1 ile 30 arası toplam 470 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü 2008 - Teknik Problemleri

Hybrid View

şans eseri mi bu bana kaç kere oldu hep aynı şekilde çözdüm
    2. olmazsa 3. olmasa 4. artık ne kadar hastasıysan oyunun

Quote Originally Posted by musti83 View Post
    şans eseri mi bu bana kaç kere oldu hep aynı şekilde çözdüm
    2. olmazsa 3. olmasa 4. artık ne kadar hastasıysan oyunun
    İlginç bir tarz valla
    Denemeye çalışcam senin gibi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

o banada oluyor. Mesela Turksportal masa üstünden açıyorum oyunu sonra kapatıyorum. Forumda geziyorum felan sonra tekrar TSİ Masaüstün programına basıyorum(yani farkında olmadan 2 tane TSİ Masaüstü Programı açılmış oluyor ve sistemin kafası karışıyor ) oyuna girince ing oluyor. Bunun sebebi ilk başta kapatırken sadece oyunu kapatıyorsunuz aynı zamanda aşağıdaki simgeden TSİ Masaüstü programını kapatırsanız sorun kalkar

Yada oyunu açarken alttaki Başlat çubuğundaki simgeye basarak açın türkçe oluyor

Faydam dokunduysa mutlu olurum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    o banada oluyor. Mesela Turksportal masa üstünden açıyorum oyunu sonra kapatıyorum. Forumda geziyorum felan sonra tekrar TSİ Masaüstün programına basıyorum(yani farkında olmadan 2 tane TSİ Masaüstü Programı açılmış oluyor ve sistemin kafası karışıyor ) oyuna girince ing oluyor. Bunun sebebi ilk başta kapatırken sadece oyunu kapatıyorsunuz aynı zamanda aşağıdaki simgeden TSİ Masaüstü programını kapatırsanız sorun kalkar

Yada oyunu açarken alttaki Başlat çubuğundaki simgeye basarak açın türkçe oluyor

Faydam dokunduysa mutlu olurum
    Hocam kırmızıyla gösterdiğim bölümdeki önerin pek mantıklı gelmedi bana
    Çünkü eğer böyle bir durum olsaydı bu yamayı yapan arkadaşlar herkesin bu şekilde gireceğini bilerek neden Tm 2008'den açarken Gilette reklamını koysunlar ki?

Ama deniycem. Umarım olur. Yoksa bu konuda işlevini kaybediyo iyice. Ne bir bakan yamanın yapımcıları var ne de profesyonel olarak bu işi bilip yardım etmeye giren var
    Sizin iyi niyetli davranışlarınızda olmasa sorun yaşayan arkadaşlarımızın burada yaptığı yakınmaktan öteye gidemeyecek..

Daha da olmadı artık yöneticilere pm atıcam konuya bakar mısınız diye.. Tabi online görebilirsek..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende senin ne dediğini anlıyamadım

Programı açtığında saatin olduğu çubukta küçük bir simgesi çıkıyor birdaha açarken ordan açın diyorum ben.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bende senin ne dediğini anlıyamadım

Programı açtığında saatin olduğu çubukta küçük bir simgesi çıkıyor birdaha açarken ordan açın diyorum ben.
    Hocam evet yanlış anlamışım
    Ben Tm'yi hiç açmadan direk fm simgesine tıklayarak gir dedin sandım altta tm 2008 çalışırken.
    Pardon

Senin bu şekilde yapmaktaki amacın sanırım 2 tane tm açmış olmaktan kurtulmak değil mi?
    Ben yine senin dediğin gibi Tm 2008i açtım oyuna girdim sadece oyunu kapattım Tm 2008 açık kaldı sonra tekrar tm 2008'den girip yapmayı denedim yine ingilizce.

Ne yaptıysam olmadı valla. Biraz daha zorlarsam sıyırıcam galiba yavaş yavaş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ayrıca bu gillette reklamını kaldırmanın bi imkanı yokmu adamlar bilinç altımı yedi artık uyurken traş oluyorum

Mesaj Yetkileri