1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Arda çok iyi top saklıyor , hatta tackling özelliği de çok güçlü benim açımdan hiçbir zaman karşı takım atak yaparken kayıp topu alan bir Ofansif kanat oyuncusu göremedim (Daniel Alves ve Gökhan Gönül'ü defans oldukları için katmıyorum)...
    Arda ilk sahneye çıktığında sadece şık çalımlar atıyordu , ve 60'lara doğru yoruluyordu , fakat son senelere baktığımızda Arda aşırı şık çalım yapmaktan kaçınan mücadelelere girerek , ve sol kanatta topu alıp saklamaya çalışarak , rakibi yormaya çalışan , Balta ve Volkan'la çok iyi anlaştıklarından , sol kanadı otobana çeviren bir kimliğe büründü,sonraları gördük ki artık golcü özelliğin de konuşturmaya başladı ... Bence staminası yüksek olmalı , İsviçre maçında son dakiklarda o zeminde o kadar top sürüp çalım atıp şut çekmek çok kolay bir şey değildir ki rakibe çarpmasa bile pozisyonun gol olacağı kanaatindeyim ...
    Yani mevkisine göre Arda'nın fiziksel özelliklerinin çok iyi olduğu kanaatindeyim , ona duramadan çok yavaş demenizi de anlamıyorum , Kewell çok mu hızlı ? Lincoln çok mu hızlı ? bence en az bunlar kadar hızlıdır Arda ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Ulaştıram Bakanı Binali Yıldırım'ın açıklamasına göre yeni stadımızın adına karar verilmemiş , birkaç alternatif varmış bunları görüşüyorlarmış ...
    Kaynak : Fanatik

Last edited by 3842 : 07.Ağustos.2008 at 13:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri