dotomaç transferlerin noldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fotomaç pardon :A
dotomaç transferlerin noldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fotomaç pardon :A
Last edited by hekozja : 10.Ağustos.2008 at 00:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok istedim Los Angeles Galaxy alınsın diye ama almadılar
Bjk Maçı öncesi basın toplantısı
Muhabir: Sayın Hocam Beşiktaş'ın Brezilyalı forveti Bobo ile ilgileniyormuşsunuz. Doğru mu?
Ayberk: Biz Wolfsburg olarak buraya transfer yapmaya değil maç yapmaya geldik. Bundan dolayı maçla ilgili sorulara geçelim. Başka soru
Muhabir: Hocam Grafite'nin sakatlığı ne durumda? Oynayabilecek mi ve de sizce Wolfsburg hücum hattı Beşiktaş savunmasını geçebilecek mi?
Ayberk: Öncelikle sorular için teşekkür ederek belirtmeliyim ki 1. sorunuz maç saatinde 2. sorunuz maç sonunda belli olacak.
Muhabir: Beşiktaş'ın seyircisi sizi ve takımınızı korkutuyor mu?
Ayberk: Beşiktaş seyircisi sahaya çıktığınızda 2 takımı da korkutur. Ancak ilk 30 dakika rakip takımı daha çok korkuturlar. Eğer ilk 30 dakika Beşiktaş'a pozisyon vermezsek Beşiktaş seyircisi takımını baskı altına alacak ve hatalar yaptıracaktır. Eminim.
Muhabir: Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musunuz hocam?
Ayberk: Düşünüyorum açıkçası. Yaz tatilinde Bodrum güzel olurdu.İyi günler dilerim.
Olaylı geçen Beşiktaş maçı az sonra...
ÇARŞI AYBERK'E KARŞI
Ayberk Tuncer'in yaptığı açıklamalardan dolayı onu kınıyoruz. Kendisi bir Fenerbahçe taraftarıdır ve bunu bilmeyen yoktur. Sadece Beşiktaş seyircisine taş atmak için söylediği bu sözlere cevabımız maç saatinde olacaktır. Şimdilik sadece 20 Eylül'ü bekleyin. Cevabımızı o gün vereceğiz.
Maçın ardından Maraton.
Şansal: Yahu hocam bu Beşiktaş seyircisi neydi öyle yahu?
Erman: Şimdi hojam sen eğer çıkar dersen bunlar destek değil köstek olurlar. Öyle yaparlar seni. Beşiktaş seyircisi bu abi. Aklın hayalin almaz. Hala kulaklarım uğulduyor. 1 saniye susmadılar hocam. Sabahtan akşama. Sabahtan gitmişler Wolfsburg'un kampına. Güvenlikler, polisler barikat kurmuş geçmesinler diye. Barikatın arkasından ıslıklamışlar Wolfsburg'u. Otobüs stada gelememiş zaten. Maç saatinde de hiç susmadılar ve dikkatini çekerim hoca. Eskiden bir başlarlardı Kartal gol gol diye gol yeseler de onu söylerlerdi. Şimdi ıslıklar, taçlarda, kornerlerde alkışlar. Helal olsun Ayberk Hojaya. Adamları ne güzel motive etmiş.
Şansal: Hocam ama ayıp değil mi? Koskoca Wolfsburg'un antrenörüsün. Çıkıp böyle kışkırtıyorsun seyirciyi. Bir dakika Erman Hocam canlı röportaj var. Ayberk Tuncer'le.
Muhabir: Hocam Zaccardo 2 sarı karttan kırmızı kart gördü. Oyuncularınız çok sinirliydi. Neden böyle oldu?
Ayberk: Açıkçası anlam veremedim böyle profesyonel oyuncuların bu davranışlarına. Gayet sakin başladığımız bir maçta olayları bir anda gerildi. Gereksiz yere 2 sarı kart gördü Zaccardo. İstemediğimiz bir sonuçla ayrıldık.
Muhabir: Hocam Beşiktaş taraftarı hakkındaki sözleriniz kimilerinle amatör yorumlar olarak algılandı. Nedir düşünceniz?
Ayberk: Yani arkadaşlar ben tarafsız bir şekilde cevap verdim o günkü soruya. Hala da öyle düşünüyorum. Bugün bizim yediğimiz ıslıkların bir çoğu da Beşiktaş'a gitti. 10 kişi kaldıktan sonra daha da ıslık yedik ama bu ıslıklar aynı zamanda Bobo'nun Nobre'nin Holosko'nun da sinirini bozdu gol atamadılar diye. Ben hala düşüncemin arkasındayım. İyi günler dilerim.
Şansal: Ne diyorduk Erman Hocam. Pastırma diyorduk galiba...
http://ktunnel.com/index.php/1010110...f5bd2b7e518108
konuşmanın devamı youtube'de. izlemek isteyenler erman-şansal-pastırma üçlüsünü izlesinler. tavsiye ederim
Takımım taktiğime alışıyor. Rahat geçtik HSV'yi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serhat Akın'ın Fenerbahçe'ye gelmeden önceki takımı Karlsruhe'yi de rahat geçtik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tam her şey iyiye gidiyor derken Dortmund bizi mahvetti. Onlar kadar şut attık ama bize gelen her şut içeri girdi. Kaleci arayışım başlamıştır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş'la rövanş maçımda adeta ezdik oyun olarak. Genel olarak ayağa paslarla vakit geçirmeyi denediler. Topa daha fazla sahip oldular ama çaldığımız toplarla hızlı ataklar geliştirdik ve bunlardan hiç birini gole çeviremedik. Penaltılarda Allah yüzümüze baktı da kazandık.
Uefa Kuraları çekildi. Rakiplerimiz.
1. Torba
Panathinaikos
2. Torba
Lazio
3. Torba
Fenerbahçe
4. Torba
Wolfsburg
5. Torba
Mattersburg
Maalesef yine bir Türk takımıyla eşleştim. Üstelik Fenerbahçe'yle. Grubum çok zorlu. Mattersburg'dan üç puan Fenerbahçe ve Panathinaikos'dan birer puan alarak çıkarım diye düşünüyorum.
Uzun süredir yapmadığınız yorumlarınızı bekliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Cottbuslular acaip insanlar. Misafirin elini kaldırmasına bile izin vermiyorlar. Benim yerime 2 tane attılar kendi kalelerine
Uefa Kupası Grup Maçı
Mattersburg-Wolfsburg
Maçın ilk yarısında zorlansak da Mattersburglu oyuncunun atılmasıyla rahatladık.
Ayrıca DFB-Pokal yani Almanya Kupasının kuraları çekildi. Gele gele Bayern Munich geldi. Daha 2. turdan kupaya veda edeceğiz galiba.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bayern'le olan kupa maçımdan önceki Bielefeld mücadelesini rahat kazandık. Radu şov vardı maçta.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve işte beklediğimiz sonuç. Bayern Münich bizi çok rahat yendi.
![]()
Last edited by Comrade Alberto : 11.Ağustos.2008 at 03:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)