Kardeşim sen insanları neden yanlış yönlendiriyorsun, ben ne zaman defansif taktik yapmışım yahu, ters bana defansif oynamak.
Bu sezon için yayın haklarımızı kimseye satamadık maalesef. Artık Süper Lig maçlarının yayın hakkını alanolursa olabilir.
Gelelim son 5 maçlık periyota;
Anderson artık nasıl bir hastalığa yakalandıysa 3 hafta evde dinlenmesi lazımmış. O’nun yokluğunda Yaser’e şans verdim ve 2 gol atarak görevini yerine getirdi.
Çok şanssız bir maç oldu bizim için. Erciyes’in kaleyi bulan 2 şutu var ve galip geldiler. Erken öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Kayseri’den kiraladığım Emre Çolak’ın formunu beğendim, önümüzdeki sezon da kadroda olmasını sağlayacağım.
Anderson yoktu, Emre kiralık diye oynayamıyor, Tayfun Cora da cezalıydı. Yeneceğimizi aslında pek sanmıyordum ama bu şekilde yenileceğimizi de düşünmemiştim. Şimdi Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını bekleyeceğiz UEFA’ya gidebilmek için.
Kolay bir rakibi evimizde yenemiyoruz ve maçta taraftarın homurdandığını duydum. Son 2 maçımızda ligde üzerimizde bulunan 2 takımla oynayacağız.
Anderson 3 hafta sonra sahalara golle döndü. Fakat 4 dakika sonra defansımızdan Hüseyin’in mükemmel asistiyle Malatyaspor golü buldu. Son dakikalarda da kontra ataktan bir gol daha buldular ve maçı 2-1 kaybettik.
Ve son maçımız 6. sırada bulunan İskenderun ile Trabzon’da. Kazanan play off oynamaya hak kazanacak.
Son maçımız öncesi Anderson 1 ay sakatlandı. 14 maçta 21 gol atarak sezonu tamamlamış oldu. Play off maçlarında çok katkısı olabilirdi.
![]()