1 ile 30 arası toplam 517 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yabancı oyuncu kesinlikle katmayı düşünmüyorum. Belli bir amacımız, hedefimiz var, prensiplerimiz var. Bu hedeflerimize tamamen türklerden oluşan bir ekiple başarmak amacım. O yüzden yabancı transferi beklemeyin boşuna
    Türk yıldızlardan elbette beğendiklerim, takımımda görmek isteyeceklerim var. Ama genelde oynadıkları kulüpler zaten büyük kulüpler. isim vermek için çok erken ama şartlar uygun olursa neden olmasın
    --------------------------------------------------------------------------
    Fortis Türkiye Kupası
    Yarı Final 2.Maç

ve Kartalspor 61 yıllık tarihinde ilk kez Türkiye Kupası finali'nde!!!
    durmak yok! yola devam...hedef hem ligte, hem de kupada şampiyonluk ipini göğüslemek. bu kadar net konuşuyorum çünkü sahadaki oyunun karşılığı bu, asla daha azı olmamalı...
    Turkcell Süper Lig
    30.Hafta

Fener deplasmanında ağır bir darbe aldık şampiyonluk mücadelesinde. bitime 4 hafta kala Kayseri ve FB'nin gerisine düştük. Semih'in maçın başında ve sonunda attığı gollerle 2-0 mağlup olduk...
    Turkcell Süper Lig
    31.Hafta

Fener maçını geride bırakıp kalan maçlarımıza odaklanmamız lazımdı. çünkü hala şansımız devam ediyor ve çok önemli rakiplerle mücadele edicez. sahamızda ağırladığımız Trabzonspor'u zorda olsa 2-1 lik skorla mağlup etmeyi başardık.
    Turkcell Süper Lig 32.Hafta
    Mutlak galibiyet için çıktığımız mücadelede 4 gole güldük. son dakikalarda gelen golde Emre'nin hatası çok büyüktü, tekrarlanmamasını diliyorum böyle basit hataların.
    Puan Durumu
    Heyecan dorukta! Ligte son iki hafta...Kayseri, Kartal ve Fenerbahçe şampiyonluk ipini göğüslemek için kıyasıya bi yarışta...ve şüphesiz en kritik maç sıradaki...
    Kartalspor - Kayserispor maçı büyük ihtimalle şampiyonu belirleyecek maç olacak! Kazanan kim olacak merakla bekliyorum bende ama ondan önce...
    Fortis Türkiye Kupası
    *FİNAL*

Türkiye Kupası'nın yeni sahibi
    KARTALSPOR!
    Last edited by Knightmare : 31.Temmuz.2008 at 09:20
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri