Sayfa 115 / 142 İlkİlk ... 1565105113114115116117125 ... SonSon
3,421 ile 3,450 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Sheriff Misafir

Hadi ya, sağda kim oynayacak ozaman

Arkadaşlar bakın, Liverpool Barry'i almak istiyor bu bir gerçek, Bunun için şu anda ellerinde para edebilecek satılması en muhtemel oyuncu Xabi.. Yani Xabi iyi bir teklif gelmesi durumunda kesinlikle satılacak.. Biz bu adamla transfer görüşmese yapıyormuyuz? Evet, yalanlama gelmediği için bu sonuca da net bir şekilde ulaşabiliyoruz.. Peki ortada bir Aragones bir Güiza bir Roberto Çarlos faktörü varmı? Var.. Arsenal ve Bayern bu adama hayatta 15mil.Euro filan vermez bende bunun garantisini vereyim.. Yani bu sonuçlar doğrultusunda Xabi'nin gelmemesi için bir sebep yok.. Benim teorim budur.. Bence Xabi gelecek..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sağda Gerrard oynarOlmadı Benayoun,Pennant gibi isimler de var.Xabi'nin ilk başlarda gelme ihtimalini ''0'' olarak görüyordum.Ancak Fenerbahçe baya uğraşıyor anlaşılan, şu an imkansız değil de zor olarak görüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar Xabi Alonso Türkiye ye gelmek istemesiydi transfer daha başlamadan biterdi.Yöentim 1 hafta 10 gündür bu transfer için uğraşıyor yani hala açık bir kapı var ki bir yalanlama veya açıklama gelmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer iyi takımlar musallat olmazsa Xabi Fener'e gelebilir ama bence Fener ya İspanyol ya da Brezilyalı bir ön libero alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Sağda Gerrard oynarOlmadı Benayoun,Pennant gibi isimler de var.Xabi'nin ilk başlarda gelme ihtimalini ''0'' olarak görüyordum.Ancak Fenerbahçe baya uğraşıyor anlaşılan, şu an imkansız değil de zor olarak görüyorum

Yossi Benayoun Manchester City'e gitti

Maçtan sonra sadece Defansın önüne oyuncu alacağız demişti Aragones. Selçuk geçen maçta iyiydi. Ama tabiki Xabi gelecekse neden olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abicim selçuk kaldıramaz büyük maçları. maçta mtk vasatın altında oynamasına rağmen çok kötü kontralar yedik.

birde geçen sezon ispanyadaki sevilla maçını hatırlayın selçuğun yüzünden 2 gol yemiştik. canlı bombadır bu adam ne zaman ne yapacağı belli olmaz. o yüzden ön libero lazım bize. ayrıca alex'den aurelio yapmaya çalışıyor dede. alex bu sene fazla dayanmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa öyle Serkan Selçuk canlı bomba gibi.. Ama geçenlerdede söylemiştim. Eğer selçuk kendi gibi oynarsa Alex gibi ara pas atmaya çalışmaz. R.Carlos gibi şut atmaya çalışmazsa çok yetenekli oyuncu. Bize geldiğinde milli takımda oynuyodu. Sakatlanmadan öncede milli takım oyuncusuydu. Bu sezonda çok iyi çalışıyo. Bütün maçlarda koşuyo pres yapıyo. Ben tabikide tek bırakılsın demiyorum. Birisi alınsın ama Selçuk 3-4 senedir bu takımda haksızlıkta yapılmasın.

selçuk zaragozayla oynadıgmız zaman deli etmişti beni iki gol sebebiydi

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yaa öyle Serkan Selçuk canlı bomba gibi.. Ama geçenlerdede söylemiştim. Eğer selçuk kendi gibi oynarsa Alex gibi ara pas atmaya çalışmaz. R.Carlos gibi şut atmaya çalışmazsa çok yetenekli oyuncu. Bize geldiğinde milli takımda oynuyodu. Sakatlanmadan öncede milli takım oyuncusuydu. Bu sezonda çok iyi çalışıyo. Bütün maçlarda koşuyo pres yapıyo. Ben tabikide tek bırakılsın demiyorum. Birisi alınsın ama Selçuk 3-4 senedir bu takımda haksızlıkta yapılmasın.
    İyi oynayan oynar bu zamana kadarda oynamıştı bundan sonrada oynayacağını düşünüyorum.. Selçuk bize ilk geldiğinde de sürekli oynuyordu ama yaptığı hatalar sebebiyet verdiği goller sakatlıklar vs. derken bu hale geldi.. Tabiki bizde isteriz iyi formda bir Selçuğu ama ben artık öyle bir potansiyel malesefki görmüyorum Selçuk'ta..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Arkadşalar boşu boşuna tartışmayın bence Xabi Alonso Fenere gelmesi çok düşük bir ihtimalO da belki Fener yıllık 5 milyon euro verirse para için oynayabilir zannediyorum bu çok düşük bir ihtimal.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, İtalya'nın önde gelen spor gazetesi Corriere dello Sport'a konuştu. Tam sayfa verilen özel röportajda Aragones, Türkiye'de ve Fenerbahçe'de olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti.
    Fenerbahçe'de şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadığını ve genel izlenimlerinin çok olumlu olduğunu ifade eden İspanyol hoca, "EURO 2008'i kazandıktan sonra beklemeyi düşünmedim. Gidebileceğimi İspanya Futbol Federasyonu yetkililerine bildirdim." dedi. Fenerbahçe gibi dev bir kulüpte olmaktan dolayı mutlu olduğunu da dile getiren Aragones, "Kariyerimde başarı elde ettikten sonra yeni bir görev almak istedim. Mesela Lippi de Dünya Şampiyonu olduktan sonra İtalya Milli Takımını bırakmıştı." dedi.

EURO 2008'de İtalya gibi Dünya Şampiyonu olmuş bir ülkeyi üstelik de uzun bir aradan sonra yenmenin de kendisini çok mutlu ettiğini belirten İspanyol teknik adam, daha sonra Fenerbahçe ile ilgili soruları yanıtladı.

"İtalya Milli Takımı'ndan kimi Fenerbahçe'de görmek istersiniz?" sorusuna "Di Natale" yanıtını veren Aragones, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şu anda takımdan ve yönetimden çok memnunum. Transferde yöneticiler istediğim yönde hareket ettiler. Yine de ısrarla hangi İtalyan oyuncuyu istediğimi soracak olursanız ben Di Natale derim. Yani onu Fenerbahçe'de görmek isterim. Tekniği çok iyi, gol hisleri güçlü, beklenmedik anda rakibin canını yakabiliyor." diye konuştu.

Milan'ın Ronaldinho'yu alarak en iyi transferi yaptığını, Ronaldinho'nun form tuttuğunda takımını başarıya ulaştıracağını belirten Aragones, "Şu anda Fenerbahçe'de çok mutluyum ve tek hedefim Fenerbahçe'yi her kulvarda başarılara taşımak. Ama ileride eğer iyi teklif gelirse kariyerimi Serie A'da tamamlayabilirim." dedi.

Dündar Keşaplı/ Ligtv.com.tr

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Selçuk Şahin'in hiçbir özelliği yok. Basit bir oyuncu. Her oyuncunun bir özel yeteneğini söyleyebilirsiniz ma; Selçuk için söyleyemessiniz. Yanında eğer kendisi gibi bir oyuncu olursa Selçuk yararlı olur. Çünkü görev adamıdır. Hata yapsa yannda ki isim düzeltebilir. Ama tek kalınca her zaman akıllarda soru işareti bırakıyor. Türkiye Kupası veya Ligde bize yeterde artar bile ama; Avrupa'da bir Barcelona veya Man. Utd. gibi ekipler karşısında fazla bir beklenti olmaz. Fenerbahçe mutlaka bir yabancı daha kadrosuna katacaktır. Bu oyuncuda ön libero olacaktır. O yüzden şuanki sistemimiz ile Selçuk'a kulübe yolu gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Selçuk MTK maçında güzel bir performansa sergiledi ve Aragones'in gözüne girdi. Artık Xabi'yi bırakırlar ki zaten gelme ihtimali düşük. Onun yerine Selçuk'la değişmeli oynayabilecek genç bir oyuncu almalılar, yabancı ve ya yerli hiç farketmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ömer Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen bir takım Selçuk ile yola devam etmez. Selçuk'u kulübeye oturtacak transfer yapar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Volkan
    Gökhan - Edu - Lugano - R.Carlos
    - X -
    Kazım - Alex - Emre
    Semih - Guiza

Şuan için X yerine yabancı önlibero alınması yeterli olacaktır kanımca.Onun dışında herhangi bir eksik bölgemiz kalmadı. Ne güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mtk maçından sonra giden yabancılar ve gelen yabancılar belli olur kanımca.Ben 2 transfer bekliyorum

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Selçuk MTK maçında güzel bir performansa sergiledi ve Aragones'in gözüne girdi. Artık Xabi'yi bırakırlar ki zaten gelme ihtimali düşük. Onun yerine Selçuk'la değişmeli oynayabilecek genç bir oyuncu almalılar, yabancı ve ya yerli hiç farketmez.
    Zaten soruda bu, Selçuk'u MTK olsun, Türkiye Ligleri olsun çok iyi performans çizer. Ama güçlü takımlara karşı Selçuk ile ön müdafa yapamayız. Daha tecrübeli ve yetenekli bir yabancı almak zorundayız. Yönetimde bunun farkında. Selçuk iyi bir altarnatf olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sol kanada genç bir oyuncu şart bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gürhan var orda Aykut. Hazırlık maçlarında R.Carlos'un yerinde bile oynadı, Vederson zaten 1 aya iyileşir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gürhan Orta Saha'ya dönük olduğu için dedim..Neden bir Gökhan Gönül'de sol kanat'a almayalım ki...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Volkan
    Gökhan - Edu - Lugano - R.Carlos
    - X -
    Kazım - Alex - Emre
    Semih - Guiza

Şuan için X yerine yabancı önlibero alınması yeterli olacaktır kanımca.Onun dışında herhangi bir eksik bölgemiz kalmadı. Ne güzel
    stoper ve sol bek eksiğimiz hala var. bence yabancı kaliteli bir stoper gerekiyor. lugano ve edu sakat veya cezalı olunca çok sorun yaşıyoruz stoper bölgesinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok artık yabancı hakkını 3 stoperden yana kullanmak hiç de akılcı değil. Gerektiğinde oynayabilecek Önder, Yasin ve Can var. 1 yabancı stopere gerek yok.

Gürhan sol bekte de oynayabiliyor, Vederson'un sakatlığı olmasa oraya transfere gerek yoktu ama genç bir Türk oyuncu alınabilir, bunu Aziz Yıldırım da söylemişti sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Fenerbahçe'nin stopere ihtiyacı yok ama illa sol bek diyorsanız bence Alparslan Erdem'i alır Fenerbahçe..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Xabi Alonso gelmez arkadaşlar adam Avrupada olgun çağını yaşıyor Feneri tercih edeceğini sanmam.Umutlanmayın bence çok fazla

Fenerbahçe ön anlaşma imzaladı.

12M£

İlk transfer hakkı artık Fenerbahçe'de..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kaynak nedir abi? heyecanlandım şimdi

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

12M£

kaynak belirtebilirmisin böyle bişeyi neye dayanarak veya kime dayanarak sölüyosun sölemende sakınca varmı?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Liverpool forumlarında da okuyabilirsiniz yazdığımı
    Sattıkları anda bizde olabilir
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yapma Abi..Heycanlandırma beni..

Neden gelmesinki Avrupadaki olgun çağına burda devam eder Afrikada oynamayacakki..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

12M£

Kaynağı verde bizde bakalim.ne ara transfer olmuş.ne ara 12M€ da anlaşmışlar ?

Mesaj Yetkileri