arshavinin son kurbanıda sen olacaksın gibi duruyor hadi bakalım![]()
arshavinin son kurbanıda sen olacaksın gibi duruyor hadi bakalım![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Daha Öncede Yorum Yazan Tüm Arkadaşlarıma Teşekkürler..
Teşekkürler.
Peki Büyük Koyacağım Resimleri
Saol Kaan, Henüz Takımda İyi Futbol İstikrarını Yakalıyamadım ama İyi Gidiyoruz.Umarım Daha iyi Transferlerde YapabilirizTeşekkürler.
Saol Yağız, Transferlerimden Sadece Arshavin,Ogararu,Erhan Küçük Takımımda Oynuyabilir. Diğerleri Potansiyer Transferler Ayrıca Henüz Takımda Kimi Kadro Dışı Bırakıcağıma Karar Veremedim çünkü Bütün Yabancılar Teker Teker SakatlanıyorTeşekkür Ederim Buğra, Bilemiyorum
Henüz Formu İstediğim Seviyeye Ulaşamadı ama Doğru Kullanırsan Muhteşem Bir Oyuncu..
![]()
TSL 2. HAFTA
Zorlu Şartlarda Oynadığımız Deplasmanda Erken Bulduğumuz 3 Golle Rakibimizi Devirmesini Bildik.
TSL 3. HAFTA
Kocaeli Deplasmanında Rakibimizi Kalemize Getirmeden, Ezerek Yendik.
Maçta Sakatlanan Linderoth 4 Ay Aramızda Olmuyacak.
Şampiyonlar Ligi 3. Tur 2. Maç
Schalke'yi Sahadan Silerek Yendik. Şampiyonlar Ligi Vizesini Gollü Galibiyet İle Almasını Bildik.
Maçta Sakatlanan Harry Kewell 2 Hafta Aramızda Olamıyacak.
ŞAMPiYONLAR LiGi GRUP EŞLEŞMELERi
![]()
Kolay Bir Gruba Düşmedik, Daha İyi Bir Grup Gelebilirdi.. Kolay Lokma Değiliz Avrupa'ya Bunuda Kanıtlıyacağız.
TSL 4. HAFTA
![]()
Gazintepspor'u Servet Kafa Golüyle Yenmesini Bildik, Yolumuza Devam Ediyoruz.
TSL 5. HAFTA
Kayseri'de Bizim Adımıza Zor Geçen Maçta Servet Çetin'in Yine bir Kafa Golüyle Geçmesini Bildik..
Maçta Bileği Burkulan Arshavin 2 Ay Aramızda Yok.
Şampiyonlar Ligi Grup 1. Maçı
Dinamo Kiev'i Son Saniyelerde Servet Çetin'le Bulduğumuz Golle Nakavt Ettik. Grubumuza 3 Puanla Başlıyabildik.
TSL 6. HAFTA
İstatistiklere Bakınca Ne Söylenebilirki
TSL 7. HAFTA
Kaleyi Tutan Her Şutumuz Gol Oldu.. Maçın Yıldızı 1 Gol 4 Asistle Harry Kewell'dı.
Şampiyonlar Ligi Grup 2. Maçı
Maça Kaybetmemek İçin Çıkıyorduk, Defansif Bir Taktik Yapıp Takımımı Sahaya Öyle Sürdüm..
![]()
Maçtada Hep Arsenal Oynadı Biz Sadece Seyrettik.
Oyuncularımı İstediğimi Başardıkları İçin Tebrik Ediyorum, Maçın Yıldızı Tabikide De Sanctis.. Bu Arada Maçı İzliyenler Arasında Fatih Terim'de Görüldü.
Şampiyonlar Ligi Puanlaması
TSL Puanlaması
Türkiye Kupası Grup Eşleşmeleri
Fikstürümüz
İyi Başladık İyi Gidiyoruz, Önümüzde Beşiktaş Derbisi var..
Son Olarak Takımımıza Benjamin Roth isimLi Regen Oyuncu Katılmıştır. 10 Ulusal Maç Sonrası 300 Bin € Ödenecektir ( 196 PA )..
Esen Kalın, İyi Günler![]()