Parasız zevk mi olur Gerçi ben parayı bununca abartıyorum sözleşmesi bitecek genç bi yetenegi alıcam misal serbest kalma maddesi 90 k direk 1 milyon euro veriyorum öyle alıyorum bunu yaptıktan sonra gerçekte zengin olsam neler yaparım diye düşünüyorum ve ondan sonra iş fm den başka kulvarlara doğru akıp gidiyor.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Maddi kaynagin cogu stattan geliyor. Stat bitene kadar, ve bittikten sonra 1-2 yil seyirci ortalamasini daha ust seviyeye cikartmadan ciddi bir transfer butcesi bekleme.

2013'de benim transfer butcem 43 milyon Euro idi mesela. Herhangi bir oyuncuyu da buyuk bir paraya hic satmak zorunda kalmadim, ozellikle genc ve yetenekli oyunculari takima ucuz fiyata transfer etmek icin ugrastim.

Zar zor çevirdim zaten finansı yıl içinde 15 MN Euro zarara merdiven dayamıştık...Sponsor falan derken 3 MN Euro ya düştü zarar...Eğer ŞL ye katılabilirsem 0 olcak kurtulcam Belki o zaman para verirler diye düşünüyorum...Para vermedikleri gibi Sattığım oyuncuların parasınada el koydular 3 te 1 ine...
    Birde kombine sorunu var nedense ilk sene satığğım kombinelerin seneye daha az miktarda satıyotum(Hata bu 1000 falan eksiği oluyo yada 500 750 vb.) Buda insanın canını sıkıyor.Taraftar gelmediğindede zaten ne anlamı kalıyoki bir UEFA da önemli maçlarda birde derbilerde doluyo stat.Zaten 2 yıllık kontratım var başarı yakalayamassam sözleşme yenilemiyolar.Yönetimin başarısıda ligde şampiyonluk Bu sene olabilirsem bakacağım belki birkaç yıl daha kontrat imzalayabilirim...

Son olarak bir temenni inşallah 2013 e gelebilirsem benim transfer bütçemde 43 MN Euro olur

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Şu Emre Aşık'ın tuttugu takım hakkında net bir bilgisi olan varmı Çeşitli röportajlarda Gs'li oldugunu dile getirse de net bir bilgim yok açıkcası !? Oyunda favori takım olarak Gs yazılmalı ama derecesi sempatizanlık ile taraftarlık arasında hangi çizgide olmalı biraz tartışılır.

Nesil
    2003

Emre ozellikle Galatasaray'a geri dondugunden beri bu tip soylemleri oldukca fazla. Bir miktar Galatasaray sevgisi ekli durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Şuan almanya kampında bulunan genç defans oyuncusu Murat Akça'nın fanatik bir galatasaray taraftarı oldugunu biliyorum.Eski bir röportajda kendisi söylemişti.datada favori takımının ekli olmadıgını görünce deginmek istedim.

Buarada Erhan Şentürk geçen seneye oranla daha da bir yol katetmiş.Hazırlık maçlarında dikkatimi çekti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1. Ligin En Büyük Şampiyon Adayı Rizesporun 2008-2009 Futbol Sezonunda Rize Atatürk Stadyumu’nda ve tamamlanırsa yeni stadyumda oynayacağı müsabakalarda geçerli olacak olan kombine fiyatları aşağıdaki şekilde belirlendi.
    Üstelik bu sezon ilk kez Bonus, Maximum, World kart sahiplerine 4 taksit imkanı sağlanacak. Kombine satışları kulübümüz sürmekte olup ayrıca 18 Temmuz Cuma günü itibariyle Cumhuriyet Meydanı otoparkında kurulan satış standından gerçekleşecektir.
    TRİBÜN BLOK KISIM ÜCRET
    Protokol A Protokol 1.000 YTL
    E B Deniz Tarafı 400 YTL
    H B Dağ Tarafı 400 YTL
    E C Deniz Tarafı 300 YTL
    H C Dağ Tarafı 300 YTL
    E D Deniz Tarafı 200 YTL
    H D Dağ Tarafı 200 YTL
    Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereğince yeni stadyuma geçilince kombine kartlar geçerli olacak ve kombine kart sahiplerine VIP hizmetlerle ve sosyal imkanlarla donatılmış yeni stadyumun kombine bölümünden seçme önceliği verilecek.

