-
11.Ağustos.2007, 19:39
arkadaşlar yukardaki yorumların sadece 2-3 tanesini okudum benim beklediğim şeyler şunlar önce bir arkadaşımızın bahsettiği gibi stad kapasitesi arttırım konusu ve ultimatom konusunda yenilikler ve transferde gerçekçilik yani bir kulüp oyuncu isterken teklifi bonservis bedelini maaşını kim veriyo tabiki yöneticiler kararlaştırıyo ve alıyo teknik adamlar sadece isteklerini söylüyolar bencede fmde böyle bir özellik konulması gerek yani biz yönetime liste vereceğiz ve onlarda oyuncuyu alacaklar tamam bu oyunun zevki transfer ama emin olun bu sistemde oyun daha güzel olacak ve 2007 de ola bir özelliğin tekrar eklenmesi gerek mesela chelsea yi yönetiyordum ve abramoviç yıldız oyuncu istedi almadım ama gitti kendisi bana çok istediğim ama alamadığım bir oyuncuyu aldı en azından hile ortadan kalkacak arkadaşlar bazı arkadaşlarım new user denilen şeyi çok yapıyolar bu olay ortadan kalkar ve oyun daha rekabetci ve gercekçi olur oyuncular daha vefakar olmalı antrenman programları daha anlaşılır olmalı ki kendimiz programımızı yapalım ve en önemli kısımlardan biri mesela bazı teknik adamların kendi ekipleri olur ne bileyim yardımcıları kondisyoneri kaleci antrenörü v.b böyle bir ekip kurma şansımız olmalı ve bir kılüp bize teklif yaparken bunlarıda almaya mecbur olmalı ve tabiki buda yetmez antrenörlerin daha aktif bir rolde olmaları gerekir sadce biz rapor istediğimizde kendilerini gösteriyorlar bize raporlar sunup öneriler yapmaları gerekir inanın bu oyun böyle daha güzel olur arkadaşlar daha yapılacak çok şey var ama neyse iyi eğlenceler bol fm li günler
Mesaj Yetkileri