1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 2009 Güncelleştirmesi

Hybrid View

bazı eksikler var herhalde arkadışımız gözden kaçırmış

yama için ellerine sağlık
    "Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni transferleri bildiren arkadaşlara teşekkür ederim. Yeni transfer mesajları tek tek değilde 2-3 günde bir koyarsanız daha iyi olur kirlilik olmaz.

Quote Originally Posted by candeger View Post
    aimar falan benficaya gitti bildigim kadarıyla boyle önemli 2 3 transfer daha eklenmemiş ama yinede güzel yani bunla ugrasmak cok zor bnde yapmıstım kendi kendime editörden...kardesim 1 agustosta yeni yamayı kesin ya***akmsınz ben onu indirmeye düşünüorum artık eger oyleise hiç yeni bi oyun acmıcam 1 agustosa kadar...??? cvp beklıorum..
    1 Ağustosta çıkmayabilir. Yaz okuluna gidiyoreum ve 1 Ağustosta sınavım var sınavn biraz zor olacağını öğrendik biraz daha fazla çalışıyorum o yüzden 3 Ağustos'a kaydırıyorum yenisinin çıkma tarihini. Oluşacak 2 Günlük gecikme için şimdiden özür dilerim

Quote Originally Posted by animals_wolf View Post
    bazı eksikler var herhalde arkadışımız gözden kaçırmış

yama için ellerine sağlık
    Dosya'nın çıkış tarihi 22 Temmuz ona göre değerlendirirsen pek fazla eksik yoktu. Eksikten çok hata olarak vardı Özellikle dün bir hata fark ettim. Portekiz Ligi'nin transferlerini ve TR Kupası Şampiyonunu ayarladıktan sonra kaydetmemişim galiba. Oyunda baktığımda gözükmüyordu birde Süper Kupa macını BJK ile GS oynuyordu

Bir sonraki için çalışmaların yarısından fazlasını tamamladım. Ufak Avrupa ligleri kaldı onlarıda yetiştirebilirsem ekleyeceğim.

Yukarda bi arkadaş Aimar falan demiş o transfer 22 temmuzdan sonra kesin olarak gerçekleşti yanılmıyorsam. O yüzden Benficada değildir.

Mesaj Yetkileri