Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 114 sonuç

Konu: V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

Quote Originally Posted by senderson
    Gün Gelecek Devran Dönecek 22 Nisan Günü Hesap Görülecek......
    ne hasabını görüyon sen... burda manisanın feneri yenişi konuşuluyor.o hesap zaten görülecekte dikkat edin borcunuz fazla çıkmasın. adamın asabını bozma edepli yorum yap.
    konuyla ilgili ise maç baştan sona vestelin hakkıydı sabah maçın tekrarını seyrettim helal olsun adamlar gerçekten çok iyi oynamış tebrik ediyorum

alacakları var o hesabı düşünüyorlar heralde bizde alacaklarını veririz hesaplaşırız ....

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Ya o değilde Ersun Yanal'a Fenerbahçe sempatizanı Galatasaray düşmanı diyenler şimdi ne yapacak acaba?
    ersun yanal ben galatasaray taraftarıyım dedi gecen yıl su hakan tartışmaları sırasında

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

vestel aslında cok iyi oynamadı fener cok kötü oynadı o rüştü neydi öle yaa ama bi GALATASARAY taraftarı olarak sewindim

Quote Originally Posted by jacke
    doğru sölüo arkadaş HIRS herşey.Bende fanatik fenerliyim ayrica yukarda bi kaç yazida gördüm gsli arkadaşlarn sevinmesi en doğal hakkı aynı şey bizde olsa bizde sevinecektin.Ne diyelim hak eden kazansın.Oynasınlar topunu bizimkilerde.Gerçeklerden kaçamayız.5-3 yenildik artk telefasi kadiköyde madem manisa bize hırs yaptı bunlar şampionluk için hırs yaparlar olayı bitirirler yoksa bu takımda 100.cü yıla girmeden çok güzel bi hırs olacak aziz başktan tarafindan...

ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ?
    yazdıklarının bi kısmına katılıorm ama son lafta haddini aşmısn , ben yorum falan yapmıcaktm ama senin bu yazını görünce dayanamdm, benmde anlamadğm kimse başka bi takım hakkında yorum yapmasn mı?

Mesajlara yanıt verirken dikkat edin,
    verdiğiniz yanıtlar sizlerin de ceza almasına neden olur...
    Yanıt vermeden ilgili mesajı bize iletin...

VoLkAN BaROs

maça gelince maçta bariz rüştü ve servetin hataları wardı,3 gol kişsel hatalardan ve maç oldukça zevkli geçmiş manisa kazanmış 5-3 ama fenerde alabilirdi gollü bi şeklide altıpas ta çok pozisyon kaçırmış. sinan resmen mutasyona uğramış gibiydi bu adamn başka maçlarını izleyen manisalı ark lar falan warsa söylesinler bütün sezon mu böyle oynadı

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

sözüm sendersona ..

sefa denen yaşam formunu ve tayfasını savunan birinin ben fenerbahçeliliğinden dahi şüphe ederim..
    İsteyen arasın bulsun, gerçekten o tayfanın içinde olmayıpta, o tayfadaki insanları seven 1 fenerbahçeli dahi bulabilecekler mi ? menfaat uğruna cop dahi yiyenleri gördük ya hepsine bravo ..
    bedava bilet sen nelere kadirsin ?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by perpetua5099
    Ersun Yanal eger Fenerbahce'nin teknik direktoru olmak istiyorsa tabii ki mevcut teknik direktoru yenmek isteyecektir. Neden elindeki bu firsati tepsin ki?
    Peki sence Fenerbahçe bu sezon şampiyon olamazsa Aziz Yıldırım,C.Daum'u yendi diye Ersun Yanal'ı takımın başına getirirmi?Bence Ersun Yanal'ın Fenerbahçe hayali(ki aslında böyle bir hayali olduğunu sanmıyorum) Aziz Yıldırım başkan olduğu sürece bitmiştir.

Bu arada jacke Beşiktaşlılar yadar Trabzonsporlular yorum yaparken sanamı soracak?

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ama benm anlayamadğm şu yenildik eywalla.gs li arkadaşlar sonuna kadar sevinir.Ama bjk lilara giren çıkan ne onu anlayamdım yada trabzonlulara ?
    mesajın için özür dilemen gerekir

jacke adlı arkadaş yukarıdaki mesaj için 1 hafta süreyle sitemizden uzaklaştırılmıştır...
    VoLkAN BaROs

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Boşversene böyle mesaj atan özür dilemeyi nerden bilecek?

Maçı seyretmedim ama her iki takımı da tebrik ederim..

Bugün Gazetede Ercan Saatçi'nin yazısına baktım..FBli arkadaşlar kızmayın bana ama ben bu kadar terbiyesiz ve fanatik bir herif görmedim..Fenerin kazandığı maçlarda düzgün yazıyor tamam ona birşey sölemiyoum ama..

Kaybetttiği veya berabere kaldığı maçlarda her zaman maçın adamı yazdığı tarafa ya Hakem,Ya da Daum yazıyor..Rakipten kimseyi yazmıyor..

Bugün de 1-)Rüştü 2-)Daum 3-)Manisa polisi yazmış....Yazık !!!
    -

aslında doğru diyosunuz arkadaşlar böyle terbiyesizce ve haddini aşan yorum yapan arkadaşlara cvp vermeyin ve modlara bildirin boşuna germeyin kendinizi

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

oncelıkle bızı 6 eksıkle yenen manısaspor oyuncularını tebrık ederım..keza mac sonunda daha once baska bı takımın sorumlusu gıbı rakıp nıe boyle ıyı oynadı bunda bı durum mu var dıecek kadar dusmeyen ve bu tur acıklamalar yapmayan yonetıcılerımızıde tebrık ederım..aynı zamanda bıtıme 4 mac kala hem de kafa kafaya gıden bı sampıyonluk yarısında bu macı ve haftaya oynancak gs macını alıp sampıyonlugu garantıleyeck bı takım hele hele bu takım fb ıse boyle bı rezıl futbol alıp skor olark agır olmasa da sonuc olarak agır bı yenılgıye neden olan oyuncularımızı da tebrık ederım!!(alex harıc)

gs belkı 1 haftalıgına lıder olacaktır kı gslı arkadaslar sevınebılırler bu yenılgı ıcın bu da normaldır..ama dugum haftaya cozulecektır..kadıkoyde gs yı--her zamnkı gıbı--yener sampıyonlugu %70 ılan ederız..fb lıkardeslerım sız canınızı sıkmayın..

dunku mac sonu manısalı stad gorevlısının yaptıgı anonsu fb stadında calan bı sarkıyla bır tutan arkadaslar ı ıse kınıyorum..o tezahuratta basta lay lay derken ne denmek ıstendıgını hepımız bılıoruz,,bu cok ayıptır..aynı sekılde manısa polısının yaptıklarıda cok ayıptır,,polısın ısı ortamı daha da germek degıl sakınlestırmektır,,dbakırda heryere saldıran teror yanlılarına saldıramayan cevap veren bı emnıyet stadda koseye sıkısmıs ıcınde kadını-cocugu-yaslısı olan ve tamamen savunmasız bı taraftar grubuna boyle sert bı mudahele hakkına sahıp degıldır..1kısıye 6-7 polıs coplarıyla saldırıosa bu gorev degıl vahsılıktır,,bunu yapan da ınsan olamaz..goruntulerde ızlersenız basında sapka ya da kask olmayan bı polısın nasıl kendınden gecerek saldırdıgını gorursunuz..bu ayıptır!!ayrıca manısasporun fbnın sampıyonlugu ıle ısı ne nasıl karısabılır..
    bjklı ve tslı kardeslerım fbyı sevmek zorunda deıller ya da gsyı destekleyebılırler..ancak fbye karsı saygılı olmak durumundalar..bız nasıl 3-4yenıldıgmızde sızı alkısladıysak tebrık ettıysek sizde lıder olan bı takıma saygı duymak durumundasıız,,tslı arkadaslar zaten aykut KOCAMAN yuzunden bıze sınır olurlar normaldır ama gene de saygılı olmak durumundadırlar..saygılar..

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    aslında doğru diyosunuz arkadaşlar böyle terbiyesizce ve haddini aşan yorum yapan arkadaşlara cvp vermeyin ve modlara bildirin boşuna germeyin kendinizi
    kardes kapısılcak bı mevzu yoksa ben gıdeyım yoksa kalayım atısalım

benim işim varya arkadaşlarla buluşucam. sadece şunu söylicem bizi kadıköyde yenseniz bile daha trabzon maçınız var bide şunu diyim polisin müdale etmesinin sebebi Fener taraftarının arasında çıkan kavga sonucu polise saldıran bir kaç fener taraftarıdır benim söyliceklerim bu kadar.
    bide ts ve bjk taraftarlarından kimse saygısızlık yapmadı saygısızlık yapan jacke ve sendersondur. jacke tutup bu forumdakilere size giren çıkan mı var derse diğer arkadaşlarda istediği cvbı verir. senderson hesap görülecek derse bende burda onun hesabını görürüm.
    şimdi bendende saygılar

Bizim de BJK maçımız var
    -

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

benim işim varya arkadaşlarla buluşucam. sadece şunu söylicem bizi kadıköyde yenseniz bile daha trabzon maçınız var bide şunu diyim polisin müdale etmesinin sebebi Fener taraftarının arasında çıkan kavga sonucu polise saldıran bir kaç fener taraftarıdır benim söyliceklerim bu kadar
    bende rize macına gıdıcem bı sansımı deneyım barisızınde bjk macınız var unutma..ayrıca olay taraftarın koltukları sahaya atmasıyla basladı..gıden arklarım soyledı..

ya bjk maçı demirören bize veriri şimdi fenerli arkadaşlar yanlış anlar ESPİRİ YAPTIM. fbliler de koltukları kırıp sahaya atmaya başladılar... Bu sırada kendi aralarında da bir tartışma oldu, tatışma kavgaya dönüştü ve bir iki kişi diğer fbliler tarafından feci şekilde dövüldü... O sırada tribünde sadece normal polisler vardı ve az sayıdaydılar... Koltukların kırılmasına müdahale etmemişlerdi ancak birileri birilerini dövmeye başlayınca ortalık iyice karıştı, polis müdahale etti... O sırada Pepe bir polisle kavga ediyordu... Hatta gördüğüm kadarıyla polisi bayağı da bir hırpaladı... Ondan sonra film koptu, benimde bildiğim polis müdalesinin sebebi bu.
    rize bence bizi yenemez tabi bi terslik olmazsa

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Arkadaşımız bu mesaj için 1 hafta süre ile süreli uzaklaştırma almıştır. 1 hafta zarfında sitemize giremeyecek konuları okuyamayacaktır...
    Bu mesaj bilgi için verilmiştir bu mesaja yorum yapmayınız...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

ya bjk maçı demirören bize veriri şimdi fenerli arkadaşlar yanlış anlar ESPİRİ YAPTIM. fbliler de koltukları kırıp sahaya atmaya başladılar... Bu sırada kendi aralarında da bir tartışma oldu, tatışma kavgaya dönüştü ve bir iki kişi diğer fbliler tarafından feci şekilde dövüldü... O sırada tribünde sadece normal polisler vardı ve az sayıdaydılar... Koltukların kırılmasına müdahale etmemişlerdi ancak birileri birilerini dövmeye başlayınca ortalık iyice karıştı, polis müdahale etti... O sırada Pepe bir polisle kavga ediyordu... Hatta gördüğüm kadarıyla polisi bayağı da bir hırpaladı... Ondan sonra film koptu, benimde bildiğim polis müdalesinin sebebi bu.
    rize bence bizi yenemez tabi bi terslik olmazsa
    Evet benim bildiğim sebepte bu.Fenerbahçe taraftarları birini dövmeye başladı.Sonra polis müdahale etti.O zaman polislede kavga etmeye çalıştılar.Sonrada polisden gerektiği dayağı yiyip oturdular.Hoş değildi ama Fenerbahçe'liler polise saldırdı.Sonrada olan oldu işte.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

benim işim varya arkadaşlarla buluşucam. sadece şunu söylicem bizi kadıköyde yenseniz bile daha trabzon maçınız var bide şunu diyim polisin müdale etmesinin sebebi Fener taraftarının arasında çıkan kavga sonucu polise saldıran bir kaç fener taraftarıdır benim söyliceklerim bu kadar.
    bide ts ve bjk taraftarlarından kimse saygısızlık yapmadı saygısızlık yapan jacke ve sendersondur. jacke tutup bu forumdakilere size giren çıkan mı var derse diğer arkadaşlarda istediği cvbı verir.senderson hesap görülecek derse bende burda onun hesabını görürüm.
    şimdi bendende saygılar
    Gör abi hesabımı bekliyorum..........

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Arkadaşlar konu sapmaya başladı.Lütfen birbirimize saygılı şekilde yorumlar yapalım ve tartışalım.Bu mesajımdan sonra 1 tane hakarete varan içeriğe sahip mesaj yazılırsa konuyu kapatmak zorunda kalacağım.Lütfen saygı kuralları çerçevesinde devam edelim yorumlarımıza.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar bundan sonra lütfen rahatsız olduğunuz ve seviyesini düşük gördüğünüz mesajlar için o mesajı gönderen üyenin altındaki işaretine basarak uyarı gönderiniz, sizlerin bizlere gönderdiğiniz tüm uyarılar dikkate alınmakta ve tartışılmaktadır.

Forumlarda yer alan tartışmaların kalitesi fanatizm oranının düşmesi ile artar. Sizler eminim takımınızı fanatik bir şekilde destekliyorsunuzdur, biz yöneticilerinde desteklediği bir takım bulunmakta ama bizler buraya bir yazı yazarken bunu düşünüyoruz karşı taraftarı rencide etmemeliyiz, aynı şeyler herkes için geçerli. Lütfen daha sağduyulu olalım ve fanatizmi bu forumda kullanmayalım. Sizi rahatsız eden birşey varsa uyarı linkine tıklayın ve cevap vermeyin. Yöneticilerimiz gereğini yapacaktır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Terbiyesizlik yapma!!! burda senin sevindiğin gibi üzülen bir sürü insan var biraz saygılı ol!!!
    abi o kadar kızmana ne gerek var ben terbiyesizlik yapmadım ki
    fenerin yenilmesine gülüyorum zannediyorsan yanlış anlamışsın ben bukadar sewinmemi gülünç buldum ama eğer yanlış anlaşıldıysa pardon isterseniz editleyin mesajımı ama ben feneri küçük düşürecek şeyler söylemedimki
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bence de yani..

Ohh be maç bitti demek bence terbiyesizlik değildir..

Sizin için daha iyi birşeydir..n büyük rakibinizin taraftarı sizin yenildiğinize şaşırıyor bundan daha güzel şey var mı
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by cifaaa
    abi o kadar kızmana ne gerek var ben terbiyesizlik yapmadım ki
    fenerin yenilmesine gülüyorum zannediyorsan yanlış anlamışsın ben bukadar sewinmemi gülünç buldum ama eğer yanlış anlaşıldıysa pardon isterseniz editleyin mesajımı ama ben feneri küçük düşürecek şeyler söylemedimki
    kardes bence senin yazında anormal bişe yok.Ayrıca bi GALATASARAYLI olarak takımının rakibi olan birinin yenilmesine sewinme hakkın var heralde

üzülecekmiydi birde ha birde fb şampiyon olsun desin bunu mu istiyorlar ... ben ve bütün galatasaraylılar bu galibiyete sevinmiştir çünkü fb ile şampiyonluk yarışı içindeyiz ki yarış içinde olmasakada ezeli rakibimizin yenilmesi beni her zaman mutlu eder galatasaray yenildiği zamanda fb liler mutlu oluyor ki burda hiç bir galatasaraylı abartılı bir şekilde sevindiğini belli etmedi ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

tamam beyler bu konuyu bu kadar uzatmaya gerek yok ben hatalıysam(?) özür diledim daha fazla büyütmmeyelim maça dönelim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

parayla saadet olmaz mış.. bunu bizlere fener bir kez daha gösterdi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ardanin sagdan bindirmeleri ile sinanin gol wuruslari ile bu maci vestel almistir

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by ekoklu3
    parayla saadet olmaz mış.. bunu bizlere fener bir kez daha gösterdi
    parayla her zaman saadet olur..bakınız barca-chelsea-bayern-juve or mılan-fb..fener ılk kez yenılmıo!

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri