nerzul abi biraz çabuk yaz ya meraktan çatlıyoz![]()
nerzul abi biraz çabuk yaz ya meraktan çatlıyoz![]()
sanırım bişey yapamıcam ama UEFA'da yine yüksek uçabiliriz
oldu olmasına da...3.ön eleme turunda kim geldi bi bilsen
9bin kişilik stad var Krtalspor'da. büyütmek istiyoruz ama yerel yönetim izin vermemekte kararlı. ama denedik 11bin kişi sığdırmayı başardık
Benimde çok hoşuma gitti. Bonservisiyle almaya kalksak Beşiktaş vermezdi. sözleşmesinin bitmesi şansımız.
Kesilikle süper olur. ufak bir mucize olması gerekiyor tabii bunun için
Geliyor panik yok...
çabuk yazmayı bende isterim ama çalışıyorum ancak akşamları oynayabiliyorumbirde pc'ye bağlanıp asosyalleşmek olmaz, gezicez tozucaz arada değil mi?
yabancı transfer beklemeyin benden. Türk bombada patlatacaktık ta kara kediler girdi araya olmadı
başka transfer yapamadım, zaten dediğin gibi kadro yeterince geniş ve yeterli.
Fena acıttı ya,sadece bizim canımızı da değil, Juve'nin de finalde canını yakan yine Cisse
panik yook geliyooor
--------------------------------------------------------------------------
Dediğim gibi güzel, şöyle taraftarı ateşleyecek Türk transferi düşündüm, gerçekleştirmek için uğraş verdim ama olmadı. NEC Nijmegen'le sözleşmesi sona eren Muslu'ya kancayı taktık ilk olarak. tam oyuncu ile anlaşmak üzereydik, Herenveen girdi araya...Muslu tercihini Herenveen'den yana kullandı, diyecek bişey yok.
ikinci takip ettiğim oyuncu da Selçuk İnan'dı. Beşiktaş'la sözleşmesi devam eden oyuncu için 8milyon ytl bonservis bedelini gözden çıkarmıştım ama kulübünün sürekli fiyat arttırması transferi engelledi.
hazırlık maçlarına gelecek olursak...güzel hazırlık dönemi geçirdik. yine büyük rakipler karşısına çıktık evimizde. Portekiz'in 3 büyük takımını Kartalspor stadyumunda ağırladık.
3 portekiz takımıda karşımızda bir varlık gösteremedi. tabiiki sonuçlar çok önemli değil, nihayetinde hazırlık maçı. ama oyuncularımın hırsı, sahada gösterdikleri performans bu sezon içinde umut veriyor. Ligte kaldığımız yerden devam edecekmişiz gibi geliyor bana
Avrupa'da ki şansımız biraz daha düşük, Şampiyonlar Ligi'nde favori olmadığımız için güçlü rakiplerden birisi ile eşleşecektik 3.ön eleme turunda...tabi süper şanslı olduğumuz için en güçlüsü ile eşleştik...Arsenal - Kartalspor 3.ön eleme turu müsabakaları oynanacak...bekle bizi UEFA
--------------------------------------------------------------------------
Türkiye Süper KupasıKıyasıya bir mücadeleye sahne olan süper kupa finalinde iki ekibine oldukça net, önemli pozisyonları vardı. Özellikle Sercan çok net pozisyonları cömertçe harcadı, son dakikalara kadar sabrettim ama olmadı. uzatmalarda da 1-1lik eşitliği bozamayınca penaltılar kazanan tarafı belirledi. Sinan Bolat GS'nin 3 penaltısını da çıkararak Süper Kupayı müzemize getirdi. Mükemmel bir kaleci ve çok formda
Final
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.