Turksportal.com adresi de satılık... O da alınabilirdi... Bu arada spor vikisi harika olacak. Şimdiden sabırsızlanıyorum.
Turksportal.com adresi de satılık... O da alınabilirdi... Bu arada spor vikisi harika olacak. Şimdiden sabırsızlanıyorum.
25bin $nakit param olmadığı için alamıyorum üzgünüm : )
'bir zamanlar bizdeydi fakat 2003 yılında mı ne bu worm saldırılarının ve arızların yoğun olduğu dönemde (hatırlayanlar varsa Türkiye'nin yurt dışı hatlarıda kopmuştu bir süre hotmail dahil yabancı sitelere giriş olmamıştı) bu domaini düşürmüştük ve uzatamadık.. Haliyle iş yapan bir domain olduğu için adamın birisi almış şimdi benden 25bin dolar para istiyor
.net farklı com.tr farklı arkadaşlar... com.tr şirketimizin temsil ediliği kurumsal web sitemiz.. .net aynen devam... com.tr altında spor ve spor konulu web siteleri yer alacak, .net te bu sitelerden sadece 1tanesi..
Ayrıca Turksportal logosu için marka tescilinde bulunuldu ve bundan yaklaşık 1 yıl kadar sonra turksportal logomuzun yanına Trade Mark (TM)'i yerleştireceğiz : )
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht