Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 2009 Güncelleştirmesi

1. Default selam

oyun güncellemeleri için hangi programı kullanıyorsunuz? dat dosyalarını hangi programla açıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunun kendi Edtörü ile Oyuncu transferlerini güncelledim sadece.

editör kendi açıyordur heralde onları.

kocaeli davids i aldi onu da yapabilirsin

Quote Originally Posted by imagine View Post
    kocaeli davids i aldi onu da yapabilirsin

şu bildigimiz davids ?
    edgar davids?
    juventus da filan oynayan?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen öle...

benim oyunumda hiç açılmadı.. dediğiniz gibi dosyayı db nin içine attım ama olmadı.. hatta program files ın içindeki db yede attım ama yine olmadı sorun nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kartalpencesi View Post
    benim oyunumda hiç açılmadı.. dediğiniz gibi dosyayı db nin içine attım ama olmadı.. hatta program files ın içindeki db yede attım ama yine olmadı sorun nedir?
    kayıtlı olan oyunda denediysen açmaz... yeni oyuna başlaman lazım...

8. Default

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Oyunun kendi Edtörü ile Oyuncu transferlerini güncelledim sadece.

editör kendi açıyordur heralde onları.
    Sağol. birde benimkinin versiyonu 8.0 sanırım onu.8.0.2 yapmadan güncellemeler açmıyor. 8.0.2 dosyasını nerden bulabilirim?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hkapan View Post
    Sağol. birde benimkinin versiyonu 8.0 sanırım onu.8.0.2 yapmadan güncellemeler açmıyor. 8.0.2 dosyasını nerden bulabilirim?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56632
    Forumdaki bu linkten ulaşabilirsin.

Birde hatırlatma yapayım 8.0.2 yüklemek için oyununuzun orjinal olması gerekmektedir.

10. Cool

Birde hatırlatma yapayım 8.0.2 yüklemek için oyununuzun orjinal olması gerekmektedir.
    Birde son bir sorum olacak. türkçeleştirme çalışmaları için hangi program kullanılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

12. Default

teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

selam tekrar,

"error reading file block 1" hatası veriyor ama, neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

linkte türkçeye çevirmeyi sağlayacak bir program bulamadım ama, benim aradığım oydu.

Last edited by hkapan : 29.Temmuz.2008 at 13:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yama için çok teşekkürler öncelikle. Daha elimde tam kadrosu bulunmamakla birlikte Trabzonspor çok i.i boşaltılmış geldi bana. Yedek oyuncu yok neredeyse. Kadroya gelenler tamamen doğru ama kalanlar ve Alt yapıdan yükselenler eksik biraz emeğin için çok teşekkür tekrar. Hacettepespora gelince ) Ya habersiz olduğum için şaşırdım ama pekte önemli değil. Orda bi kaç dostum var sağol

Unutmuşum birde başkanımız değişti ya Sadri Şener i unutmuşsun Mali açıdanda çok başarılı biri bunuda eklersen sevinirim. Kolay gelsin iyi günler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hkapan View Post
    teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

selam tekrar,

"error reading file block 1" hatası veriyor ama, neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

linkte türkçeye çevirmeyi sağlayacak bir program bulamadım ama, benim aradığım oydu.

http://www.turksportal.net/fmhaber/2...-96-turkce.htm
    Bu linkten gir üye adınla giriş yap ve programı indir. XP kullancısıysan FM'yi türkçe olarak kullanabilirsin.

Diğer hatanın nedenini bilmiyorum. Gerekli başlıkları kullanırsan daha kolay yardım alabilirsin.

Bbu başlıkta daha fazla amacından çıkmaz hem

Quote Originally Posted by kellepaca61 View Post
    Yama için çok teşekkürler öncelikle. Daha elimde tam kadrosu bulunmamakla birlikte Trabzonspor çok i.i boşaltılmış geldi bana. Yedek oyuncu yok neredeyse. Kadroya gelenler tamamen doğru ama kalanlar ve Alt yapıdan yükselenler eksik biraz emeğin için çok teşekkür tekrar. Hacettepespora gelince ) Ya habersiz olduğum için şaşırdım ama pekte önemli değil. Orda bi kaç dostum var sağol

Unutmuşum birde başkanımız değişti ya Sadri Şener i unutmuşsun Mali açıdanda çok başarılı biri bunuda eklersen sevinirim. Kolay gelsin iyi günler
    Trabzonspor'un yedek oyuncusumu yok
    Bir sürü adam var yahu. Eldekileri ben beğenmiyorum diyorsan o başka

Edgar Davids transferi kesin olarak gerçekleşmedi.
    Tokatspor Atilla Brlik ile anlaştı.
    Manisaspor Ömer Közen ile anlaştı.
    Mersin İdman Yurdu Zafer Biryol ve Altan Aksoy'u almıştı.Oyunda yok herhalde.
    Konyaspor'dan Erkan Sekman ile Gaziantepspor'dan Erdal Kılıçarslan takas edildi.
    Samsunspor Gökhan Kolomoç ile anlaştı.

Diyarbakıspor futbolcusu Sinan Turan geçen seneki Eskişehirspor-Diyarbakırspor maçında dping kullandığı için 2 yıl futboldan men cezası aldı.(Çok Deli oynamıştı o maçta)
    Şimdilik son gelişmeler bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal dan

aimar falan benficaya gitti bildigim kadarıyla boyle önemli 2 3 transfer daha eklenmemiş ama yinede güzel yani bunla ugrasmak cok zor bnde yapmıstım kendi kendime editörden...kardesim 1 agustosta yeni yamayı kesin ya***akmsınz ben onu indirmeye düşünüorum artık eger oyleise hiç yeni bi oyun acmıcam 1 agustosa kadar...??? cvp beklıorum..

Samsunspor Orduspor'dan Gökhan Kolomoç ile 2 yıllığına anlaştı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ayrıca robbie keane liverpool da..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    el hadji diouf bolton da
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sulley ali muntari inter de
    Last edited by Psiko33 : 29.Temmuz.2008 at 17:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

bazı eksikler var herhalde arkadışımız gözden kaçırmış

yama için ellerine sağlık
    "Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."

Denizlispor Ali Bayraktar ve Ercan Yaman ile anlaştı.
    Marcin Kus İ.B.B ile anlaştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni transferleri bildiren arkadaşlara teşekkür ederim. Yeni transfer mesajları tek tek değilde 2-3 günde bir koyarsanız daha iyi olur kirlilik olmaz.

Quote Originally Posted by candeger View Post
    aimar falan benficaya gitti bildigim kadarıyla boyle önemli 2 3 transfer daha eklenmemiş ama yinede güzel yani bunla ugrasmak cok zor bnde yapmıstım kendi kendime editörden...kardesim 1 agustosta yeni yamayı kesin ya***akmsınz ben onu indirmeye düşünüorum artık eger oyleise hiç yeni bi oyun acmıcam 1 agustosa kadar...??? cvp beklıorum..
    1 Ağustosta çıkmayabilir. Yaz okuluna gidiyoreum ve 1 Ağustosta sınavım var sınavn biraz zor olacağını öğrendik biraz daha fazla çalışıyorum o yüzden 3 Ağustos'a kaydırıyorum yenisinin çıkma tarihini. Oluşacak 2 Günlük gecikme için şimdiden özür dilerim

Quote Originally Posted by animals_wolf View Post
    bazı eksikler var herhalde arkadışımız gözden kaçırmış

yama için ellerine sağlık
    Dosya'nın çıkış tarihi 22 Temmuz ona göre değerlendirirsen pek fazla eksik yoktu. Eksikten çok hata olarak vardı Özellikle dün bir hata fark ettim. Portekiz Ligi'nin transferlerini ve TR Kupası Şampiyonunu ayarladıktan sonra kaydetmemişim galiba. Oyunda baktığımda gözükmüyordu birde Süper Kupa macını BJK ile GS oynuyordu

Bir sonraki için çalışmaların yarısından fazlasını tamamladım. Ufak Avrupa ligleri kaldı onlarıda yetiştirebilirsem ekleyeceğim.

Yukarda bi arkadaş Aimar falan demiş o transfer 22 temmuzdan sonra kesin olarak gerçekleşti yanılmıyorsam. O yüzden Benficada değildir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

arkadaşım tam olsun da 10 ağustos olsun önemli değil erken çıkması bu arada son şampiyonlar neden yazılamıyo örn. uefa kupası zenit gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa kupalarını ouzy'nin yaptığını düşünmüştüm meğer yapmamış Bir sonrakinda onuda düzelteceğim.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Tesekkurler kardes, valla yeni bir kariyere baslamayi dusunuyordum ama Meira yoktu diye bir turlu baslamaya elim gitmiyordu, bu guzel calisman icin gercekten cok tesekkur ederiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ya bende yakında bir güncelleme eklemeyi düşünüyorum kupaların son şampiyonları nasıl yapılıyor ???

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fm 2009 kesin bir çıkış tarihi var mı?çünkü türkiye ye her zaman geç veriyorlar millet 2. sezona başlıyo biz daha gelmesini bekliyoruz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Avrupa kupalarını ouzy'nin yaptığını düşünmüştüm meğer yapmamış Bir sonrakinda onuda düzelteceğim.
    sağol daha keyifli olur
    Last edited by Psiko33 : 30.Temmuz.2008 at 15:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekimin 20si gibi çıkması bekleniyor oyunun. Zaten her sene aşağı yukarı o zamanlarda çıkıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    ya bende yakında bir güncelleme eklemeyi düşünüyorum kupaların son şampiyonları nasıl yapılıyor ???
    soruma cevap veren yok mu???

Konyaspor genç kalecilerinden Eray Birniçan'ı Samsunspor'a kiraladı. 1 yıllığına kiraladık.

Orduspordan'da Gökhan Kolomoç ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.

Erkan Ferin'i geri yolladık sağlık sorunları varmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Organizasyonları (competition) arama kısmına gelip değişiklik yapmak istediğin organizasyonun adını yaz ve o organizasyonun geçmişine(history) bak.

Ordan en son hangi yıl varsa o ylda dereceye giren takımları takım arayarak değiştir.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri