1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: ŞOK: Rusya-Gürcistan Savaşı Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bir de Rusya isterse 1 bomba atar, 2 bombayla Gürcistan'ı bitirir, bu işler o kadar kolay değil. O kadar iyiydi Rusya Çeçenlerle neden senelerce uğraştı, üstelik Gürcistan'ın arkasında Batı var

çeçenlerle gürcüleri bir tutmamak gerekir..çeçenlerle uzun yıllar uğraştılar.bunun sebebi de çeçenlerin gerilla taktiği uygulamasıydı.hırsları,yürekleri de vardı..gürcüler ise gerilla yapamazlar.yerleri ve yurtları belli.

----------------------------------------------------------------------------

evet gürcistan 1 bombayla yıkılabilir ama bu işler o kadar kolay değil.her kafasına esen bomba atsaydı oooooo.dünyada diplomasi ve bürokrasi diye birşey var.bu 2si yıkılmadığı sürece hiç bir bomba hiç bir ülkeyi yok edemez..

savaş çıksın ya da çıkmasın,abd ye rusaya ya değil de ingiltere ye dikkat edin diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habe...94&cbQuality=1

İşte Türk gazetecilerimizin başına gelenler Allah korumuş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    http://www.ntvmsnbc.com/modules/habe...94&cbQuality=1

İşte Türk gazetecilerimizin başına gelenler Allah korumuş
    Bu gün haberlerde izledim de gerçekten Allah korumuş nasıl geliyo o mermiler.. Arabayı kullanan 2 sn geç kalsa harap zaten direk ona ateş etmeye başlamışlar.. Benim aklıma takılan bu adamlar arabadakilerin gazeteci olduğunu bilmiyor mu onuda geçtim içindekilerin asker olacak hali yok sivil yani neden öldürmek için ateş ederler ki.. Özgürlük masum insanları hedef almaksa ben öyle özgürlüğün içine tüküreyim

Başka bir ülkeye tabii ki dikkat edilecek; ama bu Ingiltere değil Israil. AB'nin tavırlarına da dikkat edin. Ruslara da bizim gibi artistik yapabiliyorlar mı ?
    Dediğin gibi en çok dikkat edilmesi gereken ülke İsrail... Her olayın ardında bu ülke var.. Öyle yada böyle gündeme gelmiyorlar ama bu bir gerçek..

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    savaş çıksın ya da çıkmasın,abd ye rusaya ya değil de ingiltere ye dikkat edin diyorum
    Başka bir ülkeye tabii ki dikkat edilecek; ama bu Ingiltere değil Israil. AB'nin tavırlarına da dikkat edin. Ruslara da bizim gibi artistik yapabiliyorlar mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    bu sinsiliği asırlardan beri yapan dünyada tek ülke var o da ingiltere..israil gibi darbe alarak değil hiç görünmeden bitiriyor işlerini.ingiltere nin yaptığı işlerin kokusu yıllar sonra ortaya çıkıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Türk gazetecilerine yapan saldırıyı tv de izlerken tüylerim diken diken oldu. Özellikle Kelimeyi şehadet getirdikleri zaman
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri