Quote Originally Posted by Ali Apaydın View Post
Birkaç tane daha bişeyler sormak istiyorum. Birincisi hacettepeyi biliyorum oftaş o da karadeniz spor hangi takım? Bir de bank asya'daki ve 2.liglerdeki takımlarda herherhangi bir düzenleme yaptın mı? bu güzel yama için tekrar teşekkürler.
Trabzonspor yanılmıyorsam alt liglerden bir takımı satın aldı yada onun gibi birşey, Değirmenderespor olması gerekiyor. Onun adı Karadenizspor olarak değiştirildi. Bank Asya be 2. Lig için daha detaylı çalışmaları Bir sonrakinda elimden geldiğince eksiksiz yapmaya çalışacağım.

Quote Originally Posted by çaçapa View Post
hocam eline sağlık ama neden 1 ağustos son güncelleme onu anlamadım pek değiştireceğin bir şey olmasa gerek daha sonrasında.. yine de öyle karar aldıysan saygı duyarız. tekrar teşekkürler meira ile bir şampiyonlar ligi kazanıyım ilk yıl ) camia olarak buna şimdiden hazırlanalım:P
1 Ağustostan sonra en az 1 ay ortada olmayacağım o yüzden son güncelleme tarihi 1 ağustos. O tarihten sonra isteyenler bu güncelleştirmeden yararlanarak isteyen kendisi yeni baştan birşey yaparak paylaşabilirler.

Quote Originally Posted by FOREVER SAMSUN View Post
Kardeş şimdi Samsunsporla oyun açtım hataları söyleyeyimde en son güncellemede düzeltirsin

İlk olarak Samsunspor başkanı değişti yeni başkan: Fuat Köktaş (mali açıdan çok iyi)

Hakan Yazıcı Gazi Belediyesinde kiralık olarak gözüküyor o takıma geri geldi.
Furkan Baştan Diski'de kiralık gözüküyor o da Samsun'a geri döndü.
Zafer Şakar doğru olmuş bu senede kiraladık.
Ertan Aktepe'de Ünye'de kiralık gözüküyor o da geri geldi.
Hakkı Hocaoğlu Rizeye değil Adanaspor'a gitti.
Fatih Aytekin Samsun'dan ayrıldı Karabüksporla anlaştı.
Ayrı Tanju Çon'u altyapıdan çıkartıp profesyonel yaptık ama oyunda Tanju yok.

Şimdilik bunlar gerisi doğru, Samsunsporlu olduğum için yakından takip ediyorum eğer Ağustosa kadar gelen-giden olursa buraya mesaj yazarım düzeltirsin

Çok sağol...
Sen yazdıktan sonrada belirtmiştim. Bank Asya 1. Ligi'nin Kiralık sözleşmerine bakmak aklıma gelmemişti Bir sonrakinde onlarında üzerine düşeceğim.

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
Ben çıkaracaktım ama özel sebeplerden dolayı çıkaramdım böyle yama sen yapmışsın adaşım iyi oldu. Ben Eskişehirspor'da ki yanlışlıkları belirteyim.

Ayhan Yalçın Eskişehirsporda değil Antalyaspor'da olacak.
Zafer Şahin serbest bırakıldı.
Mohamed Dahmane transferi henüz gerçekleşmedi o transferde prüz çıktı onun yerine Slaven Belupo'dan Stepjan Poljak ile anlaşıldı. Kesin olarak.
Carl Cort Eskişehirspor tarafından alınmadı.
Engin Kalender ve Emre Anuk'ta Eskişehirspor tarafından alınmadı.
Hadi yaa :S
Sporx.com ve transfermarkt.de de ben düzenlerken transfer edilmiş olarak gözüküyordu. Neyse bir sonrakinde düzeltirim artık

Hocam, ben de Galatasaray ile açtım ve gördüğüm aksaklıkları iletmek istedim. Öncelikle hiçbir oyuncunun bonservisinde değişiklik olmamış oyunun ilk alındığğı gibi kalmış örnek Hakan Balta 400.000 bütün oyuncularda böyle. herhangi bir güncelleme olmamış.
Bonservis bedelleri belirtilenleri aslında girmiştim ama oyun malesef o şekilde yansıtmamış.

Sonrasında Aydın ve Ferdi kiralık gözüküyorlar böyle bir şey yok.
Aydın ve Ferdi Kiralık olarak gözükmüyor. Yanlışın olmalı. Yukarda Ekran görüntüsüde koydum orta teyid edebilirsin.

Necati sözleşmesi bitmiş ve boşta görünüyor Necati halen Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu.
Sitelerde gördüğümü aktarmaya çalıştım. Necati'nin öyle yer alıyor olması lazım. yada orada bir yanlışlık yapmış olabilirim. Bir sonrakinde dikkate alırım.

gördüğüm tek doğru şey oyuncular takımlarında gözüküyr. bu yönde bir dğeişiklik yapılmış sanırım.
Evet sadece transferleri yansıtım. Ben bildiğim anladığım şeyleri değiştirdim. Oyuncu özelliklerinide güncellemen konusunda öneriler aldım ama onlar benim anladığım işler değil. Geçen sene olduğu gibi araştırmacı arkadaşlardan biri belki oyuncu özelliklerini yenilemek adına bir güncelleme yapabilir.

Keşke v2 güncellemesinin üzerinde değişiklikler yapsaydınız sanırım yapmadınız ama konu da onun üzerinde değişiklikler yaptığınızı beilrtmişsiniz.
Ouzy arkadaşımın en son v2 olarak çıkardığından düzenlemeye devam ettim.

ben galatasary ile ilgili bu hataları gördüm ayrıca halen kulübün transfer harcaması 1.1 şu an meira dan sonra geriye kalan transfer bütçemiz hiçbir sponsorluk geliri olmaksızın 7.5 eurodur adnan polat transferler öncesi açıklamıştır 10 milyon euro ile bu yola çıktık diyerekten son meira transferinde 2.5 milyon euronun kulüp kasasından çıktığını düşünüyorum tam net bir bilgim yok bunu düştüğümüz takdirde 7.5 milyon bütçemiz var. bunu da oyuna ekleyebilirseniz yapılan güncellemenin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Dediğim gibi anladığım işi yapmaya çalıştım. Takımların daha finans, özellik konusuna girersek doğru şekilde yansıtamayabilirim. Bu yüzden sadece transferleri düzenlemeyi gerekli gördüm.

ayrıca oyuncu bilgileri takım güncelleştirmeleri hakkında size yeterli arguman toplayabileceğimi düşünüyorum etknik kısmı siz yaparsanız daha sağlıklı bir güncelleme olur. böyle bir şey düşünürseniz bende yardım etmek isterim. sizde isterseniz ö.m. yoluyla irtibata geçebiliriz.
Şu an için böyle birşey düşünmüyorum. Belki araştırmacı arkadaşlardan biriyle irtibata geçerek sende böyle bir güncelleştirme yapabilirsin. Söylediğin hata, eksik ve diğer şeyler için teşekkür edeirm.

Quote Originally Posted by Psiko33 View Post
evet bazı yerler eksik kalmış halan aynı gözüküyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama emeğinizin hakkını vermek lazım
Hata ve Eksik olan yerleri belirtirsen bir sonraki çalışma daha başarılı olur.