Oyundak fiyatlar bunlar üzerinden ayarlanabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pardon yanlış yere yazdım çok özür dilerim
    Last edited by mert_53_91 : 18.Temmuz.2008 at 15:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Lincoln Crossing=16 diye hatırlıyorum Corner daha düşük bir değer.Korner kullanmak orta yapmayı gerektirmez mi ? Aynı zamanda teknikte bir oyuncu.Galatasaraydada korner kullanıyor.Ömer abi senin gözlemlerin neler ?Oyunum 8.0.2 değil ama Alexin dribbling Lincolnden üstündü sanırım Lincoln daha iyi dribbling yapmıyor mu sizce ? Son olarak Fm'de yaşlı oyunculardan artık yararlanabilecek miyiz ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Zar zor çevirdim zaten finansı yıl içinde 15 MN Euro zarara merdiven dayamıştık...Sponsor falan derken 3 MN Euro ya düştü zarar...Eğer ŞL ye katılabilirsem 0 olcak kurtulcam Belki o zaman para verirler diye düşünüyorum...Para vermedikleri gibi Sattığım oyuncuların parasınada el koydular 3 te 1 ine...
    Birde kombine sorunu var nedense ilk sene satığğım kombinelerin seneye daha az miktarda satıyotum(Hata bu 1000 falan eksiği oluyo yada 500 750 vb.) Buda insanın canını sıkıyor.Taraftar gelmediğindede zaten ne anlamı kalıyoki bir UEFA da önemli maçlarda birde derbilerde doluyo stat.Zaten 2 yıllık kontratım var başarı yakalayamassam sözleşme yenilemiyolar.Yönetimin başarısıda ligde şampiyonluk Bu sene olabilirsem bakacağım belki birkaç yıl daha kontrat imzalayabilirim...

Son olarak bir temenni inşallah 2013 e gelebilirsem benim transfer bütçemde 43 MN Euro olur
    Galatasaray da aynen bu sorunları yaşıyor zaten, elideki borçlar ve borç ödemeleri yüzünden para harcayamıyorlar, para yok çünkü..

Unutmayın geçen sene bazı maçlara protesto için taraftar gelmedi, çok normal düşüşler olması, Gs gel-gitler yaşıyor ve bunun tek sorumlusu kötü yönetimden kaynaklanan borçlar ve hala kötü yönetilmeye devam edilmesi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Son olarak Fm'de yaşlı oyunculardan artık yararlanabilecek miyiz ?
    Bu sorunun şefimizle bi ilgisi yok ki Keşke olsa Ömer abi güzel bi düzenleme yapardı Ben aylarca Sports Interactive resmi forumunda dile getirdim diger bazı duyarlı kişilerle birlikte.
    8.0.1'de oyuncuların hız,hızlanma gibi fiziksel degerlerinin yaşla birlikte yeterli derecede düşmedigini öne sürerek kodlamada oynama yapmışlar ama ayar öyle bir kaçtı ki en büyük yıldız bile 34 yasını zor çıkartıyor.33-34 yaşında senede 30-35 ca kaybediyorlar.Nihat 34 yasında sarıyer'de oynuyor Yeni oyunda düzeltme yapılcak fakat ben yeterli olacagını sanmıyorum pek ümitli degilim bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer abi, Ardayla alakalı çok şey tartışıldı ama bi özelliği pek gündeme gelmedi. Ben de hep merak ediyordum versatility Ardada sanırım 10du. Orta sahada her yerde oynayabilen bi oyuncu için bu özelliği arttırıp arttırmadığını merak ettim. Çünkü oyunda biraz baktımda, böyle çok mevkii de oynayan oyunculara yüksek değerler vermişler. Çoğu arkadaşımızda duruma göre ondan sol kanat dışında da faydalanmak durumunda kalıyordur. Başarılı olabilmesi için (diğer mevkilerde) önemli bi etken olarak düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel bi detay yakalamışsın oynadığı mevkii sayısıyla da doğru orantılı olması dediğin gibi mantıklı üstelik
    bu yıl beşiktaş maçında amc oynatıldı ilk kez takımı sırtladı
    4. hafta vestel manisa maçında mc oynatıldı lincoln ün arkadasında 4-3-1-2 oynamıştı galatasaray mrc gibi oynamıştı başarılı olmuştu
    zamanında dr mevkiinde başarılı olmuştu. genç milli takımda amr de izliyordum başarılıydı
    belkide mehmet sedeften sonra ligin versaltiy özelliği en yüksek oyuncusu olmalı
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Hakan balta;
    kendini çok geliştirdi. kesici özelliği ve soğukkanlılığı biraz daha yüksek olabilir.
    Servet çetin;
    soğukkanlılık çok düşük gibi geldi bana. topu çoğu zaman doğru yere oynuyor bu konuda kendini geliştirdi gibi.
    emre güngör;
    kesici özelliği iyi ama hava toplarında çok zayıf yapılmış. vuramasa bile iyi vurdurmayan bir oyuncu. decision özelliği de düşük gibi geldi. oyunu topa iyi sokuyor. topu iyi yerlere oynuyor. ve favori takımı fenerbahçe olarak gözüküyor. galatasaray dergisinde ise galatasaraylıyım diyor

