Trabzonspor yanılmıyorsam alt liglerden bir takımı satın aldı yada onun gibi birşey, Değirmenderespor olması gerekiyor. Onun adı Karadenizspor olarak değiştirildi. Bank Asya be 2. Lig için daha detaylı çalışmaları Bir sonrakinda elimden geldiğince eksiksiz yapmaya çalışacağım.
1 Ağustostan sonra en az 1 ay ortada olmayacağım o yüzden son güncelleme tarihi 1 ağustos. O tarihten sonra isteyenler bu güncelleştirmeden yararlanarak isteyen kendisi yeni baştan birşey yaparak paylaşabilirler.
Sen yazdıktan sonrada belirtmiştim. Bank Asya 1. Ligi'nin Kiralık sözleşmerine bakmak aklıma gelmemiştiBir sonrakinde onlarında üzerine düşeceğim.
Hadi yaa :S
Sporx.com ve transfermarkt.de de ben düzenlerken transfer edilmiş olarak gözüküyordu. Neyse bir sonrakinde düzeltirim artık
Bonservis bedelleri belirtilenleri aslında girmiştim ama oyun malesef o şekilde yansıtmamış.
Aydın ve Ferdi Kiralık olarak gözükmüyor. Yanlışın olmalı. Yukarda Ekran görüntüsüde koydum orta teyid edebilirsin.
Sitelerde gördüğümü aktarmaya çalıştım. Necati'nin öyle yer alıyor olması lazım. yada orada bir yanlışlık yapmış olabilirim. Bir sonrakinde dikkate alırım.
Evet sadece transferleri yansıtım. Ben bildiğim anladığım şeyleri değiştirdim. Oyuncu özelliklerinide güncellemen konusunda öneriler aldım ama onlar benim anladığım işler değil. Geçen sene olduğu gibi araştırmacı arkadaşlardan biri belki oyuncu özelliklerini yenilemek adına bir güncelleme yapabilir.
Ouzy arkadaşımın en son v2 olarak çıkardığından düzenlemeye devam ettim.
Dediğim gibi anladığım işi yapmaya çalıştım. Takımların daha finans, özellik konusuna girersek doğru şekilde yansıtamayabilirim. Bu yüzden sadece transferleri düzenlemeyi gerekli gördüm.
Şu an için böyle birşey düşünmüyorum. Belki araştırmacı arkadaşlardan biriyle irtibata geçerek sende böyle bir güncelleştirme yapabilirsin. Söylediğin hata, eksik ve diğer şeyler için teşekkür edeirm.
Hata ve Eksik olan yerleri belirtirsen bir sonraki çalışma daha başarılı olur.

) camia olarak buna şimdiden hazırlanalım:P
. Bu yüzden sadece transferleri düzenlemeyi gerekli gördüm.