Sayfa 121 / 142 İlkİlk ... 2171111119120121122123131 ... SonSon
3,601 ile 3,630 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Benim anlamadığım Xabi Alonso haberleri ilk kez bugün çıkmadı. Bir aydır var neredeyse ve en sonunda da yalanlandı. Belli ki Xabi Alonso için girişimler yapıldı ve sonuç alınamadı. Yönetimden daha dürüstçe bir açıklama beklerdim bu konuda, yalanlamak yerine, "Alamadık." demelerini beklerdim Nihat açıklamasındaki gibi.

Xabi Alonso rüyası da bitmiş oldu böylece, bir bakıma rahatladık bu açıklamayla, çünkü kafamızda şüphe vardı. Bu şüphelerin giderilmesi açısından iyi oldu ama bu kadar geç olmamalıydı.

Colsa yalanlanmamış bir tek ismi geçenler arasından, bir de Riera. Bence Colsa'yı alacağız, bu saatten sonra da artık çok kaliteli bir isim alamayız.
    Katılıyorum Bu isim 1 aydır gündemde. Yalanlamıyorsun, şimdi yalanlıyorsun. Bence de girişimler oldu, Xabi reddetti yada anlasamadılar; böyle bir yola basvuruldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Elalem ne derse desin xabi xabi xabiiiii.

Xabi olmadıysa, Gattuso'yu getirir Aziz başkan ne olacak sıkmayın güzel canınızı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Xabi ilk gündeme geldiğinde Aurelio'nun yerini doldurmaz dendi, şimdi alınmayacağı açıklanınca da işler değişti. Fenerbahçe taraftarı değil de başkaları rahatladı sanırım bu açıklama ile...

Partizan'ı transfer olmadan da geçeriz, 1 önlibero kesin alınacak, Aragones'in en çok verim alabileceği bir oyuncu gelsin, belki bekldiğimiz yıldz Maldonado da giderse gelir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Colsa'yı hiç izlemedim belki iyi bir performans gösterir ya da gelecek kişi.28-29 yaşında tanınmadık oyuncu almak dezavantaj da olabilir.Maldonado'da bunu yaşadık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gattuso gelirse Selçuk ondan formayı alır. Gattuso sadece Milan'da oynar bence. Yararlı bir ön libero alacaktır Fenerbahçe sıkmayın canınızı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bir tek Colsa Yalanlanmadı..:/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En sonunda Maldonado'ya kalıcaz
    Gelecek yabancı 30'un üstünde olmasa bari bir kaç sene oynatıp pazarlayabileceğiimz kapasitede bir oyuncu olsun.

Colsa için bir girişim olduğunu sanmıyorum.Gelirse hayal kırıklığı olacaktır.Yönetim böyle bir hata yapmaz.Daha önceden de düşündüğüm gibi
    gelecek oyuncunun basında adı geçmemiş bir isim olabileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bundan sonra F.Bahçe'nin hiç bir yalanlamasına inanmam.Bu zamana kadar tonlarca haber çıktı Alonso ile ilgili,yalanlama gelmedi,oysaki sadece bir kez haberi çıkan futbolculara bile anında yalanlama geliyordu.Çıkıp biz Alonso'yu çok istiyorduk ama alamadık demek bu kadar utanç verici bir şey mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belki RC3 'teki gibidir İlgilenmiyoruz diyerek basını başka isimlerin üzerine çekmek istiyorlardır. Yarın Colsa haberleri çıkar yalanlanmadı diye

Dün Gazete Bayi'nin önünden geçiyorum Fotospor maşallah Saviola'ya Fener, Morientes'e Galatasaray forması giydirmiş. Yahu bzim forvete ihtiyacımız yokki Adını göremediğim bir gazete ise Fenerde Eto'o sevdası bitmiyor diye başlık atmmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Senna, Maniche ve Alonso yalanlandı. Utanç verici bir durum yok, Nihat'ta nasıl açıkladılarsa burada da açıklayabilirlerdi, demek ki ciddi bir teklif olmadı. İlgilendiler fakat en baştan kabul edilmedi ve resmi bir teklif de yapmadı Fenerbahçe. Resmi teklif yapmayınca da bunu açıklamaya da gerek yok. Nihat'a resmi teklif yapıldı, reddedildi ve açıklandı.

Son dönemlerde hiç bir orta saha oyuncusunu yalanlamıyorlardı hedef belirlememek için. Basın sürekli haberler yaparken onlar işlerini yapıyordu sanırım ve bugün yalanlamalar geldi. Muhtemelen oyuncu ile anlaşıldı ve ufak prüzler kaldı. Bugün maç olduğu için açıklanmaz ama yarın da açıklanacağını sanmıyorum. Selçukla da Partizan'ı geçebiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Carlos ile 1 yıl daha

F.Bahçe yönetimi, R.Carlos'un sözleşmesini bir yıl daha uzatacak. Geçen sezonun başında Brezilyalı yıldızla 2+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Bu sezonun sonunda normal mukavele sona erecek. Yönetim, artı 1 yıllık opsiyonu kullanmaktan yana... Bununla ilgili resmi imzaların ise önümüzdeki eylül ayında Şampiyonlar Ligi grup maçları başlamadan önce atılması bekleniyor.

BORCUMU ÖDEYECEĞİM

Yönetimin düşüncesine Carlos'un da sıcak baktığı bildirildi. Sambacının, "Kariyerimde ilk kez böyle ciddi sakatlık geçirdim. Takıma yeterince katkı yapamadım. Bu yüzden kendimi Fenerbahçe'ye borçlu hissediyorum. Bir yıl daha oynamam, benim bu borcu ödemem için fırsat olacak" dediği öğrenildi. Carlos daha önce futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'ye antrenör olarak hizmet etmek istediğini de dile getirmişti.

06.08.2008
    Kaynak : Sabah

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bende kulüpten uğrastık ama alamadık diye yazmalarını beklerdim...
    Büyük ihtimalle Colsa gelecek kapalı kutu Maldonadodan ne farkı var acaba???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yav bu Fofana hep Fenerbahçe'de deniyor.Bari onu oynatalım önliberoda.Geleceğin Patrick Viera sı deniyordu.Yönetim Fofana hakkında da bi açıklama yapsa

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fofana yalanlanmadı değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Fofana yalanlanmadı değil mi?

Yalanlandı diye hatırlıyorum ama tam net bir cevap veremiyeceğim.

Azizi Yıldırm Divan Kurulu toplantısında parayı verdiğiniz zaman istediğiniz oyuncuyu alırsınız demişti bence Liverpool Xabi Alonso için 20 Milyonları bulan bonservis bedeli istedi ve anlaşmazlık oluştu.

Umarım basında adı geçmeyen fakat iyi tanıdığımız birisi gelir o bölge için.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fofana galiba yalanlanmıstı.Bir cırpıda 90ana yakın futbolcu yalanlama listesinde var diye hatırlıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Galatasaray'lıyım ancak bu maçta da görüldü ki Fenerbahçe oyun kurarken devamlı Carlos'u kullandı. Ön Libero'ya oyunu kurabilecek İniesta tarzı bir oyuncu lazım bu isim kim olur bilemem ancak gerçekten bir ön libero lazım...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Çift yönlü bir oyuncuya ihtiyacı var Fenerbahçe'nin, hem defansif hem ofansif, tabii ki defansif yönünün daha ağır basması gerekiyor. Oyun kurarken, pas yaparken sırıtmayan, hücumda da ara ara etkin olacak, defansta işini mükemmel yapabilecek birine ihtiyacımız olduğu bu maçta da görüldü. Selçuk ile bu iş bırakın Avrupa'yı, Türkiye'de bile yürümez diye düşünüyorum. Appiah olsa aslında ilaç olur. Umarım basında ismi geçmeyen ama beklentilerimizi karşılayabilecek bir isim transfer edilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Çift yönlü bir oyuncuya ihtiyacı var Fenerbahçe'nin, hem defansif hem ofansif, tabii ki defansif yönünün daha ağır basması gerekiyor. Oyun kurarken, pas yaparken sırıtmayan, hücumda da ara ara etkin olacak, defansta işini mükemmel yapabilecek birine ihtiyacımız olduğu bu maçta da görüldü. Selçuk ile bu iş bırakın Avrupa'yı, Türkiye'de bile yürümez diye düşünüyorum. Appiah olsa aslında ilaç olur. Umarım basında ismi geçmeyen ama beklentilerimizi karşılayabilecek bir isim transfer edilir.
    Davids gelebilir Fenerbahçe'ye..Kaliteli ve tecrübeli bir ön libero.Solda da oynar,ön libero oynar.Hücumu da iyidir.Bence Fenerbahçe Davids'i getirebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Davids gibi bir ismi almayız.

Kanarya'nın yeni gözdesi Juventus'un orta saha oyuncusu Tiago olduğu iddia edildi.
    Sarı-Lacivertli yönetimin rotayı İtalya’ya çevirdiği ve Juventus’un Portekizli orta saha oyuncusu Tiago’yu yeniden gündemine aldığı iddia edildi.

Braga, Benfica, Chelsea ve Lyon forması da giyen Tiago Juventus’a transfer olmadan önce de Fenerbahçe yönetiminin transfer listesinde yer alan bir futbolcuydu. Juventus, yeniden Serie A’ya çıktığı anda transfer ettiği ilk futbolculardan biri olan Tiago, Siyah-Beyazlı kulübün Sevilla’dan Danimarkalı yıldız Christian Poulsen’i transfer etmesinin ardından forma şansını kaybetti. Juventus’un satış listesine koyduğu 27 yaşındaki yıldız futbolcuya, Fenerbahçe’nin yanı sıra Atletico Madrid ve eski kulübü Benfica da talip.

BONSERVİSİ EL YAKIYOR
    Juventus’un Lyon’dan 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Portekizli futbolcuyu satmak için 8 milyon euro istemesi A.Madrid ve Benfica’nın boyunu aşıyor. Juventus’a transfer olmadan önce üç sezonda da top koşturduğu takımlarda lig şampiyonluğu yaşama başarısı gösteren Tiago ilk önce Chelsea’de ardından da iki sezon üst üste Lyon’da şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Akşam

Ranieri göndermek istediğini söylemişti ama Emirates Cup'ta da görev vermişti.Bu mevkiye kimi alırsak alalım defansif yönden zayıf görünme ihtimali yüksek bence.Uğur ve Kazım ortaya yeteri kadar yardımı yapamıyorlar kanat oynamayı sevdikleri için.Aynı şekilde Alex'te özveriyle oynayıp koşuyor falan ama bunlar onun bilmediği şeyler top kapmak vs. bu sebeple Alex'te ofansta da verim alamıyoruz.

Emre'nin 11 oynaması gerekir bence Uğur yerine olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

8 Milyon verip Tiago'yu alacaksak hiç durmayalım kanımca.Tam aradığımız adam değil ama Emre ile iyi bir ikili oluşturur.

PSGteam.net sitesinin haberine göre Kezman resmen PSG'de!

Officiel : Kezman prêté au PSG
    Après de nombreux jours de négociations, le PSG a trouvé ce jeudi un accord avec Fenerbahçe sur la base d’un prêt avec option d’achat de 4 M€ en cas de maintien, il sera présenter dans les prochains jours après avoir passé sa visite médicale traditionnelle. Une bonne nouvelle pour le PSG à 48h de la reprise.

Çevirisi şu şekilde:
    Resmi : Kezman PSG'ye kiralandı.
    Günlerdir süren görüşmeler sonucunda PSG, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. Anlaşmaya göre Kezman 4 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla PSG'ye kiralandı. İlerleyen günlerde Kezman sağlık kontrollerinden geçecek ve PSG için imzayı atacak.

Hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kezman'ın gitmesi iyi oldu. Zaten 1 sene sonra 4 mn euro karşılığında bonservisi PSG'ye verilecek. Ön libero Partizan maçından önce alınır umarım ama aceleye de gerek yok gibi.
    (/s)

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Davids gelebilir Fenerbahçe'ye..Kaliteli ve tecrübeli bir ön libero.Solda da oynar,ön libero oynar.Hücumu da iyidir.Bence Fenerbahçe Davids'i getirebilir.
    Davids önemli bir sakatlık geçirmiş geçen gün okumuştum. Gerçekten de yaşına bakarak yorum yapılmaması gereken bir futbolcu, Carlos gibi. Yaşının üstünde performans sergiliyor. Önemli bir sakatlığı yoksa gelmesini isterim Davids'in Fenerbahçeye hem parasal açıdan da bizi hiç zorlamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fenerbahçe'nin bir süredir elinden çıkarmak istediği Sırp santrfor Mateja Kezman Fransa'nın PSG takımına kiralandı.

LİG TV'nin Haberine göre, Fenerbahçe, futbolcusunu satın alma opsiyonlu olarak Fransız ekibe 1 yıllığına kiralarken, PSG gelecek sezon Mateja Kezman'ı satın almak isterse bonservis bedeli olarak 4 Milyon Euro ödeyecek.

Yabancı kontenjanında böylelikle 1 futbolculuk yer açılan Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarına hız vermesi ve önümüzdeki günlerde yabancı bir orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kiralık olarak vermeye pek yanaşmıyordu külüp o yüzden haber doğru değil gibi.

Herhangi bir resmi açıklama yok şimidilik.Umarım bonservisiyle vermişizdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eğer haber doğruysa her an bi transfer açıklanabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lig Tv'de son dakika haberi olarak verildi bu haber Lig Tv Fenerbahçe Muhabiri tarafından. O yüzden doğrudur bence.
    (/s)

Mateja Kezman PSG'de!

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı ve MTK kadrosuna almadığı Mateja Kezman sonunda kendine kulüp bulabildi. Sırp futbolcunun Paris Saint Germain'e 1 yıllığına kiralandığı öğrenildi.
    Transferde opsiyon hakkı PSG'de bulunurken eğer Fransız kulüp Kezman'ı transfer etmek isterse 4 milyon Avro ödeyecek. Fakat bu transfer hakkında her iki kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu haber Fransızların önde gelen gazetesi L'Equipe ve France Football'un internet sitelerinde de yer aldı.

Lig TV

Mesaj Yetkileri