1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

Hybrid View

Quote Originally Posted by fanatikadnan
    Al işte yine nereye çekiyosunuz konuyu..Hırs diyeyim sana HIRS!..Fenerbahce sanki önceki maçlarını cok guzel top oynayarakmı kazandı hayırr..en sonunda Vestel manisada belliki cok fena hırs yapmıs en sonunda beklenen oldu fenerbahce'ye

doğru sölüo arkadaş HIRS herşey.Bende fanatik fenerliyim ayrica yukarda bi kaç yazida gördüm gsli arkadaşlarn sevinmesi en doğal hakkı aynı şey bizde olsa bizde sevinecektin.Ne diyelim hak eden kazansın.Oynasınlar topunu bizimkilerde.Gerçeklerden kaçamayız.5-3 yenildik artk telefasi kadiköyde madem manisa bize hırs yaptı bunlar şampionluk için hırs yaparlar olayı bitirirler yoksa bu takımda 100.cü yıla girmeden çok güzel bi hırs olacak aziz başktan tarafindan...ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ?

Quote Originally Posted by jacke
    doğru sölüo arkadaş HIRS herşey.Bende fanatik fenerliyim ayrica yukarda bi kaç yazida gördüm gsli arkadaşlarn sevinmesi en doğal hakkı aynı şey bizde olsa bizde sevinecektin.Ne diyelim hak eden kazansın.Oynasınlar topunu bizimkilerde.Gerçeklerden kaçamayız.5-3 yenildik artk telefasi kadiköyde madem manisa bize hırs yaptı bunlar şampionluk için hırs yaparlar olayı bitirirler yoksa bu takımda 100.cü yıla girmeden çok güzel bi hırs olacak aziz başktan tarafindan...

ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ?
    yazdıklarının bi kısmına katılıorm ama son lafta haddini aşmısn , ben yorum falan yapmıcaktm ama senin bu yazını görünce dayanamdm, benmde anlamadğm kimse başka bi takım hakkında yorum yapmasn mı?

Mesajlara yanıt verirken dikkat edin,
    verdiğiniz yanıtlar sizlerin de ceza almasına neden olur...
    Yanıt vermeden ilgili mesajı bize iletin...

VoLkAN BaROs

maça gelince maçta bariz rüştü ve servetin hataları wardı,3 gol kişsel hatalardan ve maç oldukça zevkli geçmiş manisa kazanmış 5-3 ama fenerde alabilirdi gollü bi şeklide altıpas ta çok pozisyon kaçırmış. sinan resmen mutasyona uğramış gibiydi bu adamn başka maçlarını izleyen manisalı ark lar falan warsa söylesinler bütün sezon mu böyle oynadı

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ?
    mesajın için özür dilemen gerekir

jacke adlı arkadaş yukarıdaki mesaj için 1 hafta süreyle sitemizden uzaklaştırılmıştır...
    VoLkAN BaROs

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Boşversene böyle mesaj atan özür dilemeyi nerden bilecek?

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Arkadaşımız bu mesaj için 1 hafta süre ile süreli uzaklaştırma almıştır. 1 hafta zarfında sitemize giremeyecek konuları okuyamayacaktır...
    Bu mesaj bilgi için verilmiştir bu mesaja yorum yapmayınız...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Mesaj Yetkileri