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Lincoln Crossing=16 diye hatırlıyorum Corner daha düşük bir değer.Korner kullanmak orta yapmayı gerektirmez mi ?
    Kornerlerde cok isabetli oldugunu soyleyemeyiz Lincoln'un. Zaten Almanya'dan o sekilde geldi ve degismesini gerektirecek bir sinyal vermedi Lincoln.

Oyunum 8.0.2 değil ama Alexin dribbling Lincolnden üstündü sanırım Lincoln daha iyi dribbling yapmıyor mu sizce ?
    Veritabaninda boyle degil.

Son olarak Fm'de yaşlı oyunculardan artık yararlanabilecek miyiz ?
    FM 2009'da hep beraber gorecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Afyonkarahisar

Fernando Meira Galatasaray'da...

Umarım Almanya araştırmacıları İngiltere araştırmacıları gibi gıcıklık yapıpta Meira'nın özelliklerinde düşürme yapmaya gitmemiştir inşAllah Kewell'de olduğu gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FM2009 da oyuna ilk başlandığındaki finansda bi artış olacak mı ? Bu sene ürünlere cok ilgi gösterildi , formalar , albümler, T-shirt satışlarının iyi oldugu söyleniyor. Artış olması lazım bence. Sizin görüşleriniz neler ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 03Gs1905 View Post
    Fernando Meira Galatasaray'da...

Umarım Almanya araştırmacıları İngiltere araştırmacıları gibi gıcıklık yapıpta Meira'nın özelliklerinde düşürme yapmaya gitmemiştir inşAllah Kewell'de olduğu gibi..
    Almanya arastirmasi bu yil bastan asagiya yenilendi ve butun lig bastan asagiya dustu. Tabii Meira'da nasibini aldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

benim bir sorum olacak servet hızı nedeniyle oyunda çok hata yapıyor ama gerçek hayatta servet bu kadar hata yapan bir oyuncu değil servetin hızında artış olacakmı ? ve ya başka bir çözüm?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bir şey daha söyleyeceğim galatasarayın seyirci ortalaması oyunda 17 000 civarlarında bu sezon 11 maçtada stad ful doldu bundada bi düzenleme olması lazım
    Last edited by tayfuncb : 23.Temmuz.2008 at 11:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by tayfuncb View Post
    bir şey daha söyleyeceğim galatasarayın seyirci ortalaması oyunda 17 000 civarlarında bu sezon 11 maçtada stad ful doldu bundada bi düzenleme olması lazım
    Şaka mı yapıyorsunBu sene ASY'de zaten 11 maç oynandı ligde.Bu maçların çoğunda stad boştu.Gazetelerde haber oldu.Spor porgramlarında stadın durumu tartışıldı.Taraftarlar 11 maç için kombine fiyatı çok pahalı ondan alamıyoruz diyordu.Öğrenciler şikayetçiydi.Stad'ın durumu kötü.Ondan seyirci önemli maçlar dışında pek gitmedi maçlar.Sen o gördüğün rüyadır rüya

Sayfa 27 / 41 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Mesaj Yetkileri