1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Ayberk Tuncer Kariyeri (Wolfsburg)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antreman sonrası basın toplantısı.

Spiker: Sayın Tuncer, Wolfsburg'dan önce başka bir takım çalıştırmadınız bu tecrübesizliğiniz sizi korkutuyor mu?
    Tuncer: Asıl rakipleri korkutsun. Daha önce hiç beni ve yönettiğim takımları izlememek onları yusuflatıyordur şimdi. Anam ağzımdan kaçtı. Kaçmışken söyleyeyim. Ön libero için Ayila Yussuf ile ilgileniyoruz.

Spiker: Wolfsburg geçen seneyi 5. tamamlayarak UEFA Kupası'na katılmaya hak kazandı. Siz bu başarıyı tekrarlayabilecek misiniz?
    Tuncer: Yani arkadaşlar siz bile Wolfsburg 14. olur diye yazıyorsunuz gazetelerinizde sonra bana gelip hadi 5. ol bi daha. Yiyor mu!? diye laflar ediyorsunuz. Orantılı olun. Adamın tepesini attırmayın. Sana versem ben bu kadroyu Siirt Köy Hizmetleri Belediyesi İdman Yurdu'na yenilirsin. Başka sorusu olan var mı?

Spiker: Transferler hakkında bilgi verir misiniz?
    Tuncer: Sol tarafa 2 ön liberoya 1 transfer mutlaka gerçekleşecek. Onun haricinde takımımdan gönderilecek 4-5 oyuncu var. Zamanı gelince öğreneceksiniz kimlerin gittiğini kimlerin geldiğini.

Spiker: Azıcık ucundan çıtlatsanız?
    Tuncer: Baş harfleri DC ötekinin EC bir diğerinin LA. Oldu mu?
    Spiker: Olmadı ama oldururuz biz. Fanatik'le Fotomaç'tan arkadaşlar geldi. Onlar yazar birilerini mutlaka.
    Tuncer: İyi günler, arkadaşlar.

Ertesi gün fotomaç

FOTOMAÇ SİZİN İÇİN ARAŞTIRDI!!!
    Wolfsburg'un transferlerini bizzat biz aradık taradık bulduk.

Varan 1

Sola 2 transfer diyen Ayberk Tuncer'in 1 numaralı transferi "DC" Parana'da oynayan genç Brezilyalı ultra hiper mega star Daniel Cruz. O kadar genç ve o kadar yetenekli olan bu oyuncu 25 yaşında ve tam 24 senedir futbol oynuyor. Futbola Cruzeiro Mahalle Mektebi'nde başlayan Daniel Cruz daha sonra babasının ısrarlarıyla Parana Lisesi futbol takımına geçmiştir. Bu oyuncunun bonservisi için 3,5 milyon £'u gözden çıkaran Ayberk Hoca "Ne yapın ne edin Cruz'umu getirin." dedi.

Varan 2

Diğer sol transferi ise Botafogo'nun 3 M'li 7 yıldızlı sol açığı Eduardo. Eduardo'nun C'si uymasa da uydurduk. Fotomaç'ız biz! Bu oynucuya bonservis olarak 2 milyon £ ödenecek.

Varan 3

İşte en bomba bomba bu bomba. Ayberk Hoca, Los Angeles Galaxy'nin Wolfsburg'un yönetimi tarafından alınması isteğinde bulundu. Bu sayede Landon Donovan, David Beckham gibi yıldızları Wolfsburg'a getirtecek. Kurt bu hoca. Vallahi çakal. Çok şerefsiz bir şey.

Herkesten önce transferler Fotomaç'tan okunur!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte Varan 1'im. Daniel'im Carvalho'm. Yanındakini de tut getir gelirken dedim ama param yetmedi ona. Kulübüne 5,25 milyon verdik. Sakat geldi. Maalesef ilk 1 ay yok ama toparlayınca çok iyi işler yapacak. Güvenim sonsuz ona.

Edgar Castillo

Tanınmış takıma gidecek diye bi sevindi bi sevindi garibim

Ve işte asıl kilit adamlarımdan biri daha. Defans kurgum uyum sağlarsa eğer çok az gol yerim diye düşünüyorum. Çünkü o gelen adamın adı Leon Andreasen!!!

Eskimiş yıldız Johan Micoud'yu da getirdim.

Ayrıca Yussuf Ayila, Binya ve Ever Banega kiralandı. Kiralık ücretlerinin tamamı Wolfsburg tarafından karşılanacak. Ama kulüplere herhangi bir bedel ödenmeyecek.
    Last edited by Comrade Alberto : 09.Ağustos.2008 at 14:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri