1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Paf takım oyuncularıyla, yani gençlerle çok daha yakından ilgileneceğimi turksportal interaktif dergisinde belirtmiştim, zaten her zaman da içimde ukte olarak kalmıştı paf oyuncuları fazla takip edememek. Bu akşam Mehmet Ekşi bize yemeğe geldi ve tanıştım, tabi evde muhabbeti bozup da oyuncular hakkında bilgi almadım ama sözünü aldım, Salı günü inşallah Nevzat Demir Tesislerine gidip paf antremanını izliyip ardından Mehmet Hocayla gençler hakkında konuşacağız, gerekli bilgileri alacağız. En azından oyuncularının zayıf ve etkili olduğu özelliklerini öğrenip, ulaşabilecekleri potansiyeller hakkında en doğru bilgiyi alacağımı düşünüyorum. Fm 2009'a da yetiştirebilirsem ki sanırım yetişir işte o zaman çok güzel olacak
    Koray Ali Kuçik ve Necip Hakkında bilgi vereyim, Ali Kuçik: Ca: 90, Pa: -8, home rep: 100. Acc: 14, Pace: 14, Agilit: 13, Teknik: 10, Heading: 11, Finishing: 12 Right foot: 20, left foot: 10

Necip: DM: 20, MC: 15, AMC: 12 ca: 90, pa: -9, verebilirsin.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Koray Ali Kuçik ve Necip Hakkında bilgi vereyim, Ali Kuçik: Ca: 90, Pa: -8, home rep: 100. Acc: 14, Pace: 14, Agilit: 13, Teknik: 10, Heading: 11, Finishing: 12 Right foot: 20, left foot: 10

Necip: DM: 20, MC: 15, AMC: 12 ca: 90, pa: -9, verebilirsin.
    Ali' yi Paflarda izlemiştim BJK tv' de. Bir de B gençler finalinde izledim canlı olarak. Oralar da Hep St oynuyordu. Ama Biz forward: 20, free role: 15 AMR: 14 verelim. Yani oyunda FC gözüksün. Doğrusu bu olacaktır.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri