Bellamy'e iyi bak sakatlamasınlar şöle 1-2 ay sonra çok üzülürsünhele bi maçta hat-trick falan yaparsa anla defans sakatlar onu direk çıkar oyundan
![]()
Bellamy'e iyi bak sakatlamasınlar şöle 1-2 ay sonra çok üzülürsünhele bi maçta hat-trick falan yaparsa anla defans sakatlar onu direk çıkar oyundan
![]()
gel parti var dedim o yüzden içip gelmiş heralde
taktiğe alışamadı takım heralde 2-3 maç sonra düzelirler büyük ihtimalle
şom ağızlı
6.maç
7.maç
8.maç
9.maç
West Ham'da kötü haber
West Ham'ın golcü oyuncusu Bellamy sakatlandı.Yapılan testler sonucu 1-2 ay arası sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Anton Rafael ben kalktık gittik Bellamy'ye hasta ziyaretine gittik Bellamy'ye koşu bandı alıp götürdüm.Girdik hep beraber oturuyoruz.
Anton Rafael Ben:Geçmiş olsun Bellamy nasılsın bakim?
Bellamy:Çok kötüyüm ama sizi gördüm iyi oldum.Allah Bellamy versin benim.
Ben:Neden olum ne güzel gollerini atıyosun?
Bellamy:Yok be adama laf atmıştım keşke atmasaydım laf attım biçti beni bileğim döndü bee
Anton:Ben seni bildim bileli böylesin Bellamy belalı mısın nesin sürekli sakatlanıyon kendine gel olum nasıl bir futbol anlayışı bu bak beni örnek al biraz dimi lan Rafael
Rafael:Hadi olm gidelim uykum var benim
Anton:Sana yine zenci lafları söylerdim apışıp kalırdın ama neyse hadi gidelim Bellamy'dinlensin
Ben:Bellamy al bu koşu bandını sen sahalardan uzak kalırsan bunalıma girersin canın istediği zaman aç tv den bir maç bunun üstünde koşmaya başladı.Olmadı pes oyna bişey yap hadi by