1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Manisa galip geldi tebrik ediyorum.Fenerbahçe defansta yaptığı hataların bedelini 5 gol yiyerek ödedi.Türkiye'nin güzîde kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'ye bu defans ve skor hiç ama hiç yakışmadı.Ama benim maçtan daha çok üzerinde durduğum nokta maç sonunda şuursuzca stad hoparlörlerinden anons yapan şahıstır. Fenerbahçe taraftarları zaten üzgün ve kızgın bir şekildeyken bu yaptığı hangi akla mantığa hizmettir! zaten çileden çıkmış olan taraftarı provoke etmek ve iyice kızdırmak maç sonu olan olayları doğurdu.Eğer bir ceza gelecekse Fenerbahçe'den önce bu şahsa gelmelidir.Olayların bütün ve tek sorumlusu O'dur... Bir Galatasaray'lı olarak ben bile bu yapılan terbiyesizliği üzüntü ve şaşkınlıkla izledim. Dilerim birdaha böyle sorumsuz sorumlulara görev verilmez futbolumuzda...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ya o değilde Ersun Yanal'a Fenerbahçe sempatizanı Galatasaray düşmanı diyenler şimdi ne yapacak acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Ya o değilde Ersun Yanal'a Fenerbahçe sempatizanı Galatasaray düşmanı diyenler şimdi ne yapacak acaba?
    evet en başta hıncal uluç adam hafta içi yazmış vestel fenere yatacak bile bile kart gördüler şampiyon belli artık oynamaya gerek yok diye. 90 dakikayı izlemem ama sırf ne diyecek diye bu hafta izlicem...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Ersun Yanal eger Fenerbahce'nin teknik direktoru olmak istiyorsa tabii ki mevcut teknik direktoru yenmek isteyecektir. Neden elindeki bu firsati tepsin ki?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by perpetua5099
    Ersun Yanal eger Fenerbahce'nin teknik direktoru olmak istiyorsa tabii ki mevcut teknik direktoru yenmek isteyecektir. Neden elindeki bu firsati tepsin ki?
    Peki sence Fenerbahçe bu sezon şampiyon olamazsa Aziz Yıldırım,C.Daum'u yendi diye Ersun Yanal'ı takımın başına getirirmi?Bence Ersun Yanal'ın Fenerbahçe hayali(ki aslında böyle bir hayali olduğunu sanmıyorum) Aziz Yıldırım başkan olduğu sürece bitmiştir.

Bu arada jacke Beşiktaşlılar yadar Trabzonsporlular yorum yaparken sanamı soracak?

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ersun yanal ben galatasaray taraftarıyım dedi gecen yıl su hakan tartışmaları sırasında

Mesaj Yetkileri