1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Ferdinand'la Londra günleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bellamy'e iyi bak sakatlamasınlar şöle 1-2 ay sonra çok üzülürsün hele bi maçta hat-trick falan yaparsa anla defans sakatlar onu direk çıkar oyundan

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    içirip içirip getirmişsin kesin van der vaart'ı. adamın yüzü gözü kaymış
    gel parti var dedim o yüzden içip gelmiş heralde

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Maçlar kötü gibi genede düzeleceğine eminim....
    taktiğe alışamadı takım heralde 2-3 maç sonra düzelirler büyük ihtimalle

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kötü başlamışsın arada carling cupta kaynamış valla başarısızlıklarının devamını dilemiyorum van der vaart ve farfan ikilisini bende almıştım iyi anlaşıyo veletler
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bellamy'e iyi bak sakatlamasınlar şöle 1-2 ay sonra çok üzülürsün hele bi maçta hat-trick falan yaparsa anla defans sakatlar onu direk çıkar oyundan
    şom ağızlı

6.maç

7.maç

8.maç

9.maç

West Ham'da kötü haber

West Ham'ın golcü oyuncusu Bellamy sakatlandı.Yapılan testler sonucu 1-2 ay arası sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Anton Rafael ben kalktık gittik Bellamy'ye hasta ziyaretine gittik Bellamy'ye koşu bandı alıp götürdüm.Girdik hep beraber oturuyoruz.

Anton Rafael Ben:Geçmiş olsun Bellamy nasılsın bakim?
    Bellamy:Çok kötüyüm ama sizi gördüm iyi oldum.Allah Bellamy versin benim.
    Ben:Neden olum ne güzel gollerini atıyosun?
    Bellamy:Yok be adama laf atmıştım keşke atmasaydım laf attım biçti beni bileğim döndü bee
    Anton:Ben seni bildim bileli böylesin Bellamy belalı mısın nesin sürekli sakatlanıyon kendine gel olum nasıl bir futbol anlayışı bu bak beni örnek al biraz dimi lan Rafael
    Rafael:Hadi olm gidelim uykum var benim
    Anton:Sana yine zenci lafları söylerdim apışıp kalırdın ama neyse hadi gidelim Bellamy'dinlensin
    Ben:Bellamy al bu koşu bandını sen sahalardan uzak kalırsan bunalıma girersin canın istediği zaman aç tv den bir maç bunun üstünde koşmaya başladı.Olmadı pes oyna bişey yap hadi by

Mesaj Yetkileri