Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 114 sonuç

Konu: V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ligin kaderini çiziyor ersun yanal
    Kendi sahasında Fenerbahçe'yi yenen Vestel Manisaspor'un çalıştırıcısı Ersun Yanal, kendilerinin Süper Lig'de belirleyici bir ekip olduklarını ve bunu gösterdiklerini ifade etti.
    Galibiyetin kendileri için iyi bir sonuç olduğunu da söyleyen Yanal, "Oyuncularımı kutluyorum. Takım mücadelesi galip geldi. Fenerbahçe'ye kalan maçlarda başarılar diliyorum." dedi.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Aurelio sarı kart görmüş galiba.Haftaya cezalı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Arkadaşlar Aurelio sarı kart görmüş galiba.Haftaya cezalı mı?
    sizin için maalesef...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Maçın sonunda olan olayları kınıyorum ..

Anons yapan her kimse, kardeşim tamam ben de bağırmak isterim öyle ama sen bağıramazsın orada; olay çıkar ..
    Sonra taraftarın galeyana gelmesi, en başta polisler müdahele edince normal demiştim ama müdahele boyutu çok fazla, tamam fenerbahçeyi sevmem ama oradakilerde taraftar, oradakiler de insan ; türk polisindeki sağcı,solcu veya taraftar hiç önemli değil; olan bu kalabalık olsun da neci olursa olsun , ben saldırayım yeter mantalitesini anlamıyorum ..muhtemelen bunu istiyor bazı büyükler..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Maçın sonunda olan olayları kınıyorum ..

Anons yapan her kimse, kardeşim tamam ben de bağırmak isterim öyle ama sen bağıramazsın orada; olay çıkar ..
    Sonra taraftarın galeyana gelmesi, en başta polisler müdahele edince normal demiştim ama müdahele boyutu çok fazla, tamam fenerbahçeyi sevmem ama oradakilerde taraftar, oradakiler de insan ; türk polisindeki sağcı,solcu veya taraftar hiç önemli değil; olan bu kalabalık olsun da neci olursa olsun , ben saldırayım yeter mantalitesini anlamıyorum ..muhtemelen bunu istiyor bazı büyükler..
    aynen katılıyorum. eminim sizde görmüşsünüzdür yerde oturan bir fenerli var ve iki arkadaşı onu polisten korumaya çalışor hem de üzerine kapanarak yani polise bir müdahale yok adam suç işlediyse al götür karakola tek başına adamı niye copluyosun.
    bir de engelli birisi dayak yemiş sedyede yatıyordu gerçekten biz millet olarak neden herşeyi abartıyoruz o adamın suçu ne maçı izlemek mi? suçsuz halkı döven polisi çekiyo kameralar ama ne yapcaklar senin dediğin gibi büyükler istiyo...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    34

fenerli arkadaşlar sizi üzgün görmek benide üzer amaaaa bir bjk'li ve gs'ye sempatisi olan bir insan olarak bi hayli sevindiğimi belirtmek isterim maçın özetini koyan arkadaşa da teşekkür ederim izlemiş kadar oldum

ya o anons niye yapılır hala aklım almıyor ya sevinmek elbette hakkın yani ben fi fenerli olarak gs şampion olsa bile helal olsun derim haketmişlerki oluyolar...ama öle anons yaparak tahrik edici bi şekilde niye kışkırtıyosun.Anlamıyorum mantğım almıyor ister türk,kürt,göçmen, hiç farketmez eğer bu türkiye topraklarında yaşiorsa memleketi her neolursa olsun bu ülke için herkes yaşiyordur.Saçma saçma olaylar için birbirmze düşman olmayalım.Futbol bu kaybetmeyi bilmessen kazanmayı öğrenemessin.

Nesil
    2003
    Yer

gerçi biz "fincanı taştan oyarlar" çalan fenerbahçeyi de biliriz; kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..
    ama polislerin yaptıkları yenilir yutulur değil..

orada 2 kişini koruduğu sakat biri falan değil, sefa denen yaşam formu ..koruyanlarda yalakaları; hani bilet verilmedi diye fenerbahçeyi destekleyenleri susturup tezahrüat engelleyenler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fener beşiktaş maçında açılan pankart niye açıldıysa bu anons ta o yüzden yapılmıştır..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    gerçi biz "fincanı taştan oyarlar" çalan fenerbahçeyi de biliriz; kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..
    ama polislerin yaptıkları yenilir yutulur değil..

orada 2 kişini koruduğu sakat biri falan değil, sefa denen yaşam formu ..koruyanlarda yalakaları; hani bilet verilmedi diye fenerbahçeyi destekleyenleri susturup tezahrüat engelleyenler..
    bak bunu bilmiyordum ben de sevmem o adamı. ayrıca sakat olan o değil başkaydı sahanın içinde...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by koray_capello
    fener beşiktaş maçında açılan pankart niye açıldıysa bu anons ta o yüzden yapılmıştır..

it aatmeselesini mi diosun anlayamadım.onunla ne alakası olabilirki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jacke
    it aatmeselesini mi diosun anlayamadım.onunla ne alakası olabilirki
    İkisi de kulüp yönetimleri tarafından bilinen eylemlerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Manisa Emniyeti'nden Linç!
    Karşılaşma sonunda Manisa 19.Mayıs stadınının hoparlarlöründen yapılan anonslarla i... Fener Olamazsın Şampiyon tezahüratları yapıldı. Taraftarlarımızı galeyana getiren bu anonslar, o dakikaya kadar sakin olan ortamın bir anda savaş alanına dönmesine sebep oldu. Anonslara sözlü tepkide bulunan taraftarlarımıza Manisa Emniyet güçleri adeta linç girişiminde bulundu. Kadın erkek ayırımı yapmadan bütün taraftarlarımızı joplayan Manisa polisi, ortamın savaş alanına dönmesine sebep oldu!

Çok sayıda taraftarımız yaralanırken, merhum İslam Çupi'nin eşide yaşanan arbedede nasibini aldı. Kalp Spazmı geçiren Çupi hastahaneye kaldırıldı.
    Herşey ortada izlerken içim Cız etmediyse adiyim...Yani o stadın anonscusu proveke ediyor neyse...Yerde sakat insanlar bile vardı ve polis onlara bile vuruyordu..Ulan adam yerde bacakları sakat sana ne zararı olurda onu dövüyorsun!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla kazanmamız iyi oldu yarın rizeyide yenersek süper olur kozlar bizim elimize geçer.bide şunu unutmayalım manisasporda kiralık oynayan arda arkadaşlarını gaza getirmişte olabilir normaldir yok bize böyle oynuyolar gsye niye öyle oynuyolar gibi şeyler düşünmek yanlıştır bence

ben maçı seyretmedim şahsen umutsuzdum ama bizim için iyi bir sonuç maç sonrası olanları izledim. bence bu olaylarda polis çok sert davrandı ayıptır sonuçta oda bir insan böle hayvan muamelesi yapmak yanlış. Neyse Manisayı tebrik ediyorum umarım biz yarınki fırsatı değerlendirip lider oluruz

artık bu fırsatı kaçırmamalıyız..bu akşam maçı alıp 3 puan öne geçip kadıköy'e biraz avantajlı gitmeliyiz..hayırlısı

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

manisa yı tebrik ediyorum sampiyonluk yarısının gs ve fb arasında dahada kızısması lige ayrı bir tat ve heyecan katıyor derbi şimdi daha buyuk anlam kazandı diye dusunuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

beyler mac oldu bitti burda tartısmanın bi anlamı yok gereken cezayı federasyonumuz verecektir...

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

yaw bu polislerin yaptına hayretlerle izledim sanki insanları degilde duvara vurar gibi vururyorlar ayıpıtr.günahtır polislerde kapılmıs maca demekki hersey anoscunun sayesinde basladı tam bi dandik adammıs terbiyesizlikden baska bisey degil
    Not: feneri sevmem ama polislerin yaptıkları kınıyorum zaten manisa macta gösterdi oyun nasıl oynanırmıs diye birde fener koymus direkleri oyuna rüstü(volkanı)yaktı türk milli takımın gelecegini yakıyor onun yerine olsam bi dakka ble durmam fenerde servet ile lıcıano ikisini forvete koy defansa zarardan baka biseye yaramıyor yazık günah batırdırlar ligin basından beri feneri

Talking

yaaaaaaa yapmayın bunu yaaaa adamlara iskence yapıyolar yuuuuuuuh ///manisayı tebrik ederim
    gs rizeyi yener fb gs macı herseyi artık %50degistir

Kötü oldu bu

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

Talking

[QUOTE=kolombo]yaaaaaaa yapmayın bunu yaaaa adamlara iskence yapıyolar yuuuuuuuh ///manisayı tebrik ederim
    gs rizeyi yener fb gs macı herseyi artık %50degistir

hırs yapan o macı verecek zaten insallah yarın gs yener derbiyi de alırsa besiktas macı gs kesin verir ozaman

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

walla galatasaraylı değilim ama bu skora çok sevindim şampiyon galatasaray olurr.galatasaray in fener out

Nesil
    2003
    Yer

şampiyon 1 maçla değil, kalan 4 haftayla belirli olacak... herkes sakin olsun ..

bu arada fenerbahçe stadında "ölecek ölecek öleceksiniz" diye de bağırılmıştı.. iğne-çuvaldız hikayesi gibi .. lakin be adam sen manisalısın hayret ya.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

FENERBAHÇE TARAFTARI:

Sevgili arkadaşlar, sevgili renkdaşlar...

Dün akşam maçtan sonra olan olaylar gerçekten hepimizi çok çok üzdü ve gerçekten olan olaylarda yaralanan, polisin anlaşılmayan tepkisine maruz kalan abilerimiz, kardeşlerimiz, kendisini Sefa Abimizin önüne siper eden Burak kardeşimiz ve stattaki bir çok Burak kardeşimize yapılanlar çok çok çirkin...

Abilerimiz, Kardeşlerimiz yoldalar geliyorlar, Allaha Çok Şükür Sağlıklarıda Yerinde...

Onlar geldiği zaman daha iyi düşünecekler ve onların planları doğrultusunda hareket edeceğiz o yüzden şu an bizim yapmamız gereken beklemek...

açıkcası şiddetin savunulacak yeti yok..
    Amaç için yapılsa yine anlaşılır...

Amaçsızca taraftarlar jopplandı..

her takım için geçerli..

Maça gelincede tarih bunuda yazdı demek yeterli..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

maçı izlemedim ama skor sevindirici tabi...okuduğum kadarıyla çıkan olaylar bi adamın mikrofonda fener olamazsın şampiyon demesiyle başlamış.galatasaray ve fener taraftarları bence burda bu adama pek birşey dememeli.sami yende de saraçoğlunda da olmuyo mu sanki bunlar?

saraçoğlunda fincanı taştan oyarlar diye stad hoparlörlerinden şarkı çalınıyo.

sami yen de "maziinde bir tarih yatar"diye giriliyo stad hoparlörlerinde.gerisi taraftara bırakılıyo.e malum taraftar da yaşa fenerbahçe der mi???

Zevkli bir maç olmuş Manisa'yı tebrik ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Gün Gelecek Devran Dönecek 22 Nisan Günü Hesap Görülecek......

manisaya helal olsun valla yendiler ama sonunda yaşananlar hiç glz deildi bence manisaya ağır bir ceza gelebilir

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri