1 ile 30 arası toplam 517 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar

Hybrid View

nerzul abi biraz çabuk yaz ya meraktan çatlıyoz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    transferler güzel ama avrupa tecrüben yok şl de ne yapcan bakalım
    sanırım bişey yapamıcam ama UEFA'da yine yüksek uçabiliriz

Quote Originally Posted by hekozja View Post
    geçen sene azda olsa olmuştur tecrübe.baksana elendiği takımda marsilya kupayı almış.kendi sahasında yenmiştin galiba marsilyayı abi.en azından 3. bitirebilirsin grupları
    oldu olmasına da...3.ön eleme turunda kim geldi bi bilsen

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    iyi transferler abi avrupada gidebildiğin yere kadar git stadın kaç bin kişilik abi
    9bin kişilik stad var Krtalspor'da. büyütmek istiyoruz ama yerel yönetim izin vermemekte kararlı. ama denedik 11bin kişi sığdırmayı başardık

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    ibrahim toraman transferi süper olmus
    Benimde çok hoşuma gitti. Bonservisiyle almaya kalksak Beşiktaş vermezdi. sözleşmesinin bitmesi şansımız.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    avrupada başarı gibi bir mecburiyet yok,sonuçta bunu bekLemek mantıksız oLacaktır.Ancak grupLara kaLmak finans için iyi oLur.
    Kesilikle süper olur. ufak bir mucize olması gerekiyor tabii bunun için

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    devamını bekliyoruz
    Geliyor panik yok...

Quote Originally Posted by BaTTuHaNs View Post
    Abi sözünde durdun verdin taktiğini saolsın bu arada senden bir yıldız türk birde daha çabuk yazmanı istiyorum sabırsızlıkla devamını bekliyorum sen benden daha iyi bilosundur ama bişi fark ettim kariyerinde hangi ligleri acarsan yıldız regenler oradan cıkıyor regenlere daha cok yğunlaşmanı tavsiye ederim
    çabuk yazmayı bende isterim ama çalışıyorum ancak akşamları oynayabiliyorum birde pc'ye bağlanıp asosyalleşmek olmaz, gezicez tozucaz arada değil mi?

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Abi trasnfere devqm bomba bir yabancı bekliyoruz ibo transferi iyi olmuş
    yabancı transfer beklemeyin benden. Türk bombada patlatacaktık ta kara kediler girdi araya olmadı

Quote Originally Posted by hekozja View Post
    yabancı almayacaktı benim bildiğim.bomba bir türk bekliyorum dicem ama gerek yok gibi.sabırsızlıkla bekliyoruz
    başka transfer yapamadım, zaten dediğin gibi kadro yeterince geniş ve yeterli.

Quote Originally Posted by Djibril View Post
    Djibril Cisse acitmis biraz. Yinede TSLde sampiyon olmussun tebrikler
    Fena acıttı ya,sadece bizim canımızı da değil, Juve'nin de finalde canını yakan yine Cisse

Quote Originally Posted by efe24 View Post
    nerzul abi biraz çabuk yaz ya meraktan çatlıyoz
    panik yook geliyooor
    --------------------------------------------------------------------------
    Dediğim gibi güzel, şöyle taraftarı ateşleyecek Türk transferi düşündüm, gerçekleştirmek için uğraş verdim ama olmadı. NEC Nijmegen'le sözleşmesi sona eren Muslu'ya kancayı taktık ilk olarak. tam oyuncu ile anlaşmak üzereydik, Herenveen girdi araya...Muslu tercihini Herenveen'den yana kullandı, diyecek bişey yok.
    ikinci takip ettiğim oyuncu da Selçuk İnan'dı. Beşiktaş'la sözleşmesi devam eden oyuncu için 8milyon ytl bonservis bedelini gözden çıkarmıştım ama kulübünün sürekli fiyat arttırması transferi engelledi.
    hazırlık maçlarına gelecek olursak...güzel hazırlık dönemi geçirdik. yine büyük rakipler karşısına çıktık evimizde. Portekiz'in 3 büyük takımını Kartalspor stadyumunda ağırladık.

3 portekiz takımıda karşımızda bir varlık gösteremedi. tabiiki sonuçlar çok önemli değil, nihayetinde hazırlık maçı. ama oyuncularımın hırsı, sahada gösterdikleri performans bu sezon içinde umut veriyor. Ligte kaldığımız yerden devam edecekmişiz gibi geliyor bana
    Avrupa'da ki şansımız biraz daha düşük, Şampiyonlar Ligi'nde favori olmadığımız için güçlü rakiplerden birisi ile eşleşecektik 3.ön eleme turunda...tabi süper şanslı olduğumuz için en güçlüsü ile eşleştik...Arsenal - Kartalspor 3.ön eleme turu müsabakaları oynanacak... bekle bizi UEFA
    --------------------------------------------------------------------------
    Türkiye Süper Kupası
    Final

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan süper kupa finalinde iki ekibine oldukça net, önemli pozisyonları vardı. Özellikle Sercan çok net pozisyonları cömertçe harcadı, son dakikalara kadar sabrettim ama olmadı. uzatmalarda da 1-1lik eşitliği bozamayınca penaltılar kazanan tarafı belirledi. Sinan Bolat GS'nin 3 penaltısını da çıkararak Süper Kupayı müzemize getirdi. Mükemmel bir kaleci ve çok formda
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri