Sayfa 107 / 122 İlkİlk ... 75797105106107108109117 ... SonSon
3,181 ile 3,210 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bu gol sorunumuz inaşşalh steau maçında olmaz

Galatasaray´ın golcü transferindeki yeni rotası Ukrayna.
    8.8.2008

Galatasaray’ın golcü transferindeki yeni rotası Ukrayna. Yönetici Haldun Üstünel’in bu ülkeye giderek Shakhtar Donetsk’te forma giyen Brandao için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. Fransa’nın dünyaca ünlü dergisi France Football ise, Sarı-Kırmızılı ekibin Lyon’un tecrübeli golcüsü Milan Baros’la ilgilendiğini yazdı. Yönetim 11 Ağustos’a kadar transferi gerçekleştirebilirse, Şampiyonlar Ligi statüsüne göre Steaua Bükreş maçının kadrosuna 1 oyuncu ilave edebilecek.
    Kaynak : Fantik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    öncelik ricardo oliveira da oldugu için hamleden kastım oydu birçok

oyuncuyla ilgilenelim hatta sayfalarca liste çıkaralım ama önceliğin oliveira

da olduğun herkes biliyor..yoksa bugünkü listede yeni futbolcunun adı

olurdu ama yönetim almışken en iyisi olsun istiyor..

şah çekip mat yapmak da ricardo oliveira ile oluyor işte o yüzden tek hamle büyük hamle
    Anlamadın demek istediğimi Neyse...

Haldun üstünel habire başka ülkelere gidiyor harcanan o uçak paralarıyla olivieranın parasını 2 katına çıkarırdık

Milan Baros olsa mükemmel olur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    34

Transfer Yaparsak Oyuncuyu Oynatabiliyormuşuz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Brandao kalsın, Baros süper olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Transfer Yaparsak Oyuncuyu Oynatabiliyormuşuz..
    Kim diyormuş

Şimdi yaparsak ŞL de oynayamaz fakat Ligde oynar

Bu arada Aşşağıdaki haber yalan. Haldun üsyünel Ukraynada felan değil 2 gündür istanbulda floryada şimdi GS TV de antremanı izliyor ve baya keyifli hep gülüyordu. Ben diyorum rahat olun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Baros Oliviera Ve Mccraty'den daha iyi olur bizim için bence

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Anlamadın demek istediğimi Neyse...

Haldun üstünel habire başka ülkelere gidiyor harcanan o uçak paralarıyla olivieranın parasını 2 katına çıkarırdık

Milan Baros olsa mükemmel olur

ne yalan söyliyeyim sende benim ne demek istemediğimi anlamadın..

fikrine saygım var ama katılmıyorum

transfer konusuna gelince de haldun üstünel in dünkü açıklamaları adeta yüreklere su serpti...G.Saray a yakışır bu formaya layık olacak kaliteli bir oyuncu alacağız dedi..brandao falan sanmıyorum..en az oliveira baros klasında biri gelecek ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kim diyormuş

Şimdi yaparsak ŞL de oynayamaz fakat Ligde oynar

Bu arada Aşşağıdaki haber yalan. Haldun üsyünel Ukraynada felan değil 2 gündür istanbulda floryada şimdi GS TV de antremanı izliyor ve baya keyifli hep gülüyordu. Ben diyorum rahat olun
    Haldun Üstünel bıyık altından gülüyorsa birşeyler olumlu gidiyordur

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Şampiyonlar Ligi statüsüne göre Steaua Bükreş maçının kadrosuna 1 oyuncu ilave edebilecek.
    Kaynak : Fantik
    Doğru Değilmi?

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

1 oyuncu ilave edebiliyorsak o zaman Milito'yu alırız

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sitte ikide bir ''Milito Milito'' yazıp cümlenin sonuna '''' koymassan çok iyi olur.Bir şeyi bir kere okuyunca anlayabiliyoruz.Forumunu kalitesini düşürme durduk yere.

Transfer görüşmeleri hakkında; Oliviera işi zora girmiş gibi duruyor.Alınsa harika olurdu ama zor.Brandao gereksiz olur.Baros isim olarak iyi ama form olarak ne kadar doğru bir tercih olur tartışılır.Mc Carthy her zaman iyi golcü olmuştur benim gözümde.Alınırsa iyi transfer olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Galatasaray Brandao'yu alırsa büyük iş yapar ama bence Shahktar bırakmayacaktır.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post

staeu maçını geçersek şampiyonlar liginden gelecek olan gelirle oliveira içn ekstra kaynak da oluşturabilirz..
    çok doğru.bence yönetim bunu bekliyor

ayrıca galatasaray'ın hazırlık maçlarında az gol atmasından açıkçası hiç endişelenmiyorum.Geçen seneyi hatırlayın arkadaşlar..yine böyle başladık ama ne yaptığımızı herkes gördü..

Lig'de gayet iyi oynayacağımıza eminim. Ama ŞL. için formda-yıldız bir forvet lazım
    Last edited by metaLwrath : 08.Ağustos.2008 at 14:23

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Eskiden yok diyordum amacı bu değildir ama şimdi şüphelerim bariz derece de arttı. Post kasmaya çalışıyorsun ama bu kadar belli etme. Sen Crouch'un bonservis bedeline ve yıllığına ne kadar verildiğini biliyor musun? Ben söyleyeyim, Porstmouth bu adam için 11 mn avro ödedi Liverpool'a ve yıllık 2 mn avro verecek. Demek istediğim araştırmadan etmeden, basında haberi dahi olmadan 3-5 gündür takımınıza birçok forvet getirip geri gönderdiniz, burayı sohbet alanına dönderdiniz. Sadece sana veya senin gibi yapan arkadaşlara demiyorum. Genele söylüyorum. Ha mesajların tasasında da değilim ne de olsa transfer dönemi bittiğinde GMA gönderilecek konular, mesaj sayılarınız düşecek ama insanların sizler hakkında ki düşündükleri akıllarından silinmeyecek.
    Abi benim post kasmaya çalıştığım falan yok.Ben bu siteye 2 yıldan fazladır giriyorum post kasmak istesem 7 bin 10binleri bulmuştum(istersen üyelik tarihime bakabilirsin).

Konumuza dönecek olursak.Dünkü maç Steaua maçı olsaydı cinnet getirmiştim harbiden.Nonda ve Ümit gerçekten çok formsuzlar.Hele Nonda'nın kaleciyle karşı karşıya topu üstten aut'a atmasına bittim..Aklıma doğrudan Yaser ve Necati geldi.Necati olsaydı bence kendini göstermek için 2-3 gol atardı dün.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

3 oyuncu değilmi şamp.ligine adam ekleme sayısı ? fm'de oyle yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet öyle gruplara kalırsak 3 oyuncu ekleyip(3 oyuncu çıkarmamız lazım ama) olabilir Boşta 1 kontenjanımı var..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Skibbe, Meira, Brandao, Zigic isimlerini Turk spor camiası ilk kez turkspor.net ten okudu.. Galatasaray'ın İtalyan Kaleci Sanctis ile kesin anlaştığını da yine ilk defa turkspor.net açıklamıştı.. VE ŞİMDİ TURKSPOR.NET YENİ BİR İSMİ AÇIKLIYOR ve BİR KEZ DAHA İSTİHBAHATTAKİ GÜCÜNÜ ORTAYA KOYUYOR. İŞTE HALDUN ÜSTÜNEL'İN "YENİ BİR GOLCÜYÜ BİTİRMEK ÜZEREYİZ" DEDİĞİ FUTBOLCU.. İŞTE G.SARAY'IN "BUZ ADAMI" İŞTE RENKLERİNE KATMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI YENİ YILDIZI... TURKSPOR.NET FARKI İLE...

İŞTE YENİ YILDIZ..
    BARCELONA'NIN FORVETİ..
    DÜNYA YILDIZI GUDJHONSEN

Oliveira'nın G.Saray'ın kapısından dönmesinden sonra G.Saray yönetimi B planını uygulamaya koydu ve Barcelona'nın ünlü yıldızı ile görüşmelere başladı.. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin in yürüttüğü görüşmelerde süratle mesafe kaydedildi..

BUZ ADAM LAKAPLI EİDUR GUDJOHNSEN KİMDİR?

Eidur Gudjohnsen, İzlandalı futbolcu İzlandaca, Hollandaca, İngilizce ve Danca bilmektedir.

İzlandalı oyuncu futbola 1994 yılında İzlanda'nın Valur kulübünde başladı. Daha sonra PSV Eindhoven'a giden oyuncu bekleneni veremeyince, O sezon İngiltere 1. liginde mücadele eden Bolton Wanderers'a gönderildi. Premier League'de yıldızı parlayan oyuncu, Chelsea'nin dikkatini çekti ve 5.750.000 € transfer bedeliyle Chelsea'ye transfer oldu. Chelsea'de uzun süre takımda ilk 11'de yer aldı. Her fırsatta bir Jimmy Floyd Hasselbaink hayranı olduğunu belirtten Gudjohnsen, genç yaşta Hasselbaink'le futbol oynama imkanı bulmuştur. 2005-2006 sezonunda Chelsea'de forma şansı bulamaması nedeniyle İspanyol kulübü FC Barcelona'ya transfer olmustur.

Ayrıca Eidur Smari Gudjohnsen, İzlanda Milli Takımında da 1996 yılından beri forma giymektedir.Valur Reykjavik takımının altyapısından yetişmiştir.Valur Reykjavik'de 17 maçta 7 gol atıp 1 yıl boyunca oynamıştır. Babası da kendi gibi futbolcudur.

Babası Arnor Gudjohnsen 34 yaşındayken 17 yaşında olan oğlu Eidur Gudjohnsen ile bir milli maçta beraber oynamışlardır. Ancak aynı anda saha da bulunmamışlar. Arnor Gudjohnsen'in bir de gol attığı maçta oğlu Eidur Gudjohnsen ilk yarı sonunda babasının yerine oyuna girmiştir. İzlanda bu maçta Estonya'yı 3 - 2 mağlup etmiştir. Bu aynı zamanda baba oğulun aynı kadroda bulunduğu tek milli maçtır.

Baba Gudjhonsen İzlanda formasıyla A Milli takımımızı 5-1 mağlup ettikleri karşılaşmada Ay Yıldızlı ekibimizin kalesine tam 4 gol göndermiş ve bu onun kariyerinde bir maçta 4 gol attığı tek karşılaşma olmuştur..

TURKSPOR.NET ÖZEL..
    KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..

Turkspor.net sabah saatlerinde ulaştığı haberi, EMEK HIRSIZI BAZI GAZETELER ÇALMASIN diye gazeteler basıldıktan sonra gece yarısı saat 02.20 de sitesine koydu. (Haber altında görünen saat haberin yayına hazırlandığı ancak aktif hale getirilerek gösterilmediği saattir)
    BU SEBEPTEN BU HABER BUGÜN HİÇ BİR GAZETEDE YER ALAMAYACAK..

GUDJHONSEN HABERİNİ GAZETELER TURKSPOR.NET TEN İKİ GÜN SONRA VERECEKLER..

Haber ajansları, internet siteleri ve televizyonlar turkspor.net den alacakar..
    Last edited by Nocna Mora : 08.Ağustos.2008 at 17:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Gudjonsen mi yaşlı kurt yani süper adam

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Gudjonhsen çok iyi oyuncu ama bonservis ve maaş konusunda anlaşabileceğimizi sanmıyorum . keşke olsa ama zor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Utanmasalar İbrahimoviç'i bile yazacaklar. Dur onuda ben söyleyeyim de benim farkımla ismini duyun. (Allah'ım yarabbim birde övünüyorlar)...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Altı üstü Gudjohnsen'i yazmışlar. Yalan haber olabilir, ama abartmayın. Galatasaray Gudjohnsen'i rahatlıkla alabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ya ben inanmıyorum olivierayada böyle ortalığı kaldırdılar bi şey çıkmadı..Sonra şansa tuuturuyolar ''biz demiştik'' diyolar..Hey Allah'ım yaa..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Galatasaray Baptista'yı alabilir çünkü kadroda düşünülmüyor ve Real'de para kazanmak istiyor Galatasaray'da yeterli parayı veriyor..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baptista veya Gudjonshen çok yararlı olur.İkisi de gelse çok iyi olur aslında. O parayı bulana kadar sezon geçer zaten.Baptista iyidir iyi.

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Baptista veya Gudjonshen çok yararlı olur.İkisi de gelse çok iyi olur aslında. O parayı bulana kadar sezon geçer zaten.Baptista iyidir iyi.
    Bonservisini herhalde cebinden veriyorsun.Öyle kolay değil o dediğin transferler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tekrar söylüyorum beyler, Galatasaray medyada adı geçen isimleri alabilecek miktarları rahatça bulabilecek bir takım. Siz Galatasaray'ı çok küçümsüyorsunuz, ki bu gerçekten inanılmaz bir durum. Süper Adnanlar bir yolunu bulur, alır istese bu isimleri. Vurur, kırar yine bulur o parayı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bencede Adnanlar Çok Akıllı Adamlar bu İsimleri Alabilecek Miktarı Bulabilicek İnsanlar.. En Büyük kanıtlarından Biriside Son Sponsor Anlaşmasıdır Herhalde..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oliveira ile görüşmeler sürüyormuş. Adnan sezgin dün mac öncesi röportajında 7 agustosta bitti diye bir kelime oyunu yaptı ; ancak Haldun Üstünel konuştugunda "Oyuncu ile 3 hafta öncesinden anlasıldıgını, zaragoza ile anlasma zemini arandığını" söyledi. Hala irtibat halinde olundugunu hatta mesajlasma devam ediyor diye de birsey söyledi. En sonunda da "Oliveira görüştügümüz isimlerden biri" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

turkspor.net Oliveira G.Saray da diye açıklama da yapmıştı..forvet gelip imzayı atmadan kimseye inanmam açıkçası ..

ben hala söylüyorum yönetim oliveira yı yada o klasta bir oyuncuyu değil de daha orta şeker bir oyuncuyu almak

istese listeye yetiştirirdi ama almışken eldekilerden çok daha iyi biri olsun istiyorlar..ki çok da doğru

yapıyorlar..

hala neden oliveira konusuluyor anlamıyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    hala neden oliveira konusuluyor anlamıyorum?
    hala oliveira konuşuluyor çünkü yönetim hala oliveira ile ilgileniyor ..

haldun üstünel ve adnan sezgin açıkladı..

Mesaj Yetkileri