1 ile 30 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Threaded View

arkadaşlar benim şikayetimde gol olduktan sonra fauldü ofsayttı gibi olaylar ve galatasarayın finans olayı hep zarar ediyorum hiç kara geçemedim ve benim ortasaham çok iyi 3-2-3-2 oynatıyorum futbolcularım yetenekli 2 tane ön liberom var gol yemekten bıktığım için böyle oynuyorum maçları kazanıyorum bu taktiği bulana kadar takım rezil oldu kadromda 47 futbolcu var yaklaşık 1 ay (normal 1 ay oyuna göre değil) boyunca denemediğim futbolcu denemediğim taktik kalmadı hepsini yaptım en dandik takımlara yenildim ligi 8. sırada bitirdim derbilerin hepsini farklı kazandım ama bu durum böyle olmaz ayrıca ben ofansif oynamayı severim sürekli pozisyon istiyorum manager zevkim kalmadı şu duruma el atmak isteyen kimse varmı yardımcı olacak kimse varmı diğer manager serilerinde ilk sezon transfer yapmadan şampiyon olurdum açık ara ama bu oyun iğrenç olmuş rakım konuşmaları güzel ama rakip takım komutları olayını sevmedim rakip takım için komut vermezsem gol yiyiyorum ama verirsemde oyun çok zevksiz oluyo ben 1-0 2-1 lik skorlar istemiyorum en azından küçük takımlara karşı farklı kazanayım yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum football manager bir manageri kaybetmek üzere ((
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by muratfm12 View Post
    1-Bence Dogum günümüz kutlansın we yönetim odasındaki bütce ayarlama kalkmasın

2-sonra diyelim bir lik seçtik sonra bizi kovdular Seçmedimiz ligin bir takımı bize teklif werebilsin eger werirse o lig acılsın we o ligde olmus :d olur yani oyunun hızı aynı olur oo takımdan da kovulddun yine aynı sey olsun ör. eingiltere liginin bir takımında konul ispanın bir takımına gittin ama basta tek ingiltere ama ispanya da acılsın

3- sonra oyuncuya ceza werirken sebeb olur yha oraya teknik direktöre artsistik yaptın ne biliyim işde ben le ilgili bir şey ler olsun

4-bir kupa kazandın hemen soyunma odasına gidio insan kupayı nasıl aldını görürsün kutlama olsunnn beee

5-Dopin cezası olsun
    6-profilimde favori oyuncu secip deistirebilsek
    7-Saha kapatma cezası olsun
    8-Taraftarın koltukları kırası olsun haberde flan
    9-Yazı yerinee türkçe konusan spiker olsun
    10- kenarda biz olalım yani menejer biz saha ya girince hakem tribüne flan yollasın
    11-külüp baskanıyla mesajlaşma olsun cm eki gibi yazı yzma yani ama baskan türkçe konussun
    11-Haftanın "en"leri bölümünün genişletilmesi. Yani sadece haftanın 11'ini değil, haftanın takımı, menajeri, futbolcusu, asisti vs. gibi şeyleri görmeyi çok isterim.
    Bence bu bölüm yıllardır geliştirilmiyor hep aynı..
    12-ben aldıgım maas hiç harcamadan kalıyor böle biriktirp oyuncu alsak oyuncular we bizim özel hayatımız olsa paraları harcasak .d
    13-MİLLİ takımdada maaas olsun milli takımdakilere maas werilse menejere oyunculura gercekte war fm 2009 dad a olsun
    14-özel hayat olsa paramızı harcayabilsek
    15-tatile giderken nereye gittimizi de yassak
    16-oyuncuları kampa soksak yanetim nereye gitmemiz için yerler werse 3-4 tane ben seçsem örnek: avusturya samandıra flan
    yazım hataları olabilirrr....

2. madde deki olay çok süper olur aslında 30 tane lig açmaya oyunu yavaşlatmaya gerek yok zaten hangi takımdaysak o lig açık olsun daha iy olur bravo kardeşim çok güzel fikirler veriyosun harika şeyler bunlar tekrar ediyorum rakip takım komutları denen zımbırtıyı kaldırsınlar zaten taktik veriyoruz adamlara maç öncesi maçta ne ypacaklarsa söylüyoruz GALATASARAYIDA DÜZELTSİNLER sıkılmaya başladım oyundan 2009 çıksada onu oynasam
    Last edited by cruyff : 04.Ağustos.2008 at 16:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri