-
29.Temmuz.2007, 04:55
Bugun arkadaşla birlikte Tsclup'a gittik içeriye görünce gerçekten de şaşırdım öncellikle hem pazartesi olması hem de şehirde yağan yağmura rağmen Tsclup ana baba günüydü.. hemen Sadri Şener'i arayıp '' Başkanım Tsclup anababa günü iğne atsan yere düşmez '' diyerekten müjdeli haberi verdim
neyse sonra formalara doğru yöneldim ve gerçekten de o ilk zaman ki tepkimizin yersiz olduğunu anladım özellikle Beyaz ve bordo formalar çok kaliteli turuncu formanın ise yakalarını beğenmedim .. forma satışları da şuan çok iyi durumda .. Bayan elemanlara turuncu forma giydirmişler en az onlar satılmış çünkü.. benim alacağım forma a.villa stili olandı ama şu an sadece xl bedenleri kalmış diğer bedenler 2-3 gün içinde gelecek dediler ..
özetle bu kalabalık bile herşeyi ifade ediyor .. Trabzonspor taraftarlar Sadri Şener'in gelmesiyle yeniden o eski havasını buldu.. umarım çok iyi bir sezon geçiririz.. Şu an transferler , forma satışları , kombine satışları , yenilenen stadımız ile herşey yolunda inş. bu sene yüzümüz gülecek.
Mesaj Yetkileri