Hocam, ben de Galatasaray ile açtım ve gördüğüm aksaklıkları iletmek istedim. Öncelikle hiçbir oyuncunun bonservisinde değişiklik olmamış oyunun ilk alındığğı gibi kalmış örnek Hakan Balta 400.000 bütün oyuncularda böyle. herhangi bir güncelleme olmamış. Sonrasında Aydın ve Ferdi kiralık gözüküyorlar böyle bir şey yok. Necati sözleşmesi bitmiş ve boşta görünüyor Necati halen Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu. gördüğüm tek doğru şey oyuncular takımlarında gözüküyr. bu yönde bir dğeişiklik yapılmış sanırım. Keşke v2 güncellemesinin üzerinde değişiklikler yapsaydınız sanırım yapmadınız ama konu da onun üzerinde değişiklikler yaptığınızı beilrtmişsiniz. ben galatasary ile ilgili bu hataları gördüm ayrıca halen kulübün transfer harcaması 1.1 şu an meira dan sonra geriye kalan transfer bütçemiz hiçbir sponsorluk geliri olmaksızın 7.5 eurodur adnan polat transferler öncesi açıklamıştır 10 milyon euro ile bu yola çıktık diyerekten son meira transferinde 2.5 milyon euronun kulüp kasasından çıktığını düşünüyorum tam net bir bilgim yok bunu düştüğümüz takdirde 7.5 milyon bütçemiz var. bunu da oyuna ekleyebilirseniz yapılan güncellemenin daha doğru olacağını düşünüyorum. ayrıca oyuncu bilgileri takım güncelleştirmeleri hakkında size yeterli arguman toplayabileceğimi düşünüyorum etknik kısmı siz yaparsanız daha sağlıklı bir güncelleme olur. böyle bir şey düşünürseniz bende yardım etmek isterim. sizde isterseniz ö.m. yoluyla irtibata geçebiliriz.