Sayfa 103 / 122 İlkİlk ... 35393101102103104105113 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post

Oliviera'dan daha kaliteli hangi oyuncuyu alabilir Galatasaray??

galatasaray'a hangi oyuncunun alınmasını sölemek benim görevim değil ayrıca galatasaray'ın kesin maddi durumunu da bilemiyorum. ben sadece transferler hakkında yorum yapabilirim...
    ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ben burada bir isim versem hemen fm'den tanıyosun kaç maçını izledin diye muhabbetler dönecek. ben izlediğim kadarıyla oliveira'nın galatasaray'ın santraforu olacağına inanmıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    galatasaray'a hangi oyuncunun alınmasını sölemek benim görevim değil ayrıca galatasaray'ın kesin maddi durumunu da bilemiyorum. ben sadece transferler hakkında yorum yapabilirim...
    ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ben burada bir isim versem hemen fm'den tanıyosun kaç maçını izledin diye muhabbetler dönecek. ben izlediğim kadarıyla oliveira'nın galatasaray'ın santraforu olacağına inanmıyorum...
    Bence Oliviera Galatasaray'a gelirse öpüp başımıza koyalım . İşin şakası ama bu tabi de Oliviera Galatasaray'a uyabiliecek çok kaliteli bir futbolcudur.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

miguel haberleri yayılmaya basladı keske olsa ne gusel olur herhalde 5 yıl bu bolgeyle ılgılı konusmayız

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    miguel haberleri yayılmaya basladı keske olsa ne gusel olur herhalde 5 yıl bu bolgeyle ılgılı konusmayız
    Türkiye'nin çok şey beklediği uğur gibi gençler noolacak ? bence sağda uğur sakat olmadığı sürece dışarıdan bir adama gerek yok . zaten sabri de iyi kötü hallediyor orayı uğur'un yokluğunda . uğur gelince de sorun olmaz .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

önceliğin santrafor transferinde olduğunu düşünüyorum..bekleyelim zaten son 1 gün...ricardo oliveira gelirse yılın bombası olur o yüzden oliveirayı tartışmanın pek bi anlamı yok bence..müthiş kalite bi forvet..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

diz kapağı kırılmış bir oyuncu kolay kolay toparlayamaz, hele 3 ameliyat geçirdiyse iyice zor bir durumda olduğu düşünülebilir. daha önce buna benzer bir diz kapağı sakatlığı olan arkadaşım yaklaşık 2 sene toparlayamadı, toparladığında da artık vitrin yaşını geçtiğinden futbolu profesyonel olarak oynayamadı. Uğur daha en az bir sezon yok arkadaşlar bu nedenle oraya takviye yapılabilir. denildiği gibi Sabri anca idare ediyor sağ bekte.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    diz kapağı kırılmış bir oyuncu kolay kolay toparlayamaz, hele 3 ameliyat geçirdiyse iyice zor bir durumda olduğu düşünülebilir. daha önce buna benzer bir diz kapağı sakatlığı olan arkadaşım yaklaşık 2 sene toparlayamadı, toparladığında da artık vitrin yaşını geçtiğinden futbolu profesyonel olarak oynayamadı. Uğur daha en az bir sezon yok arkadaşlar bu nedenle oraya takviye yapılabilir. denildiği gibi Sabri anca idare ediyor sağ bekte.
    senin arkadaşınla uğur'un aynı kefede oldugunu sanmıyorum hem daha genç de . ama böyle bir arayış varsa uğur'un düzelmesi çok uzun sürecek demektir bence .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uğur'un sakatlığı o kadar sürecekse Miguel biçilmiş kaftan..Miguel-Oliveira iyi gider be hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Miguel birden çıktı ben ne olduğunu anlamadım valla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Miguel'i geçin Oliveira da yatıyor galiba. Oyuncu ile anlasılmış; ama zaragoza vermiyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oliveira'dan kötü haber

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı golcü futbolcu Ricardo Oliveira'nın, kulübü Real Zaragoza'da kaldığı iddia edildi.

NTVSPOR
    Güncelleme: 17:30 TSİ 6 Ağustos 2008 Çarşamba
    İspanyol basını, Galatasaray ve Benfica başta olmak üzere Avrupa'daki birçok kulübün transfer etmek istediği Ricardo Oliveira'nın, kulübü Real Zaragoza'da kaldığını yazdı.

İspanya'da 2. lige düşmesine rağmen Oliveira'yı kadrosunda tutmak isteyen Real Zaragoza'nın, Brezilyalı futbolcuyu ikna ettiği ve sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak kontratında futbolcu lehine düzeltmeler yaptığı iddia edildi.

İspanyol basınında ayrıca Oliveira'nın, ''Herşey bitti. Zaragoza bana 1 yıl daha teklif etti ve kabul ettim. Zaragoza'da olmaktan mutluyum, ailem de memnun. Kulübe hizmet etmeye hazırım'' sözlerine yer verildi.

.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }
    Sanırım yattı bu transfer..NTV Spor'da çıktığına göre.Morientes gelir inşallah.Yatmasaydı şuana kadar bir haber çıkardı heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezgin'den Oliveira açıklaması!
    Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ricardo Oliveira transferi konusunda olumsuz herhangi net bir gelişmenin olmadığını, bonservis sorununu çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Ricardo Oliveira transferinin gerçekleşmediği ve futbolcunun kulübü Real Zaragoza'da kaldığı yönündeki iddialar üzerine İHA'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Sezgin, transfer konusunda tek sorunun Real Zaragoza'nın istediği yüksek bonservis bedeli olduğunu ifade ederek, bu sorunu aşmaya çalıştıklarını ve sorunu aşmaları halinde transferin gerçekleşeceğini vurguladı.

Galatasaray'ın futbolcu ve menajeriyle anlaştığı ve transfer konusunda Real Zaragoza'yı ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.

06.08.2008
    Kaynak : İHA

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu saatden sonra olmaz bence
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Sadece Milito gelir hala Milito diyorum ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaragoza da artistlik yapmasın versin adam gibi bir fiyata..Haydi Sezgin,Üstünel ikilisi ikna edin şunları...........

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

1 saat evvel 2 telefon gorusmesi yaptim Turkiye ile. Aldigim bilgilerin paylasilabilecek olan kisimlarini Galatasaray taraftari olan arkadaslarimizla paylasmak istiyorum.

Ilk telefon gorusmesini babamla gerceklestirdim. Amacim Galatasaray ile ilgili bilgiler almak degil yalnizca hatrini sormakti. Ancak her seferinde oldugu gibi konu yine Galatasaray'a gelmisti Cumlesinin bazi noktalarini keserek aktariyorum.

-Bu Zaragoza'da oynayan Brezilyalı santrafor icin hala calisiyorlar. Seker Dede'ye (Sabri Ulker'den, daha dogrusu Ulker firmasindan bahsediyor) basvurmuslar yine isi cozmesi icin.Ne cevap aldilar bilmiyorum ama Haldun hala konusurken siritmiyorsa ben zannetmem olumlu oldugunu.Bakalim ne olacak. Olmazsa baska kaynak bakilir. Ama bu cocuk saglam kacirmamak lazim.

Ardindan yaklasik 1 saat sonra Galatasaray TV'de gorev yaptigim donemde tanistigim kanal yoneticilerinden biri ve cok sevdigim bir agabeyim olan X'i aradim (Isim vermemin engel teskil edip etmeyeceginden emin olmadigim icin X demekte yarar var). Amacim yine hatir sorup hasret gidermekti. Ancak konu yine Galatasaray'a geldi kacinilmaz olarak. Yine bazi noktalari keserek ozet cumleyi yaziyorum:

-Bence Oliveira olacak Selman. Bilmiyorum ne kadar dayanacaklar ama olacak gibime geliyor. Olmazsa elde zaten Arjantin'li (Arjantin asilli genc bir santrfordan bahsediyor.Ancak Zarate degil) var. Ama benim hislerim kuvvetlidir biliyorsun ikna olacak Zaragoza.

Bekleyip gorecegiz...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Acaba Arjantin'li olan kim bende gelecek diye duyumlar aldım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler dayanışma içinde olup şu Arjantinli'yi bulalım. Arjantin asıllı dediğine göre başka ırkı daha var. Selman abi çok teşekkürler bilgiler için.Ya Oliveira ya da o Arjantinli o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Selman abi kaynağı koymuş buraya Bekleyip görmek kalıyor bizlere.Umarım en iyileri gelir.Türkiye'mizin futbol değeri artar da alınan en kötü yabancılarda bile avrupada ses getiren yabancılar olur

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İş iyice çözülmez hale geldi ne olucak kimse bilmiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşey yarın belli olur..Biz boşu boşuna bugünden bekliyoruz.

arjantin asıllı dendiğine göre arjantin milli takımında da oynamıyor genç olmasını da 25'ten küçük olarak algılarsak (fm genie scout'a göre) sadece 2 oyuncu kalıyor.::

a)david gigliotti (st etienne)
    b)roberto colautti (gladbach)

not: bunlar sadece tahmin...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Herşey yarın belli olur..Biz boşu boşuna bugünden bekliyoruz.

Yarın için kesin diyemeyiz. Transferler Steau'yu eledikten sonra da gerçekleşebilir.Bu ne kadar doğru olur bilinmez ama kesin diye birşey söylemek yanlış olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Fm ile çözülmez bu işler Milito falan diyordum d o da Arjantin'li sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Selman abi çok saol bilgiler için X in söyledikleri heycanlandırdı beni

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Abi bu X sağ bek transferiyle ilgili Miguel iddaalarına bir şey dedi mi hiç bir yerde veya resmi sitede yalanlamada gelmedi...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    senin arkadaşınla uğur'un aynı kefede oldugunu sanmıyorum hem daha genç de . ama böyle bir arayış varsa uğur'un düzelmesi çok uzun sürecek demektir bence .
    belirteyim arkadaşım 16 yaşındaydı bu olay başına geldiğinde ve İstanbulspor'un altyapısında oynuyordu ki İstanbulspor'un 4 büyüklerin belalısı olduğu dönemden bahsediyoruz. bir sene sonra A takıma çıkacağı düşünülüyordu, belki Uğur kadar yetenekli değildi ama ortalamanın üzerinde bir oyuncu olacağı kesindi. ayrıntı bilgi olarak böyle bir şey söyleyebilirim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

FM deki tüm Arjantinli ataklara baktım . Rodrigez i gördüm "yoksa mı" dedim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Selman abi arjantinlinin adını söyledimi ? (Söylediyse şimdi söyle demicem eğer Olivierayı alırsak söylersin )
    Last edited by Nedvedmania : 06.Ağustos.2008 at 21:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geri DÖndüm öncelikle bu 1

Şİmdi konumuza gelelim arjantinli oyuncu için genç denmiş eğer gençse ve gelecek vaadediyorsa bence o alınmalı. Ama böyle gelecek vaadedmeyen taraftarı oyalamak için alınacak bir Arjantin'li ise bence alınmamalı. Ricardo Oliviera TÜrkiye Ligi kalitesinin üzerinde bir oyuncu ve Galatasaray'a 5 sene için yararlı olabilir. Ayrıca NTV Spor'da söylediler Zaragoza 1.Lige çıkana kadar Oliviera'yı kiralama teklifi yapmışız
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya gelecekse fizik gücü iyi olsun yoksa 2.carrusca olur..

Mesaj Yetkileri