1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Shakhtar Donetsk İle Avrupada Söz Sahibi Olacağız

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İZMİR

Fenerbahçeyi elemen gsl olmuş edunun kırmızı kartından sonra iice rahatlamışsın ŞL grubunda çok gsl çıkarsın ama defansa bi takviye yapmalısın rulos iyi olmuş aama chygrynskyi'in yerine daha sağlam bi adam lazım devamını beklioruzz....Benim kariyere yaptığın yorumlar için ayrıca saol...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by tibet View Post
    Fenerbahçeyi elemen gsl olmuş edunun kırmızı kartından sonra iice rahatlamışsın ŞL grubunda çok gsl çıkarsın ama defansa bi takviye yapmalısın rulos iyi olmuş aama chygrynskyi'in yerine daha sağlam bi adam lazım devamını beklioruzz....Benim kariyere yaptığın yorumlar için ayrıca saol...
    Öncelikle Teşekkür Ederim Kardeş Defans Olarak Chygrynskyi Ukrayna Milli Takımının Devamlı Adamı Onu Şimdi Parma İstiyor 9.000.000 YTL Veriyorlar Bense 15.000.000YTLde Israr Ediyorum Eğer İstediğim Parayı Verirlerse Satıp Birini Alabilirim Yoksa Pekde Gerek Duymuyorum Açıkcasın Yorumlar İçinde Parmağımıza Yapışmazya Yaparız Tabi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TuTh View Post
    grup kolay gelmiş 2.olarak çıkarsın diyorum
    Sağol Kardeş Açıkcası Bende Öyle Düşünüyorum Hatta Biraz Liverpoolu Zorlarsam Belki 1.de Olabilirim Ama Çıkacağımı Düşünüyorum
    Last edited by bugra 1905 : 10.Ağustos.2008 at 17:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Transferin Son Gününde Shakhtar Donetskde Hareketli Saatler Yaşandı

Fernandiho 13.500.000YTLye Satıldı
    Alejandro Dominguez 23.500.000e Zenit Petersburgdan Transfer Edildi
    Transfer Özetl Buyrun

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Süper Ligi 8.Hafta
    Shakhtar 3-1 Kryvbas

Yeni Gelen Dominguez 2 Gol Attı Srna Attığı Penaltıyı İnanılmaz Çabasıyla Yaptırdı Takımdan Çok Memnunum
    Ukrayna Süper Ligi 8.Hafta Puan Durumu

Kalitemizi Ortaya Koyuyoruz Bizim Hedefimiz Lig Değil Avrupa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by loladam View Post
    Hemen yazalım değerli görüşümüzü,iyi gidiyorsun ama mehmet yıldız biraz gereksiz bir transfer olmuş,başarılar.
    Sağol Kardeş Değerli Yorumların İçin Mehmet Yıldız İse Alternatif İçin Alındı Ukrayna Standartlarında Baya İyi Bir Forvet
    Last edited by bugra 1905 : 10.Ağustos.2008 at 18:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri