1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Çapkın Menajer Rusyada(Zenit Kariyeri )

Hybrid View

FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!

Rusyada yoğun kış şartları ve sert zeminler yüzünden yaşanan sakatlıklara çözüm arıyan yeni Zenit menajerinin İngilterede çok başarılı bir perfoormans sergileyen ve kırılmadık bacak bırakmayan SAMBA ile transfer görüşmelerine bşaladığı bildirildi..Ayrıca Bu oyuncuyu Savaşlarda kullanmak üzere Rus ordusununda istediği söylentiler arasında...

SALLAMATİK GAZETESİ...(iddaa ekini istemeyi unutmayınız )

Ayrıca alınan bilgilere göre çapkın Burak Bozbağın eşi Tanyayı ünlü bir tenişçiyle aldattığı öne sürüldü..Kim bu ünlü tenişçi
    ayrıntılar ykında PİŞTİ GAZETESİNDE...

Quote Originally Posted by mefisto16 View Post
    FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!

Rusyada yoğun kış şartları ve sert zeminler yüzünden yaşanan sakatlıklara çözüm arıyan yeni Zenit menajerinin İngilterede çok başarılı bir perfoormans sergileyen ve kırılmadık bacak bırakmayan SAMBA ile transfer görüşmelerine bşaladığı bildirildi..Ayrıca Bu oyuncuyu Savaşlarda kullanmak üzere Rus ordusununda istediği söylentiler arasında...

SALLAMATİK GAZETESİ...(iddaa ekini istemeyi unutmayınız )

Ayrıca alınan bilgilere göre çapkın Burak Bozbağın eşi Tanyayı ünlü bir tenişçiyle aldattığı öne sürüldü..Kim bu ünlü tenişçi
    ayrıntılar ykında PİŞTİ GAZETESİNDE...
    Basındaki iddialar hakkında

Samba transferinin düşünüldüğü doğrudur fakat oyuncunun Rusya da futbol oynamamak istemesi ve yeminin pahalılığı oyuncunun transferini zorlaştırmaktadır.Eşim Tanya yı aldattığımda yalandır.Kamuoyuna duyrulur.

Burak Bozbağ
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu sezon bizi başarıdan başarıya koşturacağına inandığımız futbol hayatında Fifa tarafından Yüzyılın golcüsü ve defalarca Yılın Beleşçisi ödülünü almış...
    Gurur duyduğumuz futbol takımımızın Teknik Direktörü,Traktörü,Menajeri kısaca takımın herşeyi Burak Bozbağ
    soluk soluğa geçen bir sezon yarışını ve özel yaşamını dergimize anlattı.

Herkesin merak ettiği soruyla başlayalım nedir bu takımın sırrı?
    Bu takımın sırrı çok çalışmak,arkadaşlık ruhu,güzel kız taraftarlarımız,baklava,kebap ve Nuri Alçodur..

Gerçekten de işinizi biliyorsunuz...Takımda iyi gördüğünüz futbolcular kim ?
    Tanya,Natasha favorim...Şey pardon Arshavin,Alejandro,Sirl ve Anton Sosnin

Çocuklarınız nasıllar ??
    İyiler iyi geçen büyük oğlanı sünnet ettirdik birde Real Madrid e gönderdi büyük oğlanı iyi topçu olacak

Yavrumun resimleri onu çok özledim

Burak Bozbağ neleri sever ??

Ajdar ın şarkılarını,Nuri Alço ve Coşkun filmlerini,Tanya yengenizi ,Lamborginisini,oğullarını ve onlar futbol oynayıp maç izlemeyi sever

Sağolun başka bir röportajda görüşmek üzere...

Alayına isyan Ultrarusyan dergisinden alıntıdır

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Russia Premier Division 5

Kleberson : Hocam çok sinirliyim
    Burak : Neden evladım
    Kleberson : Saçım çıkmıyor hocam
    Burak : Sen böyle daha yakışıklısın evladım hadi bakalım çıkın maça yenin gelin

Burak : Keleberson ***** herif niye kırmızı kart görüyon
    Kleberson : Ya hocam dalga geçmeyin
    B : Dur Dur kafanı indir biraz saçımı düzelticem

Russia Premier Division 6

Ben :
    Rakibimiz Khimki
    Dominguez : Ben onu diyorum onlar kimki ?
    Ben : Gol atma sen göstericem ben onları sana
    Porgrebnyak sen nerde oynuyosun
    Porgrebnyak : Forvet
    Ben : Valla mı bir gol atta görelim
    Haydi ya Allah

Ben :
    Attı be helal olsun
    Pogrebnyak :
    Teveccünüz
    Ben: Sirl bir şeyin var mı
    Sirl : Yok bacağım kırıldı o kadar hocam manyakmınız siz

pat küt dan dun hoba çat çut din dun don dan pat çatırt

--Kim dövdü olum
    Radek Sirl :Bu dövdü baba bu dövdü

Last edited by nikomedya71 : 13.Ağustos.2008 at 14:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri