Ben ilk önce eleştirimi söylemek istiyorumçÖnerimi sonraya saklayacağım.Galatasaray Transfer Haberlerinde birkaç arkadşala birlikte bilgi alışverişinde bulunuyorduk.Ben Kezmanın Galatasaraya gelmesini dile getirmiştim.Dİğer arkadaşlarda bunu ilginç buldular.Böyle yazışıtorduk.Bende onlara neden gelmesinin nedenlerini söylemiştim.Sonra akşamleyin baktığımda mesajların sekopej tarafından silindiğini ve kezman olayının bir daha açılmamasnı kaynakların gösterilmesini istedi.Şahsen bu çok garip ve komik.Biz günümüzde medyada çıkan garip transfer olaylarına gülüp geçiyoruz,gazetenin birinde Ronaldinho Fenerbahçede yazarken bunu gelipte forumda yorumlayamamyız di mi bizde olası gerçekleşmesi güç olmayan transferleri yorumluyor vede takımımıza yararlı olan oyuncuların tartışmasını yapıyoruz.Bu mesjalarımızın silinmesine bir anlam veremedim.Zira Oliveiranın gelmesi Kezmanın gelmesindne daha düşük bir ihtimal

Forumda zaten bu konuların kilitlenmesi ve yorumların silinmesiyle ilgili şikayetçi olan arkadaşlarda yok değil.Benim önerim daha ortada tartışma yokken konuyu kilitleyerek yada mesajları silerek bir sonuca varılamaz.