1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Galatasaray Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Doğru düzgün T.D.ümüz olsa bir sorun kalmaz.Geçen sene bu forvetlerle ne goller attı.Rakiplerimiz alır Euro 2008 şampiyonunun T.D.ünü biz alırız Leverkusen'in kovduğu T.D.ü..Takır takır gol atan oyuncularımız birden çok kötü oynamaya başladı.Bunun çok nedeni vardır fakat bir nedeni de şüphesiz T.D.ümüz Skibbe.
    Skibbe'yi kötülemek için çok erken değil mi? maçları izledin mi hiç? nonda ve ümit ne pozisyonlar kaçırdı. boş kaleye gol atamayan adamlara T.D ne yapabilir ??

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post

Skibbe'yi kötülemek için çok erken değil mi? maçları izledin mi hiç? nonda ve ümit ne pozisyonlar kaçırdı. boş kaleye gol atamayan adamlara T.D ne yapabilir ??
    Biliyorum neleri kaçırdıklarını.Gol atamasakda çok iyi oynuyorduk maçlarda.Şimdi golü bırak iyi bile oynayamıyoruz eskisi kadar.Steaua Bükreş maçında görücez T.D.ümüzü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biliyorum neleri kaçırdıklarını.Gol atamasakda çok iyi oynuyorduk maçlarda.Şimdi golü bırak iyi bile oynayamıyoruz eskisi kadar.Steaua Bükreş maçında görücez T.D.ümüzü.

Aygün Bursa macını izlemedin sanırım? Sayabildigim İvankov 6 top cıkardı. Nonda'nın 2-3 tane karsı karsıya abanıp auta gönderdigi top var, M.Topal'ın direkten dönen topu var. Hucum olarak cok pozisyon buluyoruz, sorun sn vuruşlarda. Resmi maclarda daha ciddi olacaktır oyuncular. Bunlar hazırlık macı ölcü degil bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aygün yapma Allah aşkına..Tamam t.d'miz tecrübesiz veya herhangi başarısı olmayan biri olabilir ama Bursa maçında gerçekten iyi oynadık..

Bir de Steaua maçında çift forvet oynayacaksak bence Nonda-Kewell veya Nonda-Yaser oynamalı.Tek forvet oynayacaksak kesinlikle Yaser.Nonda'dan şu ana kadar daha iyi bir performans gösterdiği konusunda hemfikiriz sanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bence tam tersi defansımız ve ortasahamız çok güzel oynuyorlar sadece gol yollarında sıkıntı çekiyoruz..

Mesaj Yetkileri