oyun güncellemeleri için hangi programı kullanıyorsunuz? dat dosyalarını hangi programla açıyorsun?
oyun güncellemeleri için hangi programı kullanıyorsunuz? dat dosyalarını hangi programla açıyorsun?
Oyunun kendi Edtörü ile Oyuncu transferlerini güncelledim sadece.
editör kendi açıyordur heralde onları.![]()
kocaeli davids i aldi onu da yapabilirsin![]()
aynen öle...
benim oyunumda hiç açılmadı.. dediğiniz gibi dosyayı db nin içine attım ama olmadı.. hatta program files ın içindeki db yede attım ama yine olmadı sorun nedir?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56632
Forumdaki bu linkten ulaşabilirsin.
Birde hatırlatma yapayım 8.0.2 yüklemek için oyununuzun orjinal olması gerekmektedir.
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=436
Onada bu linkten ulaşabilirsin.
teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
selam tekrar,
"error reading file block 1" hatası veriyor ama, neden kaynaklanıyor olabilir acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
linkte türkçeye çevirmeyi sağlayacak bir program bulamadım ama, benim aradığım oydu.
![]()
Last edited by hkapan : 29.Temmuz.2008 at 13:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yama için çok teşekkürler öncelikle. Daha elimde tam kadrosu bulunmamakla birlikte Trabzonspor çok i.i boşaltılmış geldi bana. Yedek oyuncu yok neredeyse. Kadroya gelenler tamamen doğru ama kalanlar ve Alt yapıdan yükselenler eksik biraz emeğin için çok teşekkür tekrar. Hacettepespora gelince) Ya habersiz olduğum için şaşırdım ama pekte önemli değil. Orda bi kaç dostum var sağol
Unutmuşum birde başkanımız değişti ya Sadri Şener i unutmuşsun Mali açıdanda çok başarılı biri bunuda eklersen sevinirim. Kolay gelsin iyi günler
http://www.turksportal.net/fmhaber/2...-96-turkce.htm
Bu linkten gir üye adınla giriş yap ve programı indir. XP kullancısıysan FM'yi türkçe olarak kullanabilirsin.
Diğer hatanın nedenini bilmiyorum. Gerekli başlıkları kullanırsan daha kolay yardım alabilirsin.
Bbu başlıkta daha fazla amacından çıkmaz hem
Trabzonspor'un yedek oyuncusumu yok
Bir sürü adam var yahu. Eldekileri ben beğenmiyorum diyorsan o başka![]()
Edgar Davids transferi kesin olarak gerçekleşmedi.
Tokatspor Atilla Brlik ile anlaştı.
Manisaspor Ömer Közen ile anlaştı.
Mersin İdman Yurdu Zafer Biryol ve Altan Aksoy'u almıştı.Oyunda yok herhalde.
Konyaspor'dan Erkan Sekman ile Gaziantepspor'dan Erdal Kılıçarslan takas edildi.
Samsunspor Gökhan Kolomoç ile anlaştı.
Diyarbakıspor futbolcusu Sinan Turan geçen seneki Eskişehirspor-Diyarbakırspor maçında dping kullandığı için 2 yıl futboldan men cezası aldı.(Çok Deli oynamıştı o maçta)
Şimdilik son gelişmeler bunlar
aimar falan benficaya gitti bildigim kadarıyla boyle önemli 2 3 transfer daha eklenmemiş ama yinede güzel yani bunla ugrasmak cok zor bnde yapmıstım kendi kendime editörden...kardesim 1 agustosta yeni yamayı kesin ya***akmsınz ben onu indirmeye düşünüorum artık eger oyleise hiç yeni bi oyun acmıcam 1 agustosa kadar...??? cvp beklıorum..
Samsunspor Orduspor'dan Gökhan Kolomoç ile 2 yıllığına anlaştı
ayrıca robbie keane liverpool da..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
el hadji diouf bolton da
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sulley ali muntari inter de
Last edited by Psiko33 : 29.Temmuz.2008 at 17:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bazı eksikler var herhalde arkadışımız gözden kaçırmış
yama için ellerine sağlık
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
Denizlispor Ali Bayraktar ve Ercan Yaman ile anlaştı.
Marcin Kus İ.B.B ile anlaştı.
Yeni transferleri bildiren arkadaşlara teşekkür ederim. Yeni transfer mesajları tek tek değilde 2-3 günde bir koyarsanız daha iyi olur kirlilik olmaz.
1 Ağustosta çıkmayabilir. Yaz okuluna gidiyoreum ve 1 Ağustosta sınavım var sınavn biraz zor olacağını öğrendik biraz daha fazla çalışıyorum o yüzden 3 Ağustos'a kaydırıyorum yenisinin çıkma tarihini. Oluşacak 2 Günlük gecikme için şimdiden özür dilerim
Dosya'nın çıkış tarihi 22 Temmuz ona göre değerlendirirsen pek fazla eksik yoktu. Eksikten çok hata olarak vardıÖzellikle dün bir hata fark ettim. Portekiz Ligi'nin transferlerini ve TR Kupası Şampiyonunu ayarladıktan sonra kaydetmemişim galiba.
Oyunda baktığımda gözükmüyordu birde Süper Kupa macını BJK ile GS oynuyordu
![]()
Bir sonraki için çalışmaların yarısından fazlasını tamamladım. Ufak Avrupa ligleri kaldı onlarıda yetiştirebilirsem ekleyeceğim.
Yukarda bi arkadaş Aimar falan demiş o transfer 22 temmuzdan sonra kesin olarak gerçekleşti yanılmıyorsam. O yüzden Benficada değildir.
arkadaşım tam olsun da 10 ağustos olsun önemli değil erken çıkması bu arada son şampiyonlar neden yazılamıyo örn. uefa kupası zenit gibi
Avrupa kupalarını ouzy'nin yaptığını düşünmüştüm meğer yapmamışBir sonrakinda onuda düzelteceğim.
Tesekkurler kardes, valla yeni bir kariyere baslamayi dusunuyordum ama Meira yoktu diye bir turlu baslamaya elim gitmiyordu, bu guzel calisman icin gercekten cok tesekkur ederiz..
ya bende yakında bir güncelleme eklemeyi düşünüyorum kupaların son şampiyonları nasıl yapılıyor ???
Last edited by Psiko33 : 30.Temmuz.2008 at 15:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ekimin 20si gibi çıkması bekleniyor oyunun. Zaten her sene aşağı yukarı o zamanlarda çıkıyor.
Konyaspor genç kalecilerinden Eray Birniçan'ı Samsunspor'a kiraladı. 1 yıllığına kiraladık.
Orduspordan'da Gökhan Kolomoç ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.
Erkan Ferin'i geri yolladık sağlık sorunları varmış.
Organizasyonları (competition) arama kısmına gelip değişiklik yapmak istediğin organizasyonun adını yaz ve o organizasyonun geçmişine(history) bak.
Ordan en son hangi yıl varsa o ylda dereceye giren takımları takım arayarak değiştir.