1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: neden böyle?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by juanov View Post
    1-neden çoğu maçı hakettiğimiz halde kazanamıyoruz
    2-neden bizim 10 şutumuz gol olmazken rakibin 1 şutu gol oluyor.
    3-neden rakibin frikik özelliği 12 olan adamı frikikten neredeyse 90 a asarken bizim frikik özelliği 17 olan oyuncumuzun şutu kaleyi bile bulamıyor.
    4-neden bizim gole ihiyacımız varken zaman bir pozisyon bile olmadan geçiyor.
    5-neden bitiriciliği 17 olan oyuncu bile topu daha taşa atıyor.
    6-neden büyük bir takıma karşı öne geçtiğimizde karşı takım şaha kalkıp 3-4 tane gol atıyor.
    1 ve 2. Tek forvet kullanıyorsundur, şanssızsındır, takım konuşması baskı oluşturmuştur.

3. Bu her maç olmaz, bir de sen 3 adamı baraja dikerken, rakibin 5 adam diker, bundan da olabilir.

4. Rakip time wasting'i artırıyor ve zamanı geçiriyor, sen de time wasting'ten kısmıyorsun veya forvet sayını artırıp daha hücumcu bir formasyona geçmiyorsun.

5. Bitiriciliğin 17 olması atacağı her şutu gole çevireceği anlamına gelmez, composure gibi mental özellikler ve oyuncunun nereden topa vurduğu da önemlidir.

6. Daha tempolu ve daha atak bir taktiğe geçiyorlar ve sen de önlem almıyorsun da ondan.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    1 ve 2. Tek forvet kullanıyorsundur, şanssızsındır, takım konuşması baskı oluşturmuştur.

3. Bu her maç olmaz, bir de sen 3 adamı baraja dikerken, rakibin 5 adam diker, bundan da olabilir.

4. Rakip time wasting'i artırıyor ve zamanı geçiriyor, sen de time wasting'ten kısmıyorsun veya forvet sayını artırıp daha hücumcu bir formasyona geçmiyorsun.

5. Bitiriciliğin 17 olması atacağı her şutu gole çevireceği anlamına gelmez, composure gibi mental özellikler ve oyuncunun nereden topa vurduğu da önemlidir.

6. Daha tempolu ve daha atak bir taktiğe geçiyorlar ve sen de önlem almıyorsun da ondan.
    1.ben çoğunlukla çift forvet oynarım.
    2.takım konuşması baskı oluşturuyor mu bilmiyorum oyunu ingilizce çok bilgi sahibi değilim konuşma konusunda
    3.sadece baraj meselesi olduğunu düşünmüyorum sonuçta benim kaçırdığım frikikler genelde üstten dışarı gidiyor.
    4.ben her taktiğimde time wasting e 1(en düşük) seviyesinde başlarım yeni bir formasyona geçince attığım oluyor ama genelde faydasız oluyor
    5.burda durum aslında sadece benim forvetim değil.ben hep küçük takımlarla oynuyorum ve dünya yıldızı bir oyuncu beklemiyorum ama rakibin oyuncusu kat kat kötüyken gol atınca çıldırıyorum
    6.önlem alıyorum öndeysem dakika 70 den itibaren time wasting i maksimuma çıkarıyorum genişliği azaltıyorum tempoyu azaltıyorum dakika 85 ten sonra da bir forvet çıkarıp oyuna bir SW alıyorum ama son dakikalarda yediğim gol çok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    biraz saçmalık var ama bana göre oyun kolay bile olmuş, bunu zevzeklik için söylemiyorum, manisa ile 2. sezondan itibaren lig, kupa,süperkupa alınabiliniyor. normalde böyle birşey olur mu?
    iyi bir taktiğin ve transferlerin varsa yapabiliyorsun ama arada böyle sorunlar da çıkıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

sizce sorun kimde bende mi oyunda mı?
    Last edited by juanov : 04.Ağustos.2008 at 18:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri