-
29.Temmuz.2007, 22:05
Kezman haberlerini sildim, sizin göremediğiniz silinen mesajlar da var. Gereksiz yere laf sokma çabası içerisine girmiş olanlar vardı. Tartışmanın sonunu ben söyleyeyim; "Ya o kazmayı mı alacağız" -ki bu tür mesajlar da vardı sildim- bu laf üzerine Fenerbahçe'li birisi gelecek "Kezman zaten size gelmez, ne yapsın Galatasaray'ı" diyecek ve sonrasında da tartışma daha da alevlenecek.
Biz de burada çok uzun zamandır yöneticilik yapıyoruz, senin niyetin tartışma çıkarmak olmayabilir ama başkası çıkar bir laf der ve tartışma çıkmış olur. Bunun örneğini çok defa yaşadık. Konuşulan konunun gereksiz olduğunu düşündüm, çünkü gündemde böyle bir olay yok. Gündeme gelsin, buyrun konuşalım.
Ben şimdi çıkıp Mehmet Topal Fenerbahçe'nin sistemine cuk oturur, onu istiyorum diye bir mesaj atsam bunu tartışmak elimize ne geçirecek?
Mehmet Topal ve değeri hakkında sildiğim 20 gereksiz mesaj da gelirsek, atılan mesajlara bakıyorum çocukların kavgası gibi. 8 etmez 18 eder, yok yok 3 Bobo eder, seninki bu kadarsa benimki bu kadar eder vs vs vs... Bu şekilde mesajların da forumda durmasına izin vermem. Yine uzun zamandır yönetici olduğumu hatırlatarak geçmişte yaşanan bu oyuncu değerleri hakkında yazılanlar aklıma geldi, orada çıkan tartışmalar aklıma geldi, alınan cezalar, uyarılar aklıma geldi ve baştan müdahale ettim.
Her zaman söylüyoruz, güvenilir kaynaksız haber koymayın. Galatasaray Kulübü açıklama yapar Topal'a teklif var şu kadar diye, biz de o fiyatı tartışırız ama ortada daha teklif bile yokken oyuncu şu kadar eder, bu kadar eder şeklinde tartışmak bana boş geliyor.
Mesaj Yetkileri