Kredilere 5 gün kaldı yahu, gelirsin sen.Konak Meydanı'nı da biliyorsundur herhalde, bilmiyorsan hiç gelme zaten.
![]()
Kredilere 5 gün kaldı yahu, gelirsin sen.Konak Meydanı'nı da biliyorsundur herhalde, bilmiyorsan hiç gelme zaten.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
belli olmaz benimbirini ayartırsam gelrm blşmaya, beni zaten direk tanırsınız XXL
Buluşmaya gidecek arkadaşlara önerim beyin kanaması riskinide göz önüne alın
Aydın o saatlerde 40 derece kesin oluyo izmir'de en az o kadar olursa ve güneş altında kalacak olursak direk hastane veya marketlere yoğurt almaya
![]()
![]()
Saat 5'de bile çok sıcak olur bence de. Ben 1 haftadır öğle saatinde sıcağın altında çalıştığım için alıştım, diğer arkadaşlar düşünsün.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bugün buluşma var saat 5de.Ben saat 5 gibi meydanda olacağım (=
Bol bol fotoğraf çekinmeyi ihmal etmeyin.![]()
So what?
Saike
İnşallah Şemsi inşallah
Şimdi CheD EvanS ile konuştum, geliyor ben de çıkacağım birazdan. Ha buraya yazmayıp da sürpriz yapmak isteyen olursa da bekleriz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Buluşma gerçekleşti, az ama öz kişiydik hatta tadı damağımızda kaldı ve 1 hafta içersinde tekrar buluşacağız. Bu sefer tüm İzmirlileri bekliyorum, gelmeyenlere ceza vereceğim.
Burak uzakta oturduğu için erken ayrıldı, biz Baranla takılmaya devam ettik. Güzel İzmirimin kordonunda gezindik. 2. buluşma da zaman ayarladığımızda gerçekleşecek.
Fotoğraf beklemeyin, bu buluşmanın ardından fotoğraf koymayacağız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aaaa.
Fotograf isterük![]()
![]()
Bu sisteme tepkimizi bu şekilde gösteriyoruz, İzmir'de oturup da buluşmaya gelmeyenler oldukça biz de fotoğraf koymama eylemlerine devam edeceğiz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadanızdayım.![]()
Hey Mustafa abi>Serkan abi özelden yollarmış fotoları
![]()
8'inde Ayvalıktayım ben. Otobüs parasını karşılayın geleyim![]()
2. buluşma muhtemelen hafta içi olabilir. O kadar tatile geliyorsun yol parasını da bulursun sen.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bende Eylül 15'de teyzemin bütün ısrarlarını kıramıyarak geliyorum.O zaman kadar erteleyin
![]()
15-20 milyon bişidir heralde otobus bileti izmire
Bakalım o gün hele bi gelsin. Sıkılırsam izmire gelirim![]()
Eylülde de buluşacağız Batuhan. Baran olmasa da kalanlar buluşacağız, hatta geleneksel hale getirip her ay buluşacağız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tamam %100 gelirim.Ama yanımda kuzende gelir.
İzmiri bilmiyorum.
Ben gelirsem Karşıyakaya gelirim. Siz hangi ilçede veya semtte buluşuyorsunuz.
![]()
Ne 15? İzmir - Ayvalık en fazla 150 km'dir. Araba ile 1-1.5 saat sürüyor. Otobüs ile daha uzun sürer. 15 YTL götüreceklerini sanmıyorum.![]()
Karşıyaka Konak farketmez, ulaşım pek sorun değil zaten. O zaman için neresi uygun olursa orada buluşuruz. Burak Urla'da biraz o sorun olabilir. Bizim Burak da eylüle gelmiş olur zaten sayımız artar.
"YÜCE ATATÜRK"
Buluşma gerçekleşti dün.Gerçekten çok keyifliydi.Serkan abinin dediği gibi az ama özdük.Baya muhabbet ettik,Burak gittikten sonra ben ve Serkan abi kordonda dolaştık,her konudan konuştuk ama en çok siyasete girdik![]()
2.buluşmayı mutlaka yapacağız hafta içi,ozaman daha çok kişi gelirse daha zevkli olacaktır.Fotoğraf da çektiririz ozaman.İzmirde oturanları,buraya gelebilenleri bekliyoruz![]()
Dün gerçekten güzeldi , havada şansımıza 36 dereceydi(şansa bak),ben urlada oturduğum için erken ayrılmak zorunda kaldım,umarım 2.buluşmada daha fazla süre kalırım..
Veee büyük süpriz 2.buluşmaya gelicek kişiler arasında çekiliş yapılacak ve BÜYÜK sürpriz o kişiyi bekliyor!!!!Bu sefer artık gelin yaw 3 kişi olmuor şöyle en az 6-7 kişi olmalıyız ,koskoca izmir de 3 kişi az walla2.buluşmada tekrardan görüşmek dileğiyle...
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
Arkadaşlar 2.buluşmayı ne zaman yapacağız ? En geç bu haftasonuna kadar bir buluşma daha yapalım (=
Cuma günü ben gelemem, perşembe 5'den önce için kesin söz veremesem de 5'den sonra mutlaka gelirim.
"YÜCE ATATÜRK"
Resim eklenmeden inanmam ben bu buluşmanın olduğuna![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fotoğraf çekinmediniz herhalde.Gelmeyenlerden dolayı ceza veriyoruz ayağınada bizi kekliyorsunuz..![]()
So what?
Saike
pazartesi günü çeşme'deyim, görüşmek isteyen olursa,görüşebiliriz![]()
elimde olmayan sebeplerden oturu gelisim erkene cekildi. 29 agustosta izmirdeyim. eylul'un 1. ya da 2. haftasi bulusulursa bana uyar belirteyim dedim..![]()
Yapalım bir buluşma daha o zaman ama bu sefer kalabalık olsun. Baran döndü Almanya'ya sadece Burak'la ben olacaksak biz okulda da buluşuruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"