Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Kayserispor 1.Turdan Başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası'nda 2 Ön Eleme Turu var. Beşiktaş 2. turdan katılıyor ve 1 Ön Eleme oynayarak UEFA Kupası'na katılabilecek.

UEFA Kupası'na Kayserispor ise direk katılıyor. Ön eleme oynamayacak. Türkiye Kupası'nı alıp UEFA'ya gitmek ligde derece alıp gitmekten daha değerli. Türkiye'nin UEFA'daki sıralaması ve Zenit'in durumuyla sadece 1 takımımız ön eleme oynuyor.

UEFA Kupası 1.Tur'unu da geçerlerse 2 takım da gruplara kalmış olacaklar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gerçekten kadromuza bakıyorumda UEFA'da çeyrek finale kalacak güce sahip bir kadro var elimizde yanılıyormuyum acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bence yanılıyorsun, rakiplerin kadroları çok çok üstün. Kayseri gruptan çıkabilirse başarılı sayılmalıdır bana göre..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yanılıyorsun bence Deniz,futbol bu ne olacağı belli olmaz ama savunma hattı Avrupa için yeterli değil(Türkiye içinde tartışılır),kalede güven veren İvankov'da yok.Gruplara kalmak başarı ve tecrübe olur Kayserispor için.Daha fazlası olamaz diye düşünüyorum bu sene için...

O kadar kolay değil Avrupa...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk turda seri başı değil sanırım ve elemelerde olduğu gibi avrupayı bölüp o şekilde kura çekmezlerse gruplara kalması da zor olacaktır. Bu konuda bilgisi olan varsa bizleri aydınlatabilir mi?

Gruplara da 5. tobadan girecek, çeyrek final büyük bir hayal, gruptan çıkabilirlerse gerçekten büyük iş başarmış olurlar bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İlk turda seri başı değil sanırım ve elemelerde olduğu gibi avrupayı bölüp o şekilde kura çekmezlerse gruplara kalması da zor olacaktır. Bu konuda bilgisi olan varsa bizleri aydınlatabilir mi?

Gruplara da 5. tobadan girecek, çeyrek final büyük bir hayal, gruptan çıkabilirlerse gerçekten büyük iş başarmış olurlar bence.
    İlk turda seri başı değiliz güçlü rakipler var baya ama eleyebileceğimiz ekiplerde var şanslı bir kura çekersek geçeriz diye düşünüyorum.

Defans hattımızda Aydın ve Toledo var ikiside tecrübeli ve sağlam Korayada çok güveniyorum.Alpayın veliahtı olarak görüyorum onu

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Gerçekten kadromuza bakıyorumda UEFA'da çeyrek finale kalacak güce sahip bir kadro var elimizde yanılıyormuyum acaba?
    Dalga geçiyorsun sanırımNe kadrosundan bahsediyorsun?Kayseri'nin gruplara kalma şansı bile çok çok az, hadi gruplara kaldın.%90 sonuncu olur, %10 da 4.Hayal dünyasında yaşıyorsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Dalga geçiyorsun sanırımNe kadrosundan bahsediyorsun?Kayseri'nin gruplara kalma şansı bile çok çok az, hadi gruplara kaldın.%90 sonuncu olur, %10 da 4.Hayal dünyasında yaşıyorsun...
    Görürsün arkadaşım.Geçen yılki gruplara bak Panioniostan Avusturya Wienden Helngbordan kötümü kadro kimleri var bunların.
    Ayrıca sadece kadro önemli değildir.Birazda yürek olacak takımda.İki yıl önce elimziden kıl payı kaçan AZ takımı UEFA'da yarı final oynadı.

Önce iğneyi kendizie batırın sonra başka takımlarla alay edin.bjkne bak o zaman kadro varda noluyo

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Deniz'e son yazdığında katılıyorum ama yine de gruptan çıkabilmek bile çok büyük başarı olacaktır..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Deniz'e son yazdığında katılıyorum ama yine de gruptan çıkabilmek bile çok büyük başarı olacaktır..
    Tabiki büyük başarı olacaktır gruplardan çıkmamız hatta kalmamız bile çünkü tarihinde ilk kez gruplara kalacak bu takım.Benim katsetmek istediğimde zaten gruplara kalırsa çeyrek finale kadar yolu var demek istiyorum zaten.Aslı zor ekipler 1.turda gelecek karşımıza

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Görürsün arkadaşım.Geçen yılki gruplara bak Panioniostan Avusturya Wienden Helngbordan kötümü kadro kimleri var bunların.
    Ayrıca sadece kadro önemli değildir.Birazda yürek olacak takımda.İki yıl önce elimziden kıl payı kaçan AZ takımı UEFA'da yarı final oynadı.

Önce iğneyi kendizie batırın sonra başka takımlarla alay edin.bjkne bak o zaman kadro varda noluyo
    Diyelim ki 1. turda seribaşı ekiplerden en kolaylarından biri geldi de eledin.Hadi diyelim çok kolay bir grupa da düştün ve 3. olarak çıktın.Eşleşeceğin takım Uefa gruplarında 1. olmuş olacak, elenmen %99, hadi onu eledin son 16'da Kayseri'den kat kat güçlü başka bir takım daha gelcek.Papaz her zaman pilav yemez!Çeyrek Finali bıraktım, son 16'ya kalmanız, onu da geçtim gruplardan çıkmanız bile nerdeyse im-kan-sız.Gör gerçekleri (: (Konunun Beşiktaş'la alakası yok sanırım...)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çıkar çıkmaz bu tartışmalara boş tartışma olur şimdi

Sebep mi daha kura bile belli değil..Ayrıca Transferlerde belli değil İsteriz tabiyki Kayserinin çıkmasını ama zor fakat İmkansız değil
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    İsteriz tabiyki Kayserinin çıkmasını ama zor fakat İmkansız değil
    Bu en iyi yorum işte

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Önümüzde bir AZ Alkmaar eşleşmesi var.AZ'nin altın senesinde Kayseri kök söktürmüştü onlara ama şanssızlık ve tecrübe eksikliğinden dolayı kıl payı kaçırdılar UEFA'yı.Ve o AZ UEFA'da finalin kapısından döndü..

Kayseri geçen seneden Ivankov ve Gökhan ile yollarını ayırdı.Bu oyuncular takım için çok önemliydi ama alınan oyuncularda yabana tılacak cinsden değil.Onların yerlerini dolduramasalarda yine de takıma çok katkı sağlayacak isimler..

Kayseri'nin olası rakiplerini bilmiyorum ama zor olacağından bahsediliyor bu zor rakiplerde Aston Villa, Stuttgart, Man.City, Hertha Berlin falan olmalı.Bunlar ligimizde hangi takım olursa olsun zor eleyeceği takımlar yani Kayseri'ye has bişey değil..

Kayseri'nin kurada şansının da yanında olması gerekiyor dün Galatasaray'da olduğu gibi.O kuraya göre kalır veya kalamaz.Kaldımı nereye kadar gider falan bilinmez ama Çeyrek final zor gibi gözüküyor, gruptan çıkmak bile başarıdır..

Ayrıca konuda kain arkadaşlar var heralde kurada kimin çıkacağını, nereye kadar gideceğini nerde eleneceğini önceden biliyorlar.Kendilerine bi yer açsalar baya para kazanırlar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Takım istedikten sonra inandıktan sonra herşey olur.Olmayack birşey yok.AZ Alkmaar maçı örnek adamlar kıl payı kurtuldu yarı final oynadı

AC Milan gelse ne ilginç bi eşleşme olur

Ronaldinho Kaka Ronaldo Gattuso Pirlo Seedorf

Topuz Aghahowa Olembe Toledo Cangele(sakat olacak)

----------

Blackeagle goreceksın Sevilla ya da milan da tottenhamda gelse Kayserispor geçen sene erciyesin maccabiyi elediği gibi mücadeleci oynayacaktır.
    Last edited by akyoliverpool : 06.Ağustos.2008 at 18:14 Reason: düzenleme

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

AC Milan gelemez çünki direk gruplara kalıyo

AC Milan gelemez çünki direk gruplara kalıyo
    UEFA'da hiçbir takım direk gruplardan başlamıyor Deniz,Milan'da ön eleme oynayacak.

Dileğimiz Kayseri'nin gidebileceği en iyi yere gitmesi.Bu sene çok iyi bir kadro kuruldu,öncelikle 1.tur geçilip,gruplara kalınması iyi bir başarı olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ama Milanın gelme şansı yok bize sıralamadan dolayı

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri