1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: 22 Yıldır Yorumluyoruz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Çav Bellayı biliyordum tek ama devrimci-sosyalist olduklarını bilmiyordum şimdi öğrendim.Öğrendiğim iyi oldu bir daha dinlemeyeceğim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu aradada lütfen alıntı yaptığımızda alıntı olduğunu yazalım,bunu yazan kişi siteden atılmış ama sonra iş emeği falan diyede yaygara yapardı kesin
    Last edited by attiilla : 26.Temmuz.2008 at 20:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Çav Bellayı biliyordum tek ama devrimci-sosyalist olduklarını bilmiyordum şimdi öğrendim.Öğrendiğim iyi oldu bir daha dinlemeyeceğim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu aradada lütfen alıntı yaptığımızda alıntı olduğunu yazalım,bunu yazan kişi siteden atılmış ama sonra iş emeği falan diyede yaygara yapardı kesin
    Amacın ne ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Amacın ne ?
    Amacım yok yazıya bir kere daha bakmanı ve koyuyla yazılan vurgulanmak istenen mesajı almanı isterim bence bunu yazan kişinin amacı belli ve amacına ulaşmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Amacım yok yazıya bir kere daha bakmanı ve koyuyla yazılan vurgulanmak istenen mesajı almanı isterim bence bunu yazan kişinin amacı belli ve amacına ulaşmış
    Koyuyla yazılan yazıda birşey göremedim ben

Düşündüklerini yazmak farklıdır Düşüncelerle alay etmek ( kendince ) farklıdır Bilmem anlatabildim mi ?

Mesaj Yetkileri