-
03.Ağustos.2007, 23:08
#11
Geçen sene defansın önünde oynayan oyuncular top yapmakta zorlanıyorlardı ve bu nedenle hücumda sadece Alex'in ayağına bakıyorduk.
Bu sene Emre katıldı ve ben Emre ile Alex'in bir arada oynamasını çok istiyorum. Aragones da zamanla tek forvetli sisteme dönecektir. Geçen sene ile karıştırmayalım, geçen sene takımda bir Emre, bir Güiza yoktu.
Selçuk'tan çok memnun olsa defansın önüne bir oyuncu alacağız demezdi Aragones. Transfer edilecek oyuncu ile Emre orta sahada oynar, önlerinde Alex ve ileride Güiza. Semih yine yedek oturmalı, sonradan girip gollerini atmaya devam eder. Çift forvet oynayabileceğimiz maçlarda da oynar zaten ki bu maçlar da bu sene çok olacaktır ligde. Ama avrupa için Semih'ten Güiza'nın arkasında verim bekleyeceğimize Alex'i oraya koyarak daha iyi olabiliriz.
Yani bu takıma 1 orta saha oyuncusu şart ve mutlaka da biri alınacak zaten. Eğer kontenjan açılırsa genç bir yabancı da alınabilir.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules