1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Partizan - Fenerbahce

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Fenerbahçe rakibini küçümsedi. Buda maç başında yediği iki gollede gösterdi. Toparlanması geç oldu ve ikinci yarı olmak üzere geri kalan dakikarlarda oyun kontrolünü eline geçirmesine rağmen ağır temboda oynayarak maçı avantajlı bir skor ile bitirdi.

Fenerbahçe sezona hazır değil. Bu maçda da gözükdü. Ligde Gaziantepspor maçı ile bir maç daha oynamış olacağız. Kadıköy'e daha hazır bir şekilde çıkacağız. Partizan'ı Kadıköy'de yenerek turu geçeceğimizi düşünüyorum.
    Fenerbahçe'nin daha rakiplerini küçümsemeye hakkı yok bence.Daha Avrupa'da o kadar söz sahibi bir takım değil.Hadi diyelim küçümsedi, nerde Aragonnes'in disiplini... Partizan biraz daha tecrübeli olsa bu maç çok rahat alır götürürdü.Diarra denen adam Fb defansını , özellikle Lugano'yu baya bi hırpaladı.Sonuç olarak 2-2 çok iyi sonuç.Maçtan beraberlik bekliyordum öyle oldu, %90 gruplarda Fener...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Fenerbahçe'nin daha rakiplerini küçümsemeye hakkı yok bence.Daha Avrupa'da o kadar söz sahibi bir takım değil.Hadi diyelim küçümsedi, nerde Aragonnes'in disiplini... Partizan biraz daha tecrübeli olsa bu maç çok rahat alır götürürdü.Diarra denen adam Fb defansını , özellikle Lugano'yu baya bi hırpaladı.Sonuç olarak 2-2 çok iyi sonuç.Maçtan beraberlik bekliyordum öyle oldu, %90 gruplarda Fener...
    Aragones şuan açıklama yapıyor. İlk yirmi dakika beklemediğimiz bir Partizan olduğu ve bu yüzden 2-0 yenik duruma düştüğümüzü açıkladı. Zaten geri kalan dakikalarda da Partizan etkili olamadı.

Aragones bu arada basın açıklamasında bütün basın mensuplarını güldürüyor. Bunla beraber beraberliğe hiçbir zaman sevinmem dediğini gösterdi. Mutlaka futbolcular azar yiyecektir.

Bu arada taraftarında bir özelliği yokmuş. Bende daha iyi bir taraftar bekliyordum. Hiç fanatik değillerdi.

Mesaj Yetkileri