1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: En Değerli Kulüp Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Oyuncuların piyasa değerleri toplamına göre yapılmışsa Beşiktaş'ın lider olması zaten beklenemezdi, fazla tepki vermişsin BJK'li arkadaşım..

Doğru da olabilir yanlışta, ama bu takımlara birşey kazandırmaz bence..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Oyuncuların piyasa değerleri toplamına göre yapılmışsa Beşiktaş'ın lider olması zaten beklenemezdi, fazla tepki vermişsin BJK'li arkadaşım..

Doğru da olabilir yanlışta, ama bu takımlara birşey kazandırmaz bence..
    Haberde Beşiktaş'ın adı bile geçmiyor, ne alaka?Öyle bir beklentim de yok zaten Aklın sıra laf koymaya çalışmazsan iyi edersin

Benim takıldığım konu şu ,millet futbolculara kafasına göre bir değer veriyor.Bizimkiler de yok benim takımım değerli, yok seninki değerli diye tartışıyor.Saçma2-3m euroya gelen Meira ne zaman fiyatını katladı da 10 oldu?Tabi hazırlık maçlarındaki formu sonucu artmış olabilir fiyatıMevcut halleriyle Servet'i 8m euroya, Ümit Karan'ı 6 m euro'ya, Sabri'yi 4.1 m euroya alan olsun ben kolumu keserimKezman 6m euro etmez benim gözümde, bu yaşa gelmiş Alex'e kim 14 m euro verir.Bedevaya versek talibi çıkmayacakDeli İbo 1.5m euro, üstüne para verdiğimiz söylenen Gordon 1m euroSonuç olarak kendimizi tatmin etmeye gerek yok...Amatör ötesi bir site için bana bu kadar yazdırdın ya helal olsun sana

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

En Değerli Kulüp X

diye bir başlık açılsaydı kimin rengine uyuyor ise o savunacak diğerleri reddecekti. O açıdan yapılan yorumların tarafsızlığından şüphe duyuyorum. Haberden duyduğum gibi...

Mesaj Yetkileri