Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

Default V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

90+4 Ve hakem maçın son düdüğünü çaldı. Fenerbahçe haftalar sonra yenilgiyle tanışıyor.
    90.dk Sinan'la gelişen Veztel atağında ceza alanına giren Sinan düşürülüyor ve hakem penaltı noktasını gösterdi. sinan'ın kullandığı penaltı vuruşunda top beşinci kez Fener ağlarıyla buluştu
    89.dk hakem 4 dakika uzatma verdi ve Fenerbahçe Vestel kalesini ablukaya almış durumda.
    88.dk Fenerbahçe'de Apha topu Alex'e aktardı Alex'in vuruşu önce defansa çarptı köşeye giden topu kaleci kornere tokatladı.
    86.dk Vestel Manisaspor'un geliştirdiği kontra atakta topla buluşan Zelenka topu sinan'a aktardı Sinan'ın soldan plese vuruşu direkten geri geldi
    83.dk Fenerbahçe beraberlik golü için yükleniyor ceza alanı içine doldurulan topta kaleci göksel boşa çıktı. Nobre'nin aşırttğı top kaleye giderken defans son anda topu kornere attı
    78.dk Fenerbahçe tüm hatlarıyla Vestel Manisa kalesine yükleniyor. Alex'in ortasında Servet ve Caner birlikte yükseldi. Caner'in ters vuruşunda Fenerbahçe farkı bire indirdi
    72.dk Fenerbahçe'nin orta alanda kaptırdığı topa hareketlenen Polosko Sinan'ı topla buluşturdu Sinan Kaloğlu ceza alanı içinden ser ve düzgün vurdu ve Vestel'in dördüncü golünü attı
    70.dk Anelka'nın sağ kanattan ortasıyla Semih Buluştu kaleciyle karşı karya kalan Semih çok kötü bir vuruşla topu üstten auta attı
    65.dk Serkan'ın sağ kanattan ortasına sol kanattaki Semih Nobre'ye indirmek istedi Nobre'den önce kaleci topu kontrol etti
    63.dk Fenerbahçe'doe Serkan ve Semih oyuna girerken Tuncay ve Önder Turacı oyundan çıktı
    61.dk Fenerbahçe beraberlik golü için yükleniyor. Peş peşe atılan kornerlerden sonuç alamayan sarı lacivertli ekipte Apha sağdan ortaladı Servet'in vuruşunda top yandan auta çıktı
    60.dk Alex ceza alanı içindeki Apha'ya indirdi. Apha'nın yarattığı karanbolü defans son anda çıkardı
    57.dk Goller arka arkaya geliyor. Fener'in golünden bir dakika sonra Arda sağ kanattan geldi yaptığı ortaya Rüştü dokundu top sinan'ın önünde kaldı. Sol çaprazdan Sinan vurdu ve Manisa yeniden öne geçti
    54.dk Alex'in kullandığı serbest vuruşta Luciano vurdu topu kaleci çıkardı Nobre dokundu ve Fenerbahçe'nin beraberlik golü geldi.
    48.dk Gelişen Vestel Manisa atağında Sinan'ın indirdiği topla buluşan zafer ceza alanı çizgisinden sert vurdu top yandan auta çıktı
    46.dk İkinci yarı Vestel Manisa'nın vuruşuyla başladı.
    45.dk Arda'nınsa kanattan ortasıyla buluşan Caner çapraz'dan çok sert vurdu ve Vestel Manisaspor'u öne geçiren golü attı ve hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı
    40.dk Alex'in pasıyla ceza alanına giren Tuncay vurmakta geç kalınca defans Tuncay'ın ayaklarından topu söktü aldı ve Fener tehlikesini uzaklaştırdı
    36.dk Orta alanda Tuncay kaptığı topla sol kanattan orta yaptı Anelka topu Nobre'ye aktaramadı ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı
    27.dk Zafer 35 metreden çok sert vurdu. top direkten döndü. Topu takip eden polosko beraberlik golünü buldu
    25.dk Aurello'nun ara pasıyla Alex ceza alanına girdi ve topu Tuncay'a çıkardı Tuncay topu kontrol edemeyince araya giren manisa defansı tehlikeyi uzaklaştırdı
    16.dk Fenerbahçe sol kanattan ortaladı Nobre'den önce defans topu kornere attı
    13.dk Alex orta alanda kaptığı topla ceza alanına girdi topu sağ kanattaki Anelka'ya verdi Anelka çok sert vuruşla topu ağlara gönderdi
    10.dk Alex ceza alanı dışından hareketlendi. Yılmaz Alex'i düşürdü ve tehlikeli bir yerden Alex serbest vuruşu kullandı top 90'dan döndü Nobre tamamlamak istedi kaleci Göksel topu çıkardı. Ardından defans topu uzaklaştırdı
    7.dk Hızlı gelişen Vestel Manisaspor atağında Caner topu sol kanattan getirdi. Uzaklardan sert bir vuruş yaptı top Rüştü'nün kucağına gitti
    1.dk Hakemin düdüğüyle maç başladı. Ve ilk ciddi atağı Sinan'la ev sahibi ekip geliştirdi Rüştü son anda topu kontrol etti

ALINTIDIR

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bittimi maç oley beee
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bu arada demin gördüm kusura bakma Jesus diğer konu için
    Maç posizyon bakımından süper bir maçtı. İzleyemeyenler çok şey kaçırdı.. V.Manisaspor olsun Fenerbahçe olsun çok iyi oynadılar. Sonuçtada böyle bir fark geldi.. Daha bir şey belli değil.. Eğer Galatasaray yarında yenerse bu maç Kadıköyde değil, Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yapacağı maçta ve Galatasarayın Beşiktaşla yapacağı maçta çözülür gibime geliyor..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Cifa'nın mesajında terbiyesizce hiçbirşey yok bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Dananın kuyruğu genede kadıköyde kopacak...
    Galatasaray'ın yenmesi gerekirken şimdi yenilmemesi dahi yeterli olabilecek, tabi Rizeyi devirirlerse..
    Fenerbahçe ilk kez bu kadar çok gol yedi bu sezon ,5 maçtır sanırım gol yemiyorlardı, hatta rakiplerin atağı bile yoktu; maçı izleyemedim ama ne oldu da bu kadar gol oldu gerets in analiz etmesi lazım ..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bence gollerin çoğu rüştünün hatasıydı. özellikle 2-3 golde bayaa hata yaptı.

fakat fenerli taraftarların sinirinden kudurupda maç sonunda polislere saldırmasına bi anlam veremedim. merak etim gerçeği ne acaba olayın.. ayrıca stad anonsu yapan arkadaşında maç sonunda söledikleri gerçekten çok komik.. ama fenerli arkadaşlara ayıp olacağı için sölemeyecem.

ayrıca duyduğuma göre fenerli futbolcular duş alırken sular ve elektrikler gitmiş galiba.. saçlar şampuanlı kalmışlar.. bayaa olaylar oldu gibi maç sonunda.. yrn gazetede daha çok şey öğreniriz tabi..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    fakat fenerli taraftarların sinirinden kudurupda maç sonunda polislere saldırmasına bi anlam veremedim. merak etim gerçeği ne acaba olayın.. ayrıca stad anonsu yapan arkadaşında maç sonunda söledikleri gerçekten çok komik.. ama fenerli arkadaşlara ayıp olacağı için sölemeyecem.

ayrıca duyduğuma göre fenerli futbolcular duş alırken sular ve elektrikler gitmiş galiba.. saçlar şampuanlı kalmışlar.. bayaa olaylar oldu gibi maç sonunda.. yrn gazetede daha çok şey öğreniriz tabi..
    neden kudurduklarını kendi ağzınla söylüyorsun işte senin o güldüğün şeyler ordaki taraftarı çıldırttı Allah bilir haftaya seyircisiz bir derbi izleriz

isa kardeş sen üzüldün diye herkez üzülecek mi sevincini herkez burda paylaşabilir sen nasıl üzüntünü paylaşıyorsan ayrıca orda terbiyesizlik yok bende çok mutlu oldum

Manisa'da çok sayıda yaralı var

Maçın bitiminin ardından stad mikrofonundan 'lay lay Fenerbahçe olamazsın şampiyon' anonsu sonrasında Fenerbahçe trbünlerinde olaylar çıktı. polis müdahele etti. Tribünlerde çok sayıda yaralı var

ALINTIDIR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Harika oldu.Artık ipler bizim elimizde.Yarın Çarkur Rize'yi yenersek çok iyi olacak.

13. Default

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    neden kudurduklarını kendi ağzınla söylüyorsun işte senin o güldüğün şeyler ordaki taraftarı çıldırttı Allah bilir haftaya seyircisiz bir derbi izleriz
    hehhehheh inaşallah inşallah ..
    Cok sevindim ya en sonunda duvara tosladı fenerbahce hemde 5 yedi..Helal olsun vesteL manisa'ya catır catır top oynamışlar 5 tanede atmışlar..Bravo..Artık GS'de bu hafta maçı alırsa bu isi götürürüz gibime geliyo ama bakalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

söylenecek ne var bilmiyorum.ama futbol bu oluyor.benim anlamadığım bişey var manisa çok güzel top oynadı haketti kazandı helal olsun yalnız galatasaraya karşı neden hiçbir takım böyle top oynamıyor.diyarbakırdan manisada kendi seyircisi önünde fark yiyen takım fenerbahçe maçında mükemmel bir top oynuyor ilginç..

15. Default

Quote Originally Posted by ozzy
    söylenecek ne var bilmiyorum.ama futbol bu oluyor.benim anlamadığım bişey var manisa çok güzel top oynadı haketti kazandı helal olsun yalnız galatasaraya karşı neden hiçbir takım böyle top oynamıyor.diyarbakırdan manisada kendi seyircisi önünde fark yiyen takım fenerbahçe maçında mükemmel bir top oynuyor ilginç..
    Al işte yine nereye çekiyosunuz konuyu..Hırs diyeyim sana HIRS!..Fenerbahce sanki önceki maçlarını cok guzel top oynayarakmı kazandı hayırr..en sonunda Vestel manisada belliki cok fena hırs yapmıs en sonunda beklenen oldu fenerbahce'ye

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by fanatikadnan
    hehhehheh inaşallah inşallah ..
    Cok sevindim ya en sonunda duvara tosladı fenerbahce hemde 5 yedi..Helal olsun vesteL manisa'ya catır catır top oynamışlar 5 tanede atmışlar..Bravo..Artık GS'de bu hafta maçı alırsa bu isi götürürüz gibime geliyo ama bakalım..
    ağzın kulaklarına varıyo çek sevinmişin belli ama unutma biz FENERBAHÇE'yiz..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Artık bunlar kalmadı ya.O niye buna böyle oynadı?bu niye böyle oynadı?Ayrıca bunlar devamlı oluyor futbolda.

siz fenerbahçesiniz bizde galatasarayız ...... bizi karıştırma biz yenildiğimiz zaman sen çok mu üzülüyosun eminim bizden daha çok sevinirsin ....

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Al işte yine nereye çekiyosunuz konuyu..Hırs diyeyim sana HIRS!..Fenerbahce sanki önceki maçlarını cok guzel top oynayarakmı kazandı hayırr..en sonunda Vestel manisada belliki cok fena hırs yapmıs en sonunda beklenen oldu fenerbahce'ye
    sen ne diyosun be lafını bilde konuş.önce burda ortamı geriyosun sonra gelmiş laf atıyosun hırsın kimde olduğu belli o kadar kör etmişki gözünü o hırs senin türkiye liginde neler oluyo haberin yok

doğru sölüo arkadaş HIRS herşey.Bende fanatik fenerliyim ayrica yukarda bi kaç yazida gördüm gsli arkadaşlarn sevinmesi en doğal hakkı aynı şey bizde olsa bizde sevinecektin.Ne diyelim hak eden kazansın.Oynasınlar topunu bizimkilerde.Gerçeklerden kaçamayız.5-3 yenildik artk telefasi kadiköyde madem manisa bize hırs yaptı bunlar şampionluk için hırs yaparlar olayı bitirirler yoksa bu takımda 100.cü yıla girmeden çok güzel bi hırs olacak aziz başktan tarafindan...ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ?

Nesil
    2003

yalnız galatasaraya karşı neden hiçbir takım böyle top oynamıyor.
    Manisa Galatasaray'a karsi da boyle oynadi. O macta Galatasaray biraz da sansi ile uzaktan sutlarla kazandi. Bence Manisa'nin boyle futbol oynayacagi belli idi. Ama bence Fenerbahce defansi bu tip oynayan takimlara karsi hazirlikli degildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Manisa galip geldi tebrik ediyorum.Fenerbahçe defansta yaptığı hataların bedelini 5 gol yiyerek ödedi.Türkiye'nin güzîde kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'ye bu defans ve skor hiç ama hiç yakışmadı.Ama benim maçtan daha çok üzerinde durduğum nokta maç sonunda şuursuzca stad hoparlörlerinden anons yapan şahıstır. Fenerbahçe taraftarları zaten üzgün ve kızgın bir şekildeyken bu yaptığı hangi akla mantığa hizmettir! zaten çileden çıkmış olan taraftarı provoke etmek ve iyice kızdırmak maç sonu olan olayları doğurdu.Eğer bir ceza gelecekse Fenerbahçe'den önce bu şahsa gelmelidir.Olayların bütün ve tek sorumlusu O'dur... Bir Galatasaray'lı olarak ben bile bu yapılan terbiyesizliği üzüntü ve şaşkınlıkla izledim. Dilerim birdaha böyle sorumsuz sorumlulara görev verilmez futbolumuzda...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bunca olaydan sonra federasyon stadımızı kapatsın artık. o kadar yaptıklarından sonra bunu yapmazlarsa ayıp olur. ayrıca kararı da kadıköyde oynanacak denizli maçı bittikten sonra alsınlar saat 10 da erken alıp da yanlışlıkla denizli maçına kapatmasınlar stadı...

maça gelince rüştü sağolsun her sene bi maç tutturuyo saçma sapan gol yediği o da bu maça denk geldi. biz 33. hafta şampiyonluğu ilan edecektik şimdi son haftaya kaldı değişen tek şey bu sonuçta şampiyon fenerbahçe olacak...
    "YÜCE ATATÜRK"

ewet manisa galatasarayada çok iyi oynamıştı ... song falan uzaktan gol atmıştı ... üstelik maçtan önce söylentiler çıktı ersun yanal fb li olduğu için 3 oyuncusu kırmızı kart gördü falan diye o da artı bir hırs konusuydu ....

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bence vestel oynadı ama fenerbahçe çok kötüydü bu halde fenerbahçe 5 golü kalesinde gördü. galatasaray karşısına bu defansla çıkarsa yine iyi futbol beklememek lazım. vestelin yediği gollere bakarsakta duran toplar konusunda fenerbahçenin ne kadar usta olduğunu görüyoruz. fenerbahçe çok kritik bir zamanda puan kaybetti ve şimdi kadıköydeki derbiye bilenecek. ama unutulmaması gereken bir nokta daha var buda henüz galatasaray ın rize ile oynayacağı mücadele. herkes kafasına göre galatasarayın bu maçtan hemen galip geleceğini düşünüyor. ama unutmayın böyle durumlarda şimdi galatasarayda bir motivasyon karmaşası ortaya çıkacak, yenemezlerse galatasaray sıkıntı yaşanabilir.. rize maçınında sonucu önemli. şimdi gözler bu maçta..

geçtiğimiz hafta içinde fenerbahçe kalesi için yazılıp çizilenler nedeniyle rüştüye nazar değdi baksanıza 5 gol gerçekten fenerbahçe için çok kötü oldu. tüm fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. haftaya galatasaray maçında öncelikle türkiye futbolu için harika bir futbol olmasını ve mücadelenin kardeşçe geçmesini temenni ediyorum.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ya o değilde Ersun Yanal'a Fenerbahçe sempatizanı Galatasaray düşmanı diyenler şimdi ne yapacak acaba?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

fanatizmi bırakalım arkadaşlar lütfen bende bir galatasaraylıyım ama fanatikliğimi buraya yazarken bırakıyorum. lütfen sizdende aynısını bekliyorum. bir cevap yazmadan önce lütfen karşı tarafıda düşünerek yazalım.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Ya o değilde Ersun Yanal'a Fenerbahçe sempatizanı Galatasaray düşmanı diyenler şimdi ne yapacak acaba?
    evet en başta hıncal uluç adam hafta içi yazmış vestel fenere yatacak bile bile kart gördüler şampiyon belli artık oynamaya gerek yok diye. 90 dakikayı izlemem ama sırf ne diyecek diye bu hafta izlicem...
    "YÜCE ATATÜRK"

bunu sadece hıncal uluç değil fenerlisi bille böyle biiliyordu ama ersun yanal utandırdı herkezi .... tabi en başta da beni

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Ersun Yanal eger Fenerbahce'nin teknik direktoru olmak istiyorsa tabii ki mevcut teknik direktoru yenmek isteyecektir. Neden elindeki bu firsati tepsin ki?

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri