Oliviera'yla ilgilendiğimiz açıklandığı için Oliviera'yı konuşuyor arkadaşlarımız bundan doğal ne vaR?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
oliveira'nın maaşına zam yapıldığı ve bundan dolayı oliveira'nın takımda kalmaya ikna olduğu açıklanmadı mı?
o marca nın haberi..resmi ağız olan haldun üstünel den açıklama geldi girişimlerimiz sürüyor diye bundan iyi ölçüt olabilirmi..
Evet Haldun Üstünel söyledi Oliviera'ya girişimlerimiz olduğunu ama ben Oliviera'yı bir oyalama aracı olarak görüyorum...Ondan daha iyi bir forvet gelecektir diye düşünüyorum Morientes,McCarthy gibi...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bence ismi çıkmayan biri gelir yine..
Bence büyük sakatlık geçirip sonra iyileşip iyileşmediği belli olamayan adamlara eğilelim. Bizim yapacağımız bu olur anca adı olan ama sakatlık geçirip formu düşmüş adamları alırız bence. Yönetimin transfer polikası bu:A
Dün Fotomaç'ta 7, bugün 5 farklı futbolcuyla anlaştığımız yazıyordu. Fanatik ondan biraz daha iyi sadece, aynı günde en fazla 4 futbolcu adı yazıyorlarBu stile de yaylım ateşi deniyor sanırım, ortaya tüm şarjörü boşaltırsın, mümkün olan her yöne, içlerinden bir kurşun hedefi vurur ve sen de "Bak ben süperim, hedefi hiç kaçırmam." dersin, o hesap
![]()
Bence çok yerinde ve iyi transferler yaptık bence hiçbiri fiyasko olmayacak
Futbolcu Bilgileri
Nonda sadece bu sezon formsuzluk yaşıyor.Geçen sene oldukça iyiydi.Bu sene neden formsuz bilinmiyor zaten.Linderoth bence elimizdeki en iyi yabancılardan biri.Meira,Linderoth,Kewell bence en iyi yabancılarımız şuanda.
Morientes'e iç açıcı değil dedin ya, daha ne diyim bilemiyorum zaten![]()
Galatasaray'ın olmazsa olmazı kafa toplarında etkili bir santrafordur bence. Aslında ismi geçen Zigiç süper olurdu da, yönetim paraları Oliveira'ya harcamayı uygun görüyor heralde.
Fatih gökşen ne duruyorsunuz kezman'ı alsanıza diyorOlabilir bence. Patlama yapar gibi geliyor.
Kezman bir ülkede iki farklı takımda oynamayacağını daha önce açıklamıştı.Hem Aziz Yıldırım 5 Milyon € istiyor peşin olarak Galatasaray bunu taksite bölmek isteyecektir görüşmeler daha Kezman'a gelmeden önce tıkanacaktır.
Kezman PSG ile anlaşmak üzere, bunu tekrar gündeme getirmeye gerek yok. Aziz Yıldırım'ın istediği ücreti Galatasaray vermeyeceğine göre, boşuna da konuşmaya, laf sokup ortamı germeye gerek yoktur diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Kezman'ın bize faydalı olacağını düşünmüyorum. Onu alacağımıza almayalım, altyapıdan Cem Sultan'ı çıkarıp yetiştirelim daha iyi.
Evet bize Kezman gibi değil İbrahimoviç gibi hem havadan hem yerden oynayabilen bir oyuncu lazım
Futbolcu Bilgileri
Arkadaşlar aynı konuyu hazırlık kampı konusundanda konuşabilirsiniz.
(/s)
Jacobsen'den sıcak mesajlar!
Danimarka Milli Takımı’nın en önemli oyuncuları arasında yer alan Lars Jacobsen, Galatasarayımıza sıcak mesajlar gönderdi. Almanya Ligi’nde Nürnberg küme düşünce bedelsiz serbest kalan 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu, defansının sağ kanadına takviye yapmak isteyen Cim-Bomumuzun transfer listesinde olduğunu medyadan öğrendiğini söyledi. Jacobsen, “Galatasaray’a transfer olacağım yönündeki söylentiler beni mutlu ediyor. Her yıl Avrupa kupalarına katılan ve kendi liginde şampiyonluk mücadelesi yapan bir takımda oynamayı isterim. Bonservisim elimde ve eğer şartlarda anlaşma olursa, transfer için benim açımdan bir sorun yok. Ancak bana veya menajerime şimdiye kadar resmi bir teklif gelmedi. Michael Skibbe’nin beni istediğini Danimarka basınından öğrendim. Kendisini Almanya’da oynadığım dönemden iyi tanıyorum” dedi.
Olsen’in gözdesi
Lars Jacobsen, Galatasarayımızda top koşturan vatandaşı Tobias Linderoth’la, Danimarka’nın Kopenhag takımında birlikte oynadığını da belirterek, “Linderoth’la transfer konusunda bir görüşme yapmadım, ancak onunla yeniden aynı takımda buluşmayı isterim” diye konuştu.
Bu arada Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen, son Avrupa Şampiyonu İspanya ile önümüzdeki günlerde oynayacakları özel maçın kadrosuna Jacobsen’i de çağıracağını açıkladı. Olsen, kulüp arayan tecrübeli oyuncudan kolay kolay vazgeçmeyeceğini vurguladı.
Oliveira'dan vazgeçilmiyor
Uzun süredir transfer listesinin 1 numarasında yer alan Ricardo Oliveira, kulübü Real Zaragoza ile 2012’ye kadar olan mukavelesini 2013’e dek uzatınca hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ancak bu gelişme karşısında pes etmeyen Sarı-Kırmızılılarımız, 2. Lig’de forma giymek istemeyen Brezilyalı futbolcuyla hemen hemen her konuda anlaşmaya vardı. Buna rağmen Zaragoza ile bir türlü mutabakata varılamayınca, Oliveira girişimleri her defasında sonuçsuz kaldı.
Kiralamak istiyorlar
Hazırlık maçlarında Ümit Karan ve Nonda’nın bir türlü gol atamaması ve teknik direktörümüz Skibbe’nin bu yöndeki endişeleri, yönetimimizi santrfor transferi konusunda adım atması adına zorluyor. İşte bu doğrultuda Real Zaragoza ile Oliveira için bir kez daha pazarlık masasına oturulacak. Futbol Şube Sorumlumuz Haldun Üstünel’in, çarşamba günkü Steaua Bükreş maçının ardından İspanya’ya giderek bu transferi sonlandırmaya çalışacağı öğrenildi.
Kaynak: Fanatik
Futbolcu Bilgileri
Baros G.Saray'a haber yolladı
Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Ricardo Oliveira’dan henüz vazgeçmezken, Çek santrfor Milan Baros’un sarı kırmızılı takıma gelmek için haber gönderdiği öğrenildi.Ancak, 30 yaşındaki Çek futbolcunun formasını giydiği Fransa Ligi’nde ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya gelmesi nedeniyle sarı kırmızılı yönetim, bu oyuncuya fazla sıcak bakmıyor.
İki sezon önce oynanan Lyon-Rennes maçında siyahi oyuncu Mbia’yı göstererek, burnunu tutarak "çok kötü kokuyorsun" imasında bulunan Baros, Fransa’da tepki çekmişti. G.Saray Yönetimi’nin Baros konusunda çekimser davranmasının bir diğer nedeni ise golcünün gece hayatına olan düşkünlüğü. Cimbom’un ilk sırasında ise yine sambacı Oliveira var.
Kaynak : Hürriyet
Galatasaray’ın yeni transferi Avustralyalı Harry Kewell, Sarı Kırmzılı ekibe imza atarken kendi özel doktoru Les Gelis’i de takıma transfer ettirmiş.
Four Four Two dergisinin Avustralya’daki versiyonuna konuşan Kewell’ın menajeri Bernie Mandic, oyuncu ile beraber özel doktoru Les Gelis’in de Galatasaray’a transfer olduğunu söyledi.
Mandic, ''Bu bir ayrıcalık değil. Kewell 29 yaşında, tam olarak hazır ve formda olmak için tüm imkanları kullanmak zorunda'' derken Gelis'in 7 gün, 24 saat Kewell için kulüpte hazır olduğunu belirtti.
Kewell’ın Türkiye’de harika bir yaşamı olduğunu söyleyen menajeri, Avustralyalı oyuncunun, Türkiye’ye geldiğinde adeta bir rock yıldızı gibi karşılandığını, kendisine uygun bir ev bulunana kadar ise 5 yıldızlı bir otelde kaldığını da sözlerine ekledi.
Bernie Mandic, Bayern Münih'in de Kewell’ı isteyen kulüpler arasında olduğunu ancak transfer yarışını Galatasaray’ın kazandığını ifade ederken oyuncunun ve kendisinin bu karardan dolayı kesinlikle pişman olmadığını vurguladı.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
Baros iddiaları eğer ki doğruysa tam bizim aradığımız forvet.Ancak ben medyada adı çıkan birinin geleceğini sanmıyorum.
ben hala Morientes diyorum, alacağımız en iyi adam olur bütün geçen isimler içerisinde
bence basında çıkmamış biri alınacak buda tecrübeli bi isim olabilir 29-31 yaşlarında..
Oscar Cardozo ismi iyice çıkmaya başladı..fena bir oyuncu değil ama söylenen fiyatlar biraz abartı..
Cardozo'yu fotomac yazıyor sadece ErdemOnlara itibar etmemek lazım
![]()
Fotomaç 10 mn euro diyo cardozo için ama hiç mantıklı değil Benfica gibi bir kulüp onu o fiyata bırakmaz