1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: V.Manisaspor: 5 - Fenerbahçe 3

Hybrid View

benim işim varya arkadaşlarla buluşucam. sadece şunu söylicem bizi kadıköyde yenseniz bile daha trabzon maçınız var bide şunu diyim polisin müdale etmesinin sebebi Fener taraftarının arasında çıkan kavga sonucu polise saldıran bir kaç fener taraftarıdır benim söyliceklerim bu kadar.
    bide ts ve bjk taraftarlarından kimse saygısızlık yapmadı saygısızlık yapan jacke ve sendersondur. jacke tutup bu forumdakilere size giren çıkan mı var derse diğer arkadaşlarda istediği cvbı verir. senderson hesap görülecek derse bende burda onun hesabını görürüm.
    şimdi bendende saygılar

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    benim işim varya arkadaşlarla buluşucam. sadece şunu söylicem bizi kadıköyde yenseniz bile daha trabzon maçınız var bide şunu diyim polisin müdale etmesinin sebebi Fener taraftarının arasında çıkan kavga sonucu polise saldıran bir kaç fener taraftarıdır benim söyliceklerim bu kadar
    bende rize macına gıdıcem bı sansımı deneyım barisızınde bjk macınız var unutma..ayrıca olay taraftarın koltukları sahaya atmasıyla basladı..gıden arklarım soyledı..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

benim işim varya arkadaşlarla buluşucam. sadece şunu söylicem bizi kadıköyde yenseniz bile daha trabzon maçınız var bide şunu diyim polisin müdale etmesinin sebebi Fener taraftarının arasında çıkan kavga sonucu polise saldıran bir kaç fener taraftarıdır benim söyliceklerim bu kadar.
    bide ts ve bjk taraftarlarından kimse saygısızlık yapmadı saygısızlık yapan jacke ve sendersondur. jacke tutup bu forumdakilere size giren çıkan mı var derse diğer arkadaşlarda istediği cvbı verir.senderson hesap görülecek derse bende burda onun hesabını görürüm.
    şimdi bendende saygılar
    Gör abi hesabımı bekliyorum..........

Quote Originally Posted by senderson
    Gör abi hesabımı bekliyorum..........
    bu sitede adam gibi yorum yapmak zorundasın hesap görülecek falan dersen gerekli cvbı veririm ve hala devam edersen dahada ileriye giderim. Daha yaşın 16 biraz kendinden büyüklere saygılı ol kardeşim bu bi abi tavsiyesi sana

Nesil
    2003

bu sitede adam gibi yorum yapmak zorundasın hesap görülecek falan dersen gerekli cvbı veririm ve hala devam edersen dahada ileriye giderim. Daha yaşın 16 biraz kendinden büyüklere saygılı ol kardeşim bu bi abi tavsiyesi sana
    Aranizda kavga edecekseniz, ki etmeye degmez sonucta bu sadece bir spordur, bunun yeri forumlar degildir. Bu konunun daha uzerine gitmeyiniz (hurmet ve senderson).

Mesaj Yetkileri