Sayfa 92 / 122 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon
2,731 ile 2,760 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Gerçekten pek ümitli değildim ŞL konusunda fakat son transferleri görünce iyi işler çıkarabiliriz bence bu sene

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

kim ne derse desin iyi bir transfer oldu..tecrübeli ve iyi bir kaleciyi kadroya kattı galatasaray..italyanın sayılı kalecilerindendir takıma alışırsa müthiş işler yapar.

De Sanctis bizde. Bence yerinde bir karar. Bize maliyeti en fazla 1.5 milyon € olur. Aykut, Itandje'den daha iyi diyordum ama De Sanctis'in eline su dökemez bence. Kaleci ihtiyacımızı geçici olarak çözümledik. Seneye de bir kalecinin bonservisini alacağımızı düşünüyorum. Neyse artık, o bir daha ki seneni konusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet transferi için en uygun ismin Humberto Suazo olduğunu düşünüyorum. Oliveira tamam iyi adam ama Suazo da dünya gol kralıBunu düşünmek lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Morgan yararlı olacaktır Galatasaray'ımıza.Hayırlı olsun.Birde forvet aldikmi tamamdir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

De Sanctis G.Saray'da

Yabancı transferinde Kewell ve Fernando Meira'yı kadrosuna katan Galatasaray, Sevilla'da oynayan İtalyan kaleci Morgan De Sanctis ile de anlaştı. Sarı-kırmızılılar İtalyan kaleciyi 1 yıllığına kiraladı.

Sevilla ile de her konuda anlaşan Galatasaray yönetimi, Morgan de Sanctis'in Almanya kampına katılacağını açıkladı.

Galatasaray'ın de Sanctis'in bonservisi için Sevilla'ya 500 bin Avro, İtalyan kaleciye ise yıllık 1 milyon 250 bin Avro ödeyeceği öğrenildi.

sporx

Nesil
    2007
    Yer
    34

Güzel Transfer Oldu Hayırlı Olur Umarım.. Bir Yabancı Forvet ve de Türk Bir Alternatif Sağ Bek Alınması Kanaatindeyim.

GS yeni Mondragon'unu buldu galiba. Uzun yıllar iş yapar De Sanctis .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Off süper bir transfer gerçekten.De Santchis çok kaliteli ve iyi bir kaleci..Beklemezdim bunu...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

herkesin ortak gorusu cok ıyı bır kaleci bende aynen dusunuyorum cok ıyı bır kaleci ama su olay uzdu beni cunku kıralık olarak geldi. Kafama takılan sorun ise kiralık gelmesi cok umursamayacagı anlamına da gelmezmı cunku dusunun yasi baya var kendini kanıtlamıs bir isim kendini gösterse ne olacak göstermese ne olacak ama bonservisi ile beraber alsaydık takımda kalabilmek adına kendini ispatlamak isteyebilirdi. En son barusso ornegi kaldiki barusso genc ve kendini göstermesi gerekirken nasıl olsa gitcem diyip sallamamıştı kafama bu takıldı yoksa iyi bir kaleci oldugunu herkes biliyor sizin yorumunuz nedir acaba yanılırmıyım bu dusuncemde yanılmak acıkcasi isterim. DEDİGİNİZ GİBİYSE YONETIM YINE UYANIK DAVRANMIS YOKSA DEDIGIM GIBI TEKRAR KULUBUNE DONECEK OLSAYDI ZATEN KENDINI KANITLAMIS SALLAMAZDI PEK BIZDE AMA BU HABER SUPER PLANLARI BELLI BEGENIRLERSE BIZDE OLCAK BEGENILMEZSE ZATEN KIRALIKTI SEVILLA DUSUNSUN
    Last edited by klasgs : 31.Temmuz.2008 at 17:48

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu transferle kalesinide sağlama almış oldu Galatasaray.Allah utandırmasın.

Quote Originally Posted by gtTs26 View Post
    GS yeni Mondragon'unu buldu galiba. Uzun yıllar iş yapar De Sanctis .
    Uzun yıllar bizde olamayacak maalesef. Kiralık aldık. Ayrıca, 31 yaşında galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun. 31 yaş kaleci için çok degil, normal bi yaş.

Kiralık almışız. Acaba kontrat bitiminde bonservisini almak için bir anlaşma yapıldı mı?..

Güzel transfer yaptık ve kaleyi de sağlama aldık. Aykut Türkiye kupası maçlarını bekleyecek artık. Orkun'u da yollarız artık..

----

Satın alma opsiyonu olmadan almışız..

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Galatasaray, her transferde ince eleyip sık dokuyor, prensiplerinden asla vazgeçmiyor, belki çok büyük yıldızlar getirmiyor ancak yerinde ve çok hesaplı transferler yapıyor. SARI KIRMIZILI FUTBOLUN PATRONLARI SANCTİS TRANSFERİNDE DE İSTEDİKLERİNİ ELDE ETTİLER. YÖNETİM İTALYAN KALECİNİN BONSERVİSİNİ NEDEN ALMADI.. NEDEN BİR YILLIK KİRALADI..

Çünkü Sanctis'in seneye sözleşmesi sona eriyor, ve bonservissiz kalıyor.. Galatasaray italyan kalecinin performansından memnun olursa sezon sonu tapusunu da alma hesabı yapıyor, Sanctis'in medya önünde ne zaman imza atacağı tarihi daha sonra belli olacak

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Kiralık almışız. Acaba kontrat bitiminde bonservisini almak için bir anlaşma yapıldı mı?..
    Sanmıyorum, öyle bir şey olsa haberlerde söylerlerdi. İşte haber;

De Sanctis Galatasaray'da

Galatasaray kaleci arayışlarını sonlandırdı. Sarı-kırmızılılar, Sevilla'nın İtalyan file bekçisi Morgan de Sanctis'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 16:13 TSİ 31 Temmuz 2008 Perşembe
    Galatasaray, İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen İtalyan kaleci Morgan de Sanctis'i kiraladı.
    Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Morgan de Sanctis'in 1 yıllığına kiralandığı belirtilirken, İtalyan file bekçisinin Almanya kampına katılacağı belirtildi.
    Galatasaray'la gelecek günlerde resmi sözleşme imzalayacağı belirtilen Morgan de Sanctis, 31 yaşında ve 1.90 metre boyunda.

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Galatasaray, her transferde ince eleyip sık dokuyor, prensiplerinden asla vazgeçmiyor, belki çok büyük yıldızlar getirmiyor ancak yerinde ve çok hesaplı transferler yapıyor. SARI KIRMIZILI FUTBOLUN PATRONLARI SANCTİS TRANSFERİNDE DE İSTEDİKLERİNİ ELDE ETTİLER. YÖNETİM İTALYAN KALECİNİN BONSERVİSİNİ NEDEN ALMADI.. NEDEN BİR YILLIK KİRALADI..

Çünkü Sanctis'in seneye sözleşmesi sona eriyor, ve bonservissiz kalıyor.. Galatasaray italyan kalecinin performansından memnun olursa sezon sonu tapusunu da alma hesabı yapıyor, Sanctis'in medya önünde ne zaman imza atacağı tarihi daha sonra belli olacak
    Çok güzel.. Sözleşmesinin bitiyor olduğundan haberim yoktu. O zaman devre arası ya da sezon sonuna doğru imzayı attırabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

+4 yıl opsiyon hakkı varmış. ilerleyen yıllarda bonservisi alınır. Mondragon'da ilk sezon kiralık gelip sonraki sezon bonservisi alınmıştı.

tebrik ediyorum Galatasaray yönetimini, yine güzel bir transfere imza attılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun De Santics iyi bir kaleci tecrübeli olması iyi olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Tebrik ediyorum.Yine iyi düşünülüp yapılmış nokta transferlerden birine daha imza attı Galatasaray yönetimi.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

De Santics'i hiç izlemedim ve bilmiyorum.İnşallah yararlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Olabilir.. Şahsen benim aklımda 2 düşünce var.. 1. senin dediğin gibi sözleşmesi bitince tapusuyla beraber Sanctis'i almak.. 2. si eğer kesin olarak ilgileniliyorsa sene sonu sözleşmesi biten bir diğer oyuncu Ochoa'yı almak.. Her halukarda kiralık olarak gelmesi iyi oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer iyi bir performans gösterirse rahatlıkla alırız bence bonservisini..Şimdi forvet kaldı bir tek.Haydi yönetim 1 bomba daha patlatalım.

Morgan de Sanctis'e 1.250.000 €, kulübüne kiralama bedeli olarak 500.000 € ödenecekmiş.

Makul bir fiyat bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Galatasaray tüm şampiyonluk hayellerimi yaptıkları doğru transferlerle kesmeye devam ediyor.Morgan De Sanctis harika bir kaleci Udinese'de oynadığının yarısı kadar bile oynasa Türkiye'de 10-15 golden fazlasını yemez.Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray yönetimi yine güzel bir transfer yaptı.Tebrik ediyorum.De Sanctis tecrübeli,kendisini kanıtlamış,yetenekli bir kaleci.Udinese'de iken iyi bir performans sergilemişti.Geçen sezon gittiği Sevilla'da fazla forma şansı bulamadı ama Galatasaray için iyi transfer oldu.Bakalım forvet için kimi alacaklar? Çok merak ediyorum gerçekten.Mutlaka yina kaliteli bir oyuncu alacaklardır.Bu arada Zigic'e teklif yapılmış,reddetmiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zigic olsa iyi olurmuş ama neyse artık adam gibi bir forvet bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Galatasaray yönetimi yine güzel bir transfer yaptı.Tebrik ediyorum.De Sanctis tecrübeli,kendisini kanıtlamış,yetenekli bir kaleci.Udinese'de iken iyi bir performans sergilemişti.Geçen sezon gittiği Sevilla'da fazla forma şansı bulamadı ama Galatasaray için iyi transfer oldu.Bakalım forvet için kimi alacaklar? Çok merak ediyorum gerçekten.Mutlaka yina kaliteli bir oyuncu alacaklardır.Bu arada Zigic'e teklif yapılmış,reddetmiş.
    Evet Şemsi skysport yazmış o haberi sanırım. Zigiç ismi dolasıyordu demek teklif yapılmış. Buradan forvet için beklentinin yüksek oldugunu anlayabiliriz. Meira - Sanctis - Kewell a harcanan paraların fazla olmadığını düşünürsek, forvet için gelecek isme paranın ayrılmış olabilecegi görüşü ortaya cıkıyor. Tabi tüm bunlar varsayım. Neyin ne olacagını bilemeyiz. Umarım yine en iyisini yapar yönetim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Evet Şemsi skysport yazmış o haberi sanırım. Zigiç ismi dolasıyordu demek teklif yapılmış. Buradan forvet için beklentinin yüksek oldugunu anlayabiliriz. Meira - Sanctis - Kewell a harcanan paraların fazla olmadığını düşünürsek, forvet için gelecek isme paranın ayrılmış olabilecegi görüşü ortaya cıkıyor. Tabi tüm bunlar varsayım. Neyin ne olacagını bilemeyiz. Umarım yine en iyisini yapar yönetim.
    katılıyorum guzel bir forvet icin para ayırmıs olabilirler. Guzel bir transfer yolda bence

Fernando Meira'nın bonservisine 4-5 milyon € civarında bir şey ödedik. Bu da bizim için oldukça yüksek bir miktar. Yani, ne kadar paramız kalmıştır, transfer yapacak, açıkçası fazla olduğunu sanmıyorum.

Sayfa 92 / 122 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon

Mesaj Yetkileri