1 ile 30 arası toplam 172 sonuç

Konu: FM 2009 Güncelleştirmesi [03.08.2008]

Hybrid View

yaa arkadaşım eline koluna sağlık eyvallah çok saol ama trabzonsporun oyuncuları o kadar kötü oyuncularmı ya güncellemeyi yüklemeden önce song'un defansif özellikleri mkemmel yani galatasaraydayken örneğin gökhan ünalın ya kayseride özellikleri bombaydı bitiricilik olsun kafa olsun fakat trabzonu burda bitirmişsiniz zaten çok kötü olmuş bu konuda biraz daha gerçekci olabilirdin eyvallah...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakuraozgun View Post
    yaa arkadaşım eline koluna sağlık eyvallah çok saol ama trabzonsporun oyuncuları o kadar kötü oyuncularmı ya güncellemeyi yüklemeden önce song'un defansif özellikleri mkemmel yani galatasaraydayken örneğin gökhan ünalın ya kayseride özellikleri bombaydı bitiricilik olsun kafa olsun fakat trabzonu burda bitirmişsiniz zaten çok kötü olmuş bu konuda biraz daha gerçekci olabilirdin eyvallah...
    :s nası yani. Oyuncuların özelliklerine ellemedimki ben düşüş olsun. Trabzona kastımmı var benim Yapsam Galatasaray'a yaparım

Yanlışın var tekrar bir karşılaştırma yap. Sadece Transferlerin gerçekleştirildiği bir güncelleme bu. Oyuncu özelliklerine senin bu şekilde yaptığın gibi yorumlar geleceğini bildiğim için ellemedim. 8.0.2 ile tek fark Murat ile 4 büyük takımdaki bazı oyuncuların mevkilerini düzelttik. Misal Emre MLC değil MC, Ufak tefek oyunu hiç bir şekilde etkilemeyen birşey yaptık yani.

3. Default

Quote Originally Posted by sakuraozgun View Post
    Hocam ben de Trabzonsporluyum, ligde su an kayıpsızım ılk yarı ıtıbarı ıle Trabzonspor cok daha ıyı yama ıle bırlıkte ... 5 Ağustostan ıtıbaren olan transferler eklenecektır bugun yamaya 1 eylulde yayınlayacagım yenı yamayı ...

Mesaj Yetkileri