yabancı oyuncu kesinlikle katmayı düşünmüyorum. Belli bir amacımız, hedefimiz var, prensiplerimiz var. Bu hedeflerimize tamamen türklerden oluşan bir ekiple başarmak amacım. O yüzden yabancı transferi beklemeyin boşuna
Türk yıldızlardan elbette beğendiklerim, takımımda görmek isteyeceklerim var. Ama genelde oynadıkları kulüpler zaten büyük kulüpler. isim vermek için çok erken ama şartlar uygun olursa neden olmasın
--------------------------------------------------------------------------
Fortis Türkiye Kupasıve Kartalspor 61 yıllık tarihinde ilk kez Türkiye Kupası finali'nde!!!
Yarı Final 2.Maç
durmak yok! yola devam...hedef hem ligte, hem de kupada şampiyonluk ipini göğüslemek.bu kadar net konuşuyorum çünkü sahadaki oyunun karşılığı bu, asla daha azı olmamalı...
Turkcell Süper LigFener deplasmanında ağır bir darbe aldık şampiyonluk mücadelesinde. bitime 4 hafta kala Kayseri ve FB'nin gerisine düştük. Semih'in maçın başında ve sonunda attığı gollerle 2-0 mağlup olduk...
30.Hafta
Turkcell Süper LigFener maçını geride bırakıp kalan maçlarımıza odaklanmamız lazımdı. çünkü hala şansımız devam ediyor ve çok önemli rakiplerle mücadele edicez. sahamızda ağırladığımız Trabzonspor'u zorda olsa 2-1 lik skorla mağlup etmeyi başardık.
31.Hafta
Turkcell Süper Lig 32.HaftaMutlak galibiyet için çıktığımız mücadelede 4 gole güldük. son dakikalarda gelen golde Emre'nin hatası çok büyüktü, tekrarlanmamasını diliyorum böyle basit hataların.
Puan DurumuHeyecan dorukta! Ligte son iki hafta...Kayseri, Kartal ve Fenerbahçe şampiyonluk ipini göğüslemek için kıyasıya bi yarışta...ve şüphesiz en kritik maç sıradaki...
Kartalspor - Kayserispor maçı büyük ihtimalle şampiyonu belirleyecek maç olacak! Kazanan kim olacak merakla bekliyorum bendeama ondan önce...
Fortis Türkiye Kupası
*FİNAL*
Türkiye Kupası'nın yeni sahibi
KARTALSPOR!

bu kadar net konuşuyorum çünkü sahadaki oyunun karşılığı bu, asla daha azı olmamalı...

*FİNAL*