1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Bir Oyuncuya Neden Astronomik Rakamlar Verilir?

Hybrid View

ya ıster ıste ıster ısteme para vermek gıdo o paralar asıl sacmalık sen 100 lere 160 lara adam alırken senın satcagın oyuncularda 50 nun ustundekkı fıyatlarda hemen teklıfı gerı cekıolar prblem bu yok sa sen de pahalıya pahalıya sat bole olsa cok daha guzel olur...

Quote Originally Posted by OuuZ View Post
    ya ıster ıste ıster ısteme para vermek gıdo o paralar asıl sacmalık sen 100 lere 160 lara adam alırken senın satcagın oyuncularda 50 nun ustundekkı fıyatlarda hemen teklıfı gerı cekıolar prblem bu yok sa sen de pahalıya pahalıya sat bole olsa cok daha guzel olur...
    Almak istedigin oyuncuyu kulüp satmak istemıyorsa ve oyuncuda kulübünden memnunsa 100 lere 150 lere cıkman normal.Ama Kulüp oyuncuyu satmak istiyorsa yada oyuncu kulüpten ayrılmak istiyorsa oyuncunun fıyatının daha aşağısında bile alabiliyorsun.Mesela 2.senemde daniel alves sevilladan ayrılmak ıstıyordu menajeri bana oyuncuyu onerdi bende bi gözlemci yolladım.danielin fiyatı 27mn € du.Gözlemci 23mn € teklifin yeteceğini soyledi.23 mn €teklif yolladım 25e anlaştık oyuncuyu aldım Bide kendı takımımızdakı oyuncuyu satılık listesine koyunca büyük teklifler onermıyorlar.Ama oyuncunu satmak ıstemıyorsan ornegın fabregasın degeri 40mn € ken milan bana 94mn€ teklif yolladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara (Isparta)

oyunda 2016 yılına gelmiştim ve artık word class tdüm. tek amacım kalmıştı chealse nin başına geçmek oda olmuştu ve bana 250 mil dolar transfer bütçesi verdiler.

bende 129 mil dolara c.ronaldoyu almıştım. çok eğlenceli oluyo böle para vermek

Mesaj Yetkileri