Oyuncuların piyasa değerleri toplamına göre yapılmışsa Beşiktaş'ın lider olması zaten beklenemezdi, fazla tepki vermişsin BJK'li arkadaşım..
Doğru da olabilir yanlışta, ama bu takımlara birşey kazandırmaz bence..
Oyuncuların piyasa değerleri toplamına göre yapılmışsa Beşiktaş'ın lider olması zaten beklenemezdi, fazla tepki vermişsin BJK'li arkadaşım..
Doğru da olabilir yanlışta, ama bu takımlara birşey kazandırmaz bence..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Haberde Beşiktaş'ın adı bile geçmiyor, ne alaka?Öyle bir beklentim de yok zatenAklın sıra laf koymaya çalışmazsan iyi edersin
Benim takıldığım konu şu ,millet futbolculara kafasına göre bir değer veriyor.Bizimkiler de yok benim takımım değerli, yok seninki değerli diye tartışıyor.Saçma2-3m euroya gelen Meira ne zaman fiyatını katladı da 10 oldu?Tabi hazırlık maçlarındaki formu sonucu artmış olabilir fiyatı
Mevcut halleriyle Servet'i 8m euroya, Ümit Karan'ı 6 m euro'ya, Sabri'yi 4.1 m euroya alan olsun ben kolumu keserim
Kezman 6m euro etmez benim gözümde, bu yaşa gelmiş Alex'e kim 14 m euro verir.Bedevaya versek talibi çıkmayacakDeli İbo 1.5m euro, üstüne para verdiğimiz söylenen Gordon 1m euro
Sonuç olarak kendimizi tatmin etmeye gerek yok...Amatör ötesi bir site için bana bu kadar yazdırdın ya helal olsun sana
![]()
En Değerli Kulüp X
diye bir başlık açılsaydı kimin rengine uyuyor ise o savunacak diğerleri reddecekti. O açıdan yapılan yorumların tarafsızlığından şüphe duyuyorum. Haberden duyduğum gibi...