Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 2009 Güncelleştirmesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

OOOoh.Allah'a şükür.Şüphesiz süper yama olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

En son güncelleme var mı Musti ? Varsa nerede.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca çok fazla istek geldiği için ve şu ana kadar yapılan transferlere bakarak Galatasaray'ın 1mn pound olan transfer bütçesini 3.5mn Pound'a çıkardım.

Geliyor Murat geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Acaba bu yama grup çalışması mı yoksa 1 kişi mi?Yanlış anlamayın sorumu,sadece merak. Bi de transferlerin geniş kapsamlı olacağından şüphem yok.Tüm transferlerin birebir aktarıldığına inanıyorum.Üff çok heyecanlandım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oğuz ve Ali Transfer Guncellestirmeleri v2'ye kadar bir miktar transfer aktarmıştı. Bende Sakatlıklar Türkçe olduğu için onun üzerine devam etmeye başladım. Onlar ne kadar transfer aktardılar tam sayı bilmiyorum ama ben yukarda saydığım liglerin hepsini tek başıma yaptım

Şu anda yamada transferleri işlenen ülkeler:
    İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, Türkiye, Hollanda [1. ve 2. Ligleri],
    Avusturya, Portekiz, İsviçre, Yunanistan, İskoçya, Belçika, Danimarka [1. Ligleri]

Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Polonya, Brezilya, Arjantin, Meksika, Rusya, Ukrayna, İsveç, Norveç, Sırbistan ve Romanyadan liglerin tamamı olmasada bir kısım transferler eklenmiştir.

ne zaman çıkacak peki??

Teşşekkürler...Gerçekten çok iyi iş başarmıssın.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ayrıca çok fazla istek geldiği için ve şu ana kadar yapılan transferlere bakarak Galatasaray'ın 1mn pound olan transfer bütçesini 3.5mn Pound'a çıkardım.

Geliyor Murat geliyor
    ooo gs nin bütçeyi yükselttin demek yeni yamada çok teşekkürler çok süper oldu bu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Upload başladı. Rapidshare'in durumuna göre 40-50 dakika sonra linki buraya koyarım daha sonra yeni başlığı açarım.

Upload başladı. Rapidshare'in durumuna göre 40-50 dakika sonra linki buraya koyarım daha sonra yeni başlığı açarım.
    çok saol bekliyoruz..eksiklikler mutlaka bu yamada da olucaktır. Kullanan kişilerin yok bu olmamış yok bu eksik diyerek çalışmanda hata aramaması lazım..Birazcık doyum almasını zor bilen bir milletiz. Eksikler varsa herkez de çok iyi biliyorsa kendi düzeltsin..Teşekkürler iyi çalışmalar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sıcak sıcak yeni çıktı efendim

http://rapidshare.com/files/13461888...rmesi.rar.html

Bu Başlıkta artık kapanabilir. Yenisi açılacak çünkü

oleyy oleyy saol çok teşkkürler eline klavyene sağlık

Teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Eline Sağlık Abi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada başka sitelerde rakiplerim varmış Az önce fark ettim
    Aşağı yukarı benimki ile aynı seviyede. Yada benimki aşağı yukarı onların seviyesinde

teşekkürler..eline sağlık kardeşş..bundan sora bi güncelleme yapmıycaksın galiba??

Keşke devam ettirsen, yani bundan sonrada güncellesen .. :=) Ellerine sağlık Çok güzel olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Malesef yapamaycağım. 7 Ağustos akşamı tatile çıkıyorum ve Eylülde ayında geliyorum. O yüzden yapamam. Elbet gönüllü olan çıkacaktır. Transfermarkt.de nin nasıl olduğunu anlamayan olursa anlatırım isteyen devam eder

ok..sana ii tatiller o zaman kardeşim...tekrar eline sağlık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eline sağlık valla bu işi çok iyi biliyosun... bana yardımcı olduğun içinde saol ayrıca.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu en son datada 3 Büyüklerin bazı oyuncuların mevkiilerinde ufak oynamalar da yapıldı

Çok güzel bu arada teşekkür ederim Musti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ufak oynamalar için Murat fikir verdi sağolsun.

Bide bir hata belirteyim. Oyuncu özelliği olarak sadece Semih'in Finishing 12 idi biz onu 13 yaptık ama oyunda 15 gözükebiliyor. Neden çok fazla demeyin Tek özellik oynama o var. Diğerleri ufak tefek mevki değişiklikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok teşekkürler oyun böyle dahada zevkli hale gelecek
    Last edited by Nedvedmania : 04.Ağustos.2008 at 11:05
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Gözlerine sağlık abiciğim Galatasaray'a verdiğin önem bizi sevinirdi.Hemen indiricem.Devamını dilerim ama yapmıcakmışsın.Saten lige az kaldı.Eğer devam edecek arkadaşlar varsa durmasınlar .Bir kez daha teşekkürler...
    turksportal...

Muhtemelen 8.0.2'yi yüklemekte bir problem yaşadın. Ondan dolayı gözükmüyor olabilir. Oyununun orjinal değilse bu tip problemleri yaşaman doğal.
    sorun yasamadim fakat söyle bir durum var dosyalari fm 08 klasörüne atio ama yenilemio yani 802 dosyasi fm klasöründe duruyor ama degistirilmesi lasim :S dimi neyse msn vermek yasak mi bilmiyorum ama [email protected] eklersen bir irtibata gecelim hocam ya yardim et lütfen

yaa veysel senin oyun orjinal değil sana sööledim bana ss çek gönder bakayım die ama sen yok anlamazsın dedin ben tüm yamaları yükledim oynuorm süper bu yamayıda indriorm şimdi tatilde olsam bile fmsiz tatil geçmes tatilden dönünce sana gösteririm bende hepsi çalışıor tek sorun galatasaray ın transfer bütçesi idi o da bu yama ile düzelir inş. inanamıordum yaa trabzonsporun bile gs den fazla transfer bütçesi oluyordu sağol kardeş yaptın yama için eywalla hellerin dert görmesin

sakary Ali Misafir

teşekkür şer abi baktım herkes indirmiş bende indireyim dedim
    emeğine sağlık abi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vallaha bende beceremedim şu 8.0.2 yi yüklüyorum yüklüyorum ama hala 8.0.0 gözüküyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65128

Bundan sonra bu başlıkta devam edelim.

valla arkdaşım sana çok teşşekkürler bende uğraşmaya çalıştım ama yap yap bitmiyo ellerine sağlıkkkk bu değerli çalışman için

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri