1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Maçın sonunda olan olayları kınıyorum ..

Anons yapan her kimse, kardeşim tamam ben de bağırmak isterim öyle ama sen bağıramazsın orada; olay çıkar ..
    Sonra taraftarın galeyana gelmesi, en başta polisler müdahele edince normal demiştim ama müdahele boyutu çok fazla, tamam fenerbahçeyi sevmem ama oradakilerde taraftar, oradakiler de insan ; türk polisindeki sağcı,solcu veya taraftar hiç önemli değil; olan bu kalabalık olsun da neci olursa olsun , ben saldırayım yeter mantalitesini anlamıyorum ..muhtemelen bunu istiyor bazı büyükler..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Maçın sonunda olan olayları kınıyorum ..

Anons yapan her kimse, kardeşim tamam ben de bağırmak isterim öyle ama sen bağıramazsın orada; olay çıkar ..
    Sonra taraftarın galeyana gelmesi, en başta polisler müdahele edince normal demiştim ama müdahele boyutu çok fazla, tamam fenerbahçeyi sevmem ama oradakilerde taraftar, oradakiler de insan ; türk polisindeki sağcı,solcu veya taraftar hiç önemli değil; olan bu kalabalık olsun da neci olursa olsun , ben saldırayım yeter mantalitesini anlamıyorum ..muhtemelen bunu istiyor bazı büyükler..
    aynen katılıyorum. eminim sizde görmüşsünüzdür yerde oturan bir fenerli var ve iki arkadaşı onu polisten korumaya çalışor hem de üzerine kapanarak yani polise bir müdahale yok adam suç işlediyse al götür karakola tek başına adamı niye copluyosun.
    bir de engelli birisi dayak yemiş sedyede yatıyordu gerçekten biz millet olarak neden herşeyi abartıyoruz o adamın suçu ne maçı izlemek mi? suçsuz halkı döven polisi çekiyo kameralar ama ne yapcaklar senin dediğin gibi büyükler istiyo...